Napi horoszkóp: csak remélni lehet, hogy a józan ész győz - március 3.

2022.március.3.

A Mars, a Vénusz és a Plútó együttállása az erő, a hatalom és a szenvedély jellegzetes fényszöge: szélsőséges érzelmeket, intenzív érzékiséget gerjeszt, de az agresszió is jelen van. Hűtlenné tehet bennünket, de erős, szenvedélyes szerelmi kapcsolatot is létrehozhat. Felkeltheti szakmai és üzleti ambícióinkat, de azok, akik most gátlástalanul, másokat legázolva cselekszenek, visszavágásban részesülnek, mert az erőszak csak erőszakot szül.

Napi horoszkóp: csak remélni lehet, hogy a józan ész győz - március 3.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Ám azok az emberek, akik ésszerűen használják fel ezeket az energiákat, sok mindent elérhetnek. Kerülni kell minden veszélyes helyzetet. Ez a konstelláció arra ösztönöz, hogy hatalmat, befolyást és pénzt szerezz, de gyakran jelez hatalmi harcokat, tömeges katasztrófákat. Ma ez a mottó érvényes: "Akié a hatalom és a pénz, annak a füttyére kell táncolnia a világnak.” Erőszakos cselekményre kerülhet sor, és ha ezt a jelenlegi politikai helyzethez viszonyítjuk, akkor csak remélni lehet, hogy a józan ész győz.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem könnyű betörnöd a hatalom világába, de ne hagyd magad félreállítani, ne keveredj bele szexuális játszmákba, de védekezz a zaklatás ellen.

Bika (04. 21-05. 20.) Házasságodban és a politikában is lehetőleg ne erőszakkal reagálj olyan dolgokra, melyek nem tetszenek, utazás közben pedig kerüld a veszélyes helyzeteket!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Üzleti és szakmai ügyekben, de még szexuális kapcsolatodban is sok mindent tisztáznod kell, ráadásul a függőségtől és a kiszolgáltatottságtól is óvakodnod kell.

Rák (06. 22-07. 22.) Súrlódások, hatalmi csatározások a pároddal, a főnököddel, de legyél képes arra, hogy félelem nélkül és célratörően fejezd ki indulataidat és érdekeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ami a munkát illeti, minden, ami felmerül, ellenségeskedéssel jár, és nem kizárt, hogy a hivatalban is előítélettel fogadják a gyengébb nem képviselőit.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel a hatalom és az irányítás vágya nemcsak az üzleti életbe, hanem még a szerelmi fészekbe is betolakszik, a negatív érzelmek könnyen robbanást idézhetnek elő.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nagy nyomás nehezedik rád a családban, ezért igyekezz megelőzni egy fenyegető válságot, amely partnereddel, tulajdonoddal vagy az anyagiakkal kapcsolatos,

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma tanácsot adhatsz valakinek, de ha vitát kell folytatnod a pároddal vagy egyik kollégáddal és az eszedet veszed igénybe, nem lesz szükséged arra, hogy támadj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a fizetésed is egyfajta hatalmi rendszert reprezentál, harcolnod kell a pénzért, de maradj ki a zsarolási játszmákból, és a párodnak se szolgáltasd ki magad!

Bak (12. 22-01. 20.) Új hatalmi szövetségek alakulnak, nem vonhatod ki magad a hatalmi játszmákból, de tegyél meg mindent, hogy ez ne váljon valamiféle népszerűségi versennyé.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hagyd magad megfélemlíteni, és ha valaki irigy a sikeredre, kénytelen leszel igazolni és megvédeni magad olyan dolgok miatt, amelyeket nem tettél meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ez egy különösen pozitív nap számodra, leginkább társadalmi és üzleti hálózatodat illetően, de ne izgulj és nyomulj túlságosan, mert emiatt csapdába eshetsz.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő