Sikerekkel zárod ezt a hónapot - Egymondatos horoszkóp: március 31. szerda

2021.március.31.

A Kos jegyében lévő Nap ma a Vízöntő-Szaturnusszal barátkozik: az idő kedvez a hosszú távú, innovatív vállalkozásoknak, de ne vesd magad egy olyan pasi nyakába, aki ragaszkodik biztonságos agglegénységéhez. Lehetőséged lesz korábbi hibáid korrigálására, csapatépítésre vagy szakmai kapcsolataid megerősítésére. Szorgalmaddal, kitartásoddal, felelősségteljes hozzáállásoddal kedvező benyomást tehetsz munkaadóidra, tekintélyszemélyekre. Ismerkedhetsz, munkát szerezhetsz a neten, kreatív ötleteidet megvalósíthatod a gyakorlatban, az esetleg felbukkanó akadályokat pedig türelemmel, kitartással és nyugalmad megőrzésével elháríthatod utadból. Mi több, azzal is tisztában vagy, milyen fontos betartanod bizonyos szabályokat. Ha tanácsra vagy támogatásra van szükséged, keresd fel idősebb rokonaidat vagy ismerőseidet!

Sikerekkel zárod ezt a hónapot - Egymondatos horoszkóp: március 31. szerda
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A személyes kapcsolatok meghatározó szerepet játszanak egy pozíció megszerzésében, de kedveseddel és gyermekeddel is könnyen megtalálod a kapcsolatot.

Bika (04. 21-05. 20.) A lojalitás mostanában kevésbé fontos, mint egykor, az elkötelezettség azonban húsba vágó, de ha válságosnak érzed helyzetedet, tápláld az önbizalmadat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rászánhatod magad a továbbképzésre, ütőképes csapatot építhetsz, barátra, üzleti partnerre vagy társra lelhetsz valakiben, akivel közös értékrended van.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod vállalkozása forog kockán, legalább a saját üzleti érzéked nem hagy cserben, de ne félj attól, hogy semmi más nem köt össze vele, mint üzlet érdek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha sorsod házassági vagy szakmai gondokat állít eléd, erős csábítást érzel, hogy új életet kezdj valahol máshol, de a párod tisztességes ajánlatot tesz…

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egy nehéz szakmai vagy anyagi ügy vár megoldásra, adj magadnak időt: jó szervezéssel úrrá lehetsz egy nehézségen, ügyesen intézhetsz hitelügyletet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátaid rengeteg partnerjelöltet mutatnak be neked, de fogadjunk, hogy egy két lábon járó agytól még neked is volna mit tanulni - ne adj kosarat neki.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egyik rokonod jól ért hozzá, hogyan kell téged kihasználni, de érdemes lenne tájékozódnod az ingatlanbefektetésekről, és hosszú távú tervet kovácsolni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megvilágosodásszerűen rájössz, hogy mégiscsak eddigi partnered az igazi, de érdemes lenne elmerülnöd egy pénzügyi témában, hogy szakértő legyél e területen.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma bármifajta relációban biztos kézzel nyúlsz az érték felé, de ha új dolgokkal kerülsz szembe, ne mutasd ki ódzkodásodat, mert ódivatúnak fognak tartani.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Talmi dolgokkal nem lehet elnyerni partnered bizalmát, és ha ezt jól tudod, figyelmeztesd életed párját is erre, de jó stratégia lenne, ha végig mellette állnál.

Halak (02. 20-03. 20.) Néhány pénzügyi manőveren kívül nincs más teendőd, de ha megkaptál egy jól fizető munkát, bizonyítsd be, hogy képes vagy egyedül elvégezni.

Ez is érdekelhet

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját