Napi horoszkóp - Szakmai vagy anyagi erőpróbával kell szembenézned: november 9.

2021.november.9.

A Bak jegyében lévő Hold befolyására az életet komolyan veszed, keményen dolgozol, de a nap közepén, amikor a Hold a Neptunusszal barátkozik, a romantika és a gyengédség szavatolja, hogy még az elszánt és nem éppen kíméletes kommunikációs stílust alkalmazó elszánt harcosok (a Skorpió-Mars közelít a Merkúrhoz) is élvezik a gyengéd megnyilvánulásokat. A szenvedély és a romantika ma karöltve jár. A mai nap a romantika és a gyengédség garanciája, őrizd meg ezen a csodálatos napon – ez lesz a harcosok pihenője. Az esti órákban viszont, amikor a Plútó és a Hold együttállásba kerül, a párod vagy a családod manipulatívnak, hatalomvágyónak, számítónak vagy karrieristának láthat. De legyél bizalmatlan mások tanácsaival szemben, mert némelyek öntörvényűek és becstelenek lehetnek, csak a saját érdekeikre gondolnak.

 Napi horoszkóp: november 9.
Napi horoszkóp: november 9.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Egy szakmai vagy anyagi erőpróbával kell szembenézned, de ne húzz ujjat a főnököddel, lehetőleg ne gyalogolj bele a lelkébe, és mellőzd a hatalmi harcokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod külföldi, akkor bizonyára jó ideje nem találkoztatok, ami azt jelenti, hogy kapcsolatotok csak szenvedélyes levelezésre korlátozódik – csak levelezésre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor egy üzleti ajánlatról kell döntened, jól jöhet némi racionalitás, de vigyázz, mert üzleti partnerednek csak azon jár az esze, hogyan csalogathatna az ágyába.

Rák (06. 22-07. 22.) A gondolatok és a fantázia megosztása lesz a kulcsa a megromlott vagy bűntudattal és nyomásgyakorlással terhelt kapcsolatok helyreállításának, visszaszerzésének.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem riaszt vissza a munka, de ha nincs szükséged bonyodalmakra, talán van annyi eszed, hogy irodai kalandod nem fogja veszélyeztetni a közös munkátokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szélsőséges érzelmekre vagy kihegyezve aszerint, hogy milyen hatások érnek: érezhetsz némi féltékenységet vagy kontrollmániát, ha a párod felett nincs hatalmad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A Bak-Hold ma belevet a pénzt és a sikert hajszolók versenyébe, de ellenőrizd családod üzleti kapcsolatait, amelyek elég sok gyanús motívumot tartalmaznak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Elég határozott vagy ahhoz, hogy a felbukkanó neheztelések ellenére bárkit meggyőzz az igazadról, de ma inkább koncentrálj legfontosabb prioritásaidra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha valamilyen anyagi ok vagy a hozzátartozóidról való gondoskodás szándéka kényszerít arra, hogy agyonhajszold magad, akkor se ma kérj fizetésemelést.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma másokat akarsz vezetni, irányítani, parancsolni akarsz majd, nem pedig engedelmeskedni, de meg kell elégedned azzal, hogy feltárod nézőpontodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nehéz hónapokat él át a céged, talán az utolsókat rúgja, főnököd gondoskodni fog róla, hogy el se tudj mozdulni az íróasztal vagy a számítógép mellől.

Halak (02. 20-03. 20.) Képzeleted izgató képeket fest eléd, valaki levesz a lábadról, de el sem tudod képzelni, miért kér találkozót tőled befolyásos ismerősöd, talán ajánlatot akar tenni?

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban