Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

2021.november.29.

A Nap és a Merkúr együttállása a Nyilasban lendületes hétkezdetet jelez. De alaposan ellenőrizd az ötleteidet, mielőtt másokkal is megosztanád őket – a Merkúr ugyanis a Nyilasban száműzetésbe került. A Skorpió-Mars és a Halak-Neptunusz trigon egy más világba visz bennünket, oda, ahol félretehetjük a küzdelmeket. Feladat: tereld magadra azoknak az embereknek a figyelmét, akiktől segítséget, munkát vagy üzleti ajánlatot remélsz. Jó szimatodat is kihasználhatod, terveidet sikerülhet riválisaid mesterkedése ellenére is megvalósítani. Ha valamilyen káros szenvedélyeddel nem ártottál az egészségednek, akkor most még az influenzavírusok támadása ellen is védelmet élvezel. A vallással és a spiritualitással összefüggő témák iránt ma feltűnő lehet az érdeklődés, de a nap pihenésre, meditációra is alkalmas.

Napi horoszkóp - november 29.
Napi horoszkóp - november 29.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp - november 29.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma tedd félre azokat a problémákat, amelyek már régóta zavarnak, vállalkozásodat, üzletedet átalakíthatod, de ne akard megvásárolni mások jóindulatát.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha párkapcsolatod megőrzéséhez szükség van valamiféle közös álomra, társaddal ma hozzáfoghattok ahhoz, hogy kialakítsátok magatoknak ezt a közös álmot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Van néhány dolog, amihez nagyon értesz, ma ezekben próbálj ragyogni és akkor élvezheted munkád gyümölcseit, de vállalj aktívabb szerepet a munkahelyeden.

Rák (06. 22-07. 22.) Hajlamos vagy a perfekcionizmusra: sokat vársz magadtól és másoktól is, a hivatásoddal, a szerelemmel vagy külfölddel kapcsolatos álmaid azonban valóra válnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szeretnél felújíttatni néhány dolgot az otthonodban, s végiggondolod, hogy ez milyen költségekkel járna, de előbb törleszd a régi adósságokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered jó hatással van rád, de ha még keresed Őt, fogalmazd meg pontosan, milyen számodra az ideális társ: egy ilyen jelentkezőt beengedhetsz az életedbe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Régi kollégád vagy partnered remek üzletet ajánl, jól fizető munkát szerezhetsz, de ne kockáztasd az egészségedet azzal, hogy halmozod a másodállásokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jó nap hálózatépítésre, művészetek gyakorlására vagy élvezetére, ám ha erotikus álmaid felizgatnak, ma olyan szexisnek látod magad, aki bárkit megkaphat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Belekeveredhetsz valami kínos ügybe vagy titkos viszonyba, de úgy érzed, családod tagjai és kedvesed is csak akkor találnak meg, ha szükségük van valamire.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha felismered, hogy barátaid és rokonaid mennyire kedvelnek és törődnek veled, tegyél meg mindent, hogy viszonozd a szívességet, adj vissza valamennyit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagiasabb vagy a szokásosnál, de ha gazdag akarsz lenni, az első lépés a cselekvés, ha viszont állást akarsz változtatni, vágj bele, de fogd vissza a költekezést.

Halak (02. 20-03. 20.) Javítsd kapcsolatodat azokkal a kollégákkal, akiket szívesebben tekintesz szövetségeseidnek, mint versenytársaidnak, de mondj igent egy külföldi ajánlatra.

Ez is érdekelhet

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el