Napi horoszkóp - Számodra nincs megvalósíthatatlan ötlet - november 1.

2021.november.1.

Bármilyen sikeres is az idei Mindenszentek napja a Mérleg-Merkúr és a Vízöntő-Jupiter harmonikus fényszögének köszönhetően, meghatározója mégis a gyász, az elmúlás ténye és a fájdalom. Gyújts gyertyát, annyit, ahány halottja van a családnak! Ma ügyesen bánsz a szavakkal, igyekszel elsimítani a konfliktusokat, és annyira nagyvonalú vagy a békesség kedvéért, hogy még a kellemetlen helyzeteken is enyhíteni tudsz. Számodra nincs megvalósíthatatlan ötlet, ügyesen kezeled az embereket, vonzerőd még komolyabb tárgyalás során sem hagy cserben. Szívesen vállalod magadra a békebíró, a rendezvényszervező és a közvetítő szerepét, de kitűnően értesz ahhoz is, hogy bárkihez alkalmazkodni tudj.

Napi horoszkóp - Számodra nincs megvalósíthatatlan ötlet - november 1.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: november 1.

Kos (03. 21-04. 20.) Rokon vagy protektor nyíltan kiáll Ön melletted, de a mai napon az sem kizárt, hogy egy közösségi munka során ismersz meg valakit, aki szeretne a társad lenni.

Bika (04. 21-05. 20.) Miután leróttad kegyeletedet a temetőben, igent mondhatsz egy csábító ajánlatra, de ne legyél túlságosan rámenős és mohó fizetésemelés vagy előléptetés ügyében.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A tárgyalás, a beszéd olyan számodra, ára, mint az éltető levegő, de használd fel egy utazás vagy egy előadás előnyeit flörtölésre, társkeresésre, ismerkedésre!

Rák (06. 22-07. 22.) Lakásügyben, üzleti megbeszélésen kedvező fejleményekre számíthatsz, de ne hagyd faképnél a családot, ne legyen minden jött-ment pénzember fontosabb, mint ők.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Célirányos kérdéseid biztosan megteszik a hatásukat: kedvesedre, üzleti partnereidre, felenged bennük a bizalmatlanság új terved iránt, de a szerelem nem üzlet.

Szűz (08. 24-09. 23.) A tervezett állásváltoztatást használhatod férjfogásra, a jobb kereseti lehetőség érdekében megpályázhatsz egy új munkát, de lehetőleg ne előnytelen öltözékben.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Gyermeked vagy kedvesed miatt bizakodó lehetsz, alaposan érted a társalgás minden csínját-bínját, bizonyára ebben rejlik szakmai és szerelmi sikered titka.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Emlékezz meg azokról, akik már nincsenek közöttünk, de családi vállalkozásod és a céged anyagi fennmaradása a tényektől függ, nem a barátaid véleményétől.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod szívesen találkozik a barátaival, ehhez neked is minden jogod megvan, de otthon gyújts egy szál gyertyát halottaidért, egy kis emlékezés neked is jár.

Bak (12. 22-01. 20.) A jó élmények között ott van a szomorú is: emlékezz meg halottaidról, de talán még kritikus rokonaid is elismerik mai hivatásbeli és pénzügyi eredményeidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hasznos társulás, külföldi ajánlat vagy üzletkötés nagyot lendíthet anyagi helyzeteden, s ha diplomára vágysz, fontold meg, hogy külföldre menj tanulni.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy a párod üzletnek tekinti a házasságot, szeret mindenről tudni, aminek köze van a pénzhez, de ugye nem esik nehezedre, hogy a kedvében járj.

Ez is érdekelhet

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját