Napi horoszkóp: ne légy meggondolatlan ma - október 10. vasárnap

2021.október.10.

A Merkúr kitűnő szellemi adottsága vasárnap a Mars gyorsaságával társul. A pozitív hatások az éleslátás, az ütős verbális megfogalmazások és az éleselméjűség. Természetesen vannak negatív megnyilvánulások is, ezek a provokáló megjegyzések, a konfliktusok, a viták és a balesetveszély a közlekedésben.

 Napi horoszkóp: október 10. - óvatosságra intenek a csillagok
Napi horoszkóp: október 10. - óvatosságra intenek a csillagok
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

Óvakodj az elhamarkodott és meggondolatlan kijelentésektől, kezdeményezésektől, nehogy utólag kelljen megbánnod. Maradj csendben, amíg át nem gondoltad válaszaidat! Ha egyszer elhangzott egy sértő kifejezés, azt nem lehet visszaszívni. Mivel a Mérleg jegyében lévő bukott Mars együttállásba kerül a retrográd Merkúrral, ha fontos kérdésben kell döntened, ne hagyd magad sürgetni – kérj gondolkodási időt!

Ne vitatkozz, ne fontoskodj, ne vágj bele meggondolatlan kockázatba és ne akarj mindenáron a falnak menni! Ne vegyél használt autót, az ágyban viszont nincs megtiltva néhány mocskos szöveg.

Kos (03. 21-04. 20.) Egy találkozón vagy összejövetelen hajlamos lehetsz sértődéseket okozni és reagálni minden provokációra, mert meg vagy győződve véleményed helyességéről.

Bika (04. 21-05. 20.) Nyugtalan vagy, nehezen tudsz szót érteni hozzátartozóiddal, alig tudsz egyetlen dologgal is foglalkozni, ráadásul egy anyagi vagy szakmai vita is elmérgesedhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma minden összejöhet: családi balhé, ráadásul az autód is kilehelheti a lelkét, ám ha magukon a dolgokon nem tudsz változtatni, változtass szemléletmódodon.

Rák (06. 22-07. 22.) Szeretsz vitatkozni, de elhamarkodottan ítélkezel, és ha otthon dolgozol, elkerülhetetlen, hogy erélyesen lépj fel, de vigyázz, mert a háztartás balesetveszélyes üzem.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A Merkúr és a Mars együttállása tehet arról, hogy túlpörgött állapotban vagy, mindenkit kioktatsz és megleckéztetsz, de szerencsére csak szavakkal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Talán át kell venned céged vezetését, így ma beleveted magad az üzleti életbe, de tartsd észben, hogy a vevőnek mindig igaza van, vitatkozni vele drága mulatság.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Felpezsdítheted a párod és környezeted kulturális életét, ne csodálkozz, ha a párod tigrisként veti magát rád, az viszont nem érdekli, mi jár a fejedben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kudarchoz vezet, ha túl sokat vársz el magadtól, túl magasra teszed a mércét: félő, hogy becsvágyból olyan területre merészkedsz, melyre saját erődből nem futja.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szívesen időzöl partnered (patrónusod) társaságában, aki igyekszik egyengetni életutadat, de egy percig sem ér felkészületlenül a pasi váratlan közeledése.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a szó elszáll, az írás marad, ne bízz meg vakon senkiben, de építs ki egy olyan stratégiát, ami a szakmai és családi konfliktusok kezelésére alkalmas.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkában, anyagiakban viták adódnak, ezért mindig foglald össze, mit is mondtak neked mások; lerobbant járgányodat pedig nem érdemes megjavíttatni.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem árt, ha legalább a párod ért a számokhoz, ha már bekerült az üzleti élet kockázatos világába: ne sajnálja rá a pénzt, vegye igénybe szakértő véleményét.

Ez is érdekelhet

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet