Napi horoszkóp: Ma gyakori szóváltásokra számíthatsz - november 10.

2021.november.10.

A Merkúr-Mars együttállás tombol a Skorpió jegyében, kemény stílusban tárgyalsz, beszédes és kicsit önközpontú vagy: talán próbálsz lenyűgözni valakit? Gesztusaid viszont világosan beszélnek: „velem aztán ne próbálj ujjat húzni”, pedig az eladáshoz és az üzletkötéshez sokkal barátságosabb viselkedés szükséges. Vonzanak az okkult és természetfeletti dolgok, szeretsz kollégáid és ügyfeleid után kémkedni, csak a feketepiactól maradj távol. Mivel a Merkúrt a Vízöntő-Szaturnusz támadja, átmeneti depresszió, felfázás, meghűlés lehetséges, de elutasításra, korlátozásokra, akadályokra, kellemetlen kritikára, lehangoló hírekre is számíthatsz. Kommunikációs akadályok, nehézségek a közlekedésben ma a szokásosnál gyakrabban előfordulnak.

Napi horoszkóp: november 10.
Napi horoszkóp: november 10.
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) Igyekezz behajtani a kintlévőségeidet, ugyanis az üzleti partnereid vagy adósaid anyagi helyzete rosszra fordulhat, és ez már az te bevételeidet is veszélyezteti.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnereddel, főnököddel vagy gyermekeddel ma parázs vita alakulhat ki, és alig bírod megállni, hogy ne tegyél vagy mondj olyat, amit végül is megbánnál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az igazság kimondása fájdalmat okozhat a másik félnek, de egy beszélgetés, amely heves vitává fajul, talán még megmenthető, vagy legalább elvehető az éle.

Rák (06. 22-07. 22.) Mint minden nőben, így benned is él a titkos becsvágy, hogy a pasidban rejtőző gátlástalan vadállatot megszelídítsd, de egy üzleti tárgyalás meghiúsulhat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Képtelen vagy felülbírálni téves ítéleteidet, ezért a magánéletedben elutasításra és gyakori szóváltásokra számíthatsz – ma ne akard a saját igazadat bizonyítani!

Szűz (08. 24-09. 23.) Közlekedj óvatosan, ne provokáld a főnöködet és a párodat, ám ha felvételi beszélgetésre vagy üzleti tárgyalásra mész, ne félj kérni az állást vagy a díjazást.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma ügyesen kiszúrsz egy pénzügyi irányvonalat, és busás haszonnal nyergeled meg, ám ha vásárlást tervezel, feltétlenül nézz utána, hogy tisztességes-e az ár.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jó eredménnyel zárulhat egy üzleti tárgyalás, önbizalmad korlátlan, de legyen egy kis önkontrollod, egy kellemetlen családi kötelezettség viszont lelombozhat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ügyelj rá, kinek mit mondasz, de arra is, hogy egy jelen nem lévő harmadik személyről mit mesélsz: eltorzítva jut a fülébe, s ez kínos félreértések forrása lehet.

Bak (12. 22-01. 20.) Valami olyat tudsz, amit mások csodálnak, ám ha protekcióra vagy szívességre van szükséged, kérj udvariasan, ne ragadtasd el magad annyira, hogy követelőzz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha bevallod a hibáidat, főnököd nem teremthet le a sárga földig, de amikor bírálatot kapsz, kérdezd meg a bíráló felet, mit csinálna ő, ha a te pozíciódban lenne.

Halak (02. 20-03. 20.) Fontos, hogy megbékélj azokkal, akiknek a tanácsa segítség lehet bizonyos helyzetekben, ám ha ösztöndíjra van szükséged, most küldd be az igénylésedet.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban