Napi horoszkóp: a Bikában haladó Hold harmóniára törekvést hoz - március 7.

2022.március.7.

A hét első napján a reggeli órákban a Bika jegyében haladó Hold együttállásba kerül az Uránusszal, este viszont a Vízöntő-Szaturnusz keresztezi pályáját: a sikerhez vezető legbiztosabb út, ha a hagyományos módszerek és az új, alkotó megközelítés keverékét alkalmazod, de nem ártana, ha délelőtt halogatnád a döntéseket. Délután a Hold kedvező fényszöget zár be a Halak-Jupiterrel és a Nappal, tehát a kapcsolatok bizonyos előnyökkel járnak számodra. Ráadásul ma a barátság és az élvezetek iránti vágy is fontos szerepet játszik. A Bika Hold jelentése: harmóniára való törekvés, a művészet és zene szeretete, de a makacsság és a változástól való idegenkedés problémákat okozhat. A lazaság ugyan hiányozhat belőled, de családodban biztonságra lelhetsz. Ma józan, anyagias és gyakorlatias vagy, de ismerd be, hogy kellemes érzés, ha a párod megérint. Ha megvan benned az otthonteremtő vágy, kitapétázhatod a lakást, kényelmes életet biztosíthatsz szeretteidnek.

Napi horoszkóp: március 7.
Napi horoszkóp: március 7.

Kos (03. 21-04. 20.) Csak abból termelhetsz bevételt, amit az emberek hajlandóak elismerni, amiért hajlandóak fizetni, de jobban jársz, ha a mai napon a biztonságos ösvényen haladsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Új állást szerezhetsz, de ha a nap első felében úgy érzed, hogy lehetetlen helyzetbe kergettek a munkahelyeden, többet kell teljesítened, mint versenytársaidnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Spontán, frusztrációs indíttatású költekezésed csak pótcselekvés: lehetőleg ne akkor menj vásárolni vagy kelj hosszabb útra, amikor eluralkodik rajtad a stressz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha anyagi gondjaid vannak, húzd összébb magad, de mivel az üzleti együttműködés alapja a biztonságos kapcsolat, keress valakit, akivel elérhetitek a sikert.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne ijedj meg, ha főnököd hívat: nagy tervei vannak veled, de megeshet, a kilátásba helyezett előléptetés vagy új pozíció keresztezi házassági terveidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a megpályázott állást másnak, egy pasinak adják, akit te mind tudásban, mind tapasztalatban felülmúlsz, nehezen viseled el ezt az igazságtalanságot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vállalkozásod nem lesz sikeres csupán azért, mert mindenáron profitra törekszel - ha képtelen vagy felmérni a piacot, jobb, ha nem kezdesz vállalkozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha te főzöl, miközben a párod egyik üzlettársát várjátok ebédre, ennek ellenére ő eltűnik, lehet, hogy összeszeded a holmidat és hazamész a szüleidhez.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma koncentrálnod kell, sikeresebb leszel ugyanis, ha az elvégzendő feladatra összpontosítasz ahelyett, hogy azon járna az eszed, mennyi pénz üti a markodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy egy baba vagy egy szerelem kezd sokkal többet jelenteni számodra, mint az üzlet, de számodra katasztrófa lenne, ha nem keresnél elég pénzt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma otthonülőbb vagy a szokásosnál, de ha otthon végzett munkád mellett még a háztartás is rád marad, a családban válságosra fordulhatnak a dolgok.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed üzenete vagy gazdagságának bizonyítékai kissé kizökkenthetnek nyugalmadból, de nem kell feltétlenül tartós kapcsolatba bonyolódnod.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő