Napi horoszkóp - Szakmai vagy anyagi erőpróbával kell szembenézned: november 9.

2021.november.9.

A Bak jegyében lévő Hold befolyására az életet komolyan veszed, keményen dolgozol, de a nap közepén, amikor a Hold a Neptunusszal barátkozik, a romantika és a gyengédség szavatolja, hogy még az elszánt és nem éppen kíméletes kommunikációs stílust alkalmazó elszánt harcosok (a Skorpió-Mars közelít a Merkúrhoz) is élvezik a gyengéd megnyilvánulásokat. A szenvedély és a romantika ma karöltve jár. A mai nap a romantika és a gyengédség garanciája, őrizd meg ezen a csodálatos napon – ez lesz a harcosok pihenője. Az esti órákban viszont, amikor a Plútó és a Hold együttállásba kerül, a párod vagy a családod manipulatívnak, hatalomvágyónak, számítónak vagy karrieristának láthat. De legyél bizalmatlan mások tanácsaival szemben, mert némelyek öntörvényűek és becstelenek lehetnek, csak a saját érdekeikre gondolnak.

 Napi horoszkóp: november 9.
Napi horoszkóp: november 9.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Egy szakmai vagy anyagi erőpróbával kell szembenézned, de ne húzz ujjat a főnököddel, lehetőleg ne gyalogolj bele a lelkébe, és mellőzd a hatalmi harcokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod külföldi, akkor bizonyára jó ideje nem találkoztatok, ami azt jelenti, hogy kapcsolatotok csak szenvedélyes levelezésre korlátozódik – csak levelezésre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor egy üzleti ajánlatról kell döntened, jól jöhet némi racionalitás, de vigyázz, mert üzleti partnerednek csak azon jár az esze, hogyan csalogathatna az ágyába.

Rák (06. 22-07. 22.) A gondolatok és a fantázia megosztása lesz a kulcsa a megromlott vagy bűntudattal és nyomásgyakorlással terhelt kapcsolatok helyreállításának, visszaszerzésének.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem riaszt vissza a munka, de ha nincs szükséged bonyodalmakra, talán van annyi eszed, hogy irodai kalandod nem fogja veszélyeztetni a közös munkátokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szélsőséges érzelmekre vagy kihegyezve aszerint, hogy milyen hatások érnek: érezhetsz némi féltékenységet vagy kontrollmániát, ha a párod felett nincs hatalmad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A Bak-Hold ma belevet a pénzt és a sikert hajszolók versenyébe, de ellenőrizd családod üzleti kapcsolatait, amelyek elég sok gyanús motívumot tartalmaznak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Elég határozott vagy ahhoz, hogy a felbukkanó neheztelések ellenére bárkit meggyőzz az igazadról, de ma inkább koncentrálj legfontosabb prioritásaidra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha valamilyen anyagi ok vagy a hozzátartozóidról való gondoskodás szándéka kényszerít arra, hogy agyonhajszold magad, akkor se ma kérj fizetésemelést.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma másokat akarsz vezetni, irányítani, parancsolni akarsz majd, nem pedig engedelmeskedni, de meg kell elégedned azzal, hogy feltárod nézőpontodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nehéz hónapokat él át a céged, talán az utolsókat rúgja, főnököd gondoskodni fog róla, hogy el se tudj mozdulni az íróasztal vagy a számítógép mellől.

Halak (02. 20-03. 20.) Képzeleted izgató képeket fest eléd, valaki levesz a lábadról, de el sem tudod képzelni, miért kér találkozót tőled befolyásos ismerősöd, talán ajánlatot akar tenni?

Ez is érdekelhet

Megan Fox rövidre vágatta a haját, szőke lett, és mintha teljesen új nő lenne

Megan Fox rövidre vágatta a haját, szőke lett, és mintha teljesen új nő lenne

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói