Napi horoszkóp: optimizmust és idealizmust hoz a Telihold - június 14.

A Nyilas jegyében lévő, az Ikrek-Nappal szembenállásban lévő Telihold ajándéka a nagyvonalúság, az optimizmus és az idealizmus. Reggel a Nyilas-Hold a Kos jegyében lévő Marssal barátkozik: ez a konstelláció bátorságot, kezdeményező hajlamot, igazságszeretetet és kockázatvállalást jelez. Ma nem lesz könnyű feladat a szetted összeállítása, mivel képtelen vagy eldönteni, hogy a nőies vagy inkább a fiús stílus mellett dönts. Délután a Hold és a Szaturnusz kedvező fényszöge lehetővé teszi, hogy céljaidat megfontoltan kövesd. A Halakban lévő Neptunusz quadrátja viszont ugyanekkor önámításra való hajlamot okozhat. A mai csillagállás a jog, a vallás, a filozófia, a kommunikáció és az utazás területeit hangsúlyozza. Ha lehetőséged van rá, ismerkedj meg más kultúrákkal, keresd a kapcsolatot külföldiekkel, de legyél toleráns mások nézeteivel szemben. Mivel a telihold kissé igénybe veheti a szervezetedet és az idegeidet, nem ártana elővigyázatosnak és türelmesnek lenned a közlekedésben.

Napi horoszkóp: június 14.
Napi horoszkóp: június 14.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Gyakran gondolsz az exedre, amikor nincs senki az életedben, aki betöltené azt a rést, ahol a romantikának kellene lennie - a neten viszont ismerkedhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Sok szép emlék fűz még az exedhez, olyanok, amilyeneket csak ez a személy tudott neked adni, te viszont szakítottál vele, pedig ez volt a legjobb kapcsolatod!

Ikrek (05. 21-06. 21.) A párod szórakoztatónak talál, de mintafeleségre vágyik, aki támogatja ambícióiban, azt viszont már nem tűrné el, ha több vasat tartanál egyszerre a tűzben.

Rák (06. 22-07. 22.) Migrén gyötörhet, ha a hét végén sokat napoztál, de ha azt akarod, hogy jobban figyeljenek rád és anyagi elvárásaidra, határozottabban kell közölnöd az igényeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Párkapcsolatod, szerelmi életed csak illúzió vagy átverés lesz, de rá se ránts: ma kommunikatív barátságokra van szükséged és a gyerekedre, akire büszke vagy.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nehéz egyensúlyt teremteni a családi és munkahelyi kötelezettségek között, azt viszont ne tűrd el, hogy bárki is lekicsinylő megjegyzéseket tegyen a munkádra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szerelmi életed felfelé ível, de a tömegközlekedésben továbbra is viselj maszkot, amelynek van egy előnye: elrejti a ráncokat és nem kényszerít sminkelésre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nagyon elfoglalt vagy, mert anyagi téren az extraprofit vagy egy kis nyeremény kiegyenlítené azokat az őrült kiadásokat, amelyeket a hét végén bevállaltál.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Amikor arra gondolsz, hogy szakítottál az exeddel, érezhetsz egy kis megbánást, de változnod kell, ha azt akarod, hogy a jövőben működjön ez a kapcsolat.

Bak (12. 22-01. 20.) Bonyodalmak azok számára, akik saját vállalkozással rendelkeznek: az energiaárak emelkedése, az anyag- és munkaerőhiány miatt akadályokat kell legyőznöd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátok vagy kollégák várnak egy vidám estére, de valószínű, hogy hamar elmenekülsz a forró szobából, a légkondi és a szúnyogok idegesítő zümmögése elől.

Halak (02. 20-03. 20.) Plusz keresetedet tedd félre, mert gyakran adódnak váratlan kiadásaid, különösen az otthoni javítások vagy a tönkrement bútorok és készülékek cseréje miatt.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.