Napi horoszkóp: Bármilyen akadályt legyőzhetsz - március 30.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: március 30.
Napi horoszkóp: március 30.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A száműzetésben élő Rák-Mars és a Halak-Szaturnusz trigon fényszöge arra figyelmeztet, hogy pár napig nincs értelme harcolni. De mi van akkor, amikor a Mars párbeszédet folytat a Szaturnusszal? Erre most kapunk választ. Ez a két planéta vízjegyekben kissé lelombozódhat, hiszen a Szaturnusz a közelmúltban veszítette el uralmi pozícióját, a Mars pedig bukásra áll a Rákban. De szövetséget alkotva javíthatnak helyzetükön. Erődemonstrációra alkalmatlan ez az időszak. A Halak-Szaturnusz küzd bizonyos szabályok felállításáért és tiszteletben tartásáért. A Mars-Szaturnusz trigon pedig kitartást, vállalkozó kedvet és sikert ígér – főleg művészi területen és az ingatlanpiacon, s képes racionálisan gondolkodni, amikor érzelmekről van szó. Ha elszántságod kitartással párosul, olyan erők indulnak be, amelyek segítenek a pénzügyi vagy szakmai akadályok leküzdésében. Ráadásul képes lehetsz manipulálni a körülötted lévők érzelmeit és az üzleti ügyeket, hogy megkaphasd, amire szükséged van.

Kos (03. 21-04. 20.) Rengeteg ötleted támad otthonod felújításával, szakmai kapcsolataid elviselhetőbbé tételével kapcsolatban, csak a bizonytalanság lehet az ok, ami visszatarthat.

Bika (04. 21-05. 20.) Szexepiled felkavarja partneredet vagy barátodat, de eltúlozhatod a kritikát, és egy vita során nem vagy hajlandó meghallgatni a körülötted lévők indokait.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem kötelező többet tenned, mint amiért megfizetnek, de ha ezt önként teszed, és lehet rád számítani, ezzel meggyorsíthatod szakmai és pénzügyi előrejutásodat.

Heti horoszkóp: Anyagi biztonság vár rád, de csak egy feltétellel - március 27. - április 2.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párkapcsolatoddal vagy főnökeiddel összefüggő megoldatlan problémákkal küszködsz, most kapsz egy lehetőséget, hogy tiszta vizet önts a pohárba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne kapaszkodj bele olyasmibe, ami végleg elveszett, de vedd számításba üzleti készségeidet és tudásodat, és azt, hogy mit kérhetnél értük cserébe.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha még mindig egyedül vagy, a mai nap megfelelő alkalom arra, hogy társaságban, álláskereséskor vagy üzletkötéskor találkozz valakivel, aki elnyeri a szívedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Fókuszban a karriered és szakmai imázsod: párod és családi kapcsolataid révén feljebb kapaszkodsz a ranglétrán, biztonságérzetedet is megerősítheted.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ki kell hoznod a legtöbbet szerelmi kapcsolatodból, és ha állásinterjúval vagy hivatalos utazással foglalkozol, az eredmény minden áldozatot megér.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Számíts ma olyan akadályra, kiadásra vagy adósságra, amely még a legjobb terveidet is felboríthatja, de egy kis óvatossággal megelőzheted a nagyobb bajokat.

Így hódíthatod meg a romantikus és családcentrikus Rák férfit

Bak (12. 22-01. 20.) A szerelemben nyugodtan állj a pástra, de ha nem helyeselhetsz a párodnak és rokonaidnak, legalább emeld ki azokat a pontokat, amelyekben egyetértesz velük.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kemény munkád, erőfeszítésed meghozza gyümölcsét, ám ha kollégáid tolakodóak, és a kenyérharc is kiújul a munkahelyeden, reagálj határozottan.

Halak (02. 20-03. 20.) Élvezd a mozgás örömét, de jó lenne, ha elgondolkodnál azon, hogyan tudnál megmenteni egy válságba jutott baráti-szerelmi kapcsolatot vagy üzleti vállalkozást.

Kezdd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

Szívmelengető videón Bruce Willis, ahogy a családjával hullámvasutazik

Szívmelengető videón Bruce Willis, ahogy a családjával hullámvasutazik

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

PR

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)