Napi horoszkóp: Most meghódíthatod kiszemeltedet - október 14.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bikát előléptethetik, a Skorpió magányos, a Nyilas kizárólagos kapcsolatba kezdhet. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: október 14.
Napi horoszkóp: október 14.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Mérleg jegyében lévő, uralmi helyzetet élvező Vénusz és a Vízöntő-Szaturnusz harmonikus rezgései lehetővé teszik, hogy meghódíts egy olyan személyt, aki eddig ragaszkodott a függetlenségéhez. Ma újra hiszel a szerelemben, a házasságban és a hűségben. Kitartó, lojális, tisztességes és őszinte vagy, ami szakmádban és a pénzügyi világban is tiszteletet és hasznot hozhat. Kedvező időszak ez az elkötelezett kapcsolatokra és a házasságra is. Most érdemes hivatalos és üzleti találkozókra sort keríteni, különösen, ha olyan embereknek kell műveidet vagy ötleteidet eladnod, akik pénzzel és tekintéllyel rendelkeznek. Minden olyan ügyet, amely érzelmi kontrollt igényel, ügyesen kezelhetsz. Pénzügyi döntéseidet sem bánod meg, mivel visszafogod a felesleges kiadásokat.

Kos (03. 21-04. 20.) A legfontosabb végre megvan: partnered és főnököd is bizalmat ígért, ami mind a szerelemhez, mind az érvényesüléshez alapvető, hiszen a jövőd múlik ezen.

Bika (04. 21-05. 20.) Előléptetésben lehet részed, érzelmeid döntően befolyásolhatják szakmai tevékenységed eredményességét, és hasznot húzhatsz egy munkahelyi kapcsolatból.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma jóváteheted mindazt, amit a kapcsolatodban elpuskáztál, de ehhez be kell bizonyítanod, hogy nemcsak kapni tudsz, hanem adni és felelősséget vállalni is.

Rák (06. 22-07. 22.) Ingatlanfronton minden terv szerint alakul, de mivel a pénznek nagyon is helye van a párkapcsolatodban, jobb, ha előre eltervezitek, hogyan bánjatok vele.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Reklám nélkül nincs szakmai siker; kollégáid fogadásokat kötnek az időpontra, amelyben megrögzött agglegény munkatársad házassági ajánlatot tesz neked.

Heti horoszkóp: Lehetőséged van pénzt szerezni, csak meg kell ragadnod - október 10-16.

Szűz (08. 24-09. 23.) A pénzen megveheted a biztonságodat, de a ma kapott állásajánlatot is vedd komolyan, hátha még egy hozzád illő „agytröszttel„ is együttműködhetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Új kapcsolat kezdetén kerüld a partnered anyagi helyzetét érintő kérdéseket, de valamilyen előadás lehetővé teszi, hogy közelebb kerülhessetek egymáshoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Magányosságod arra utal, hogy hiányoznak az életedből a kapcsolatok, de éppen ezért veted bele magad az ingatlanbizniszbe vagy egy titkos viszonyba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha felébred benned a vágy egyik barátod valamint a kizárólagos kapcsolat iránt, helyesen teszed, ha belemész abba, hiszen üzleti fúziótok is működni fog.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a munkádat és az anyagiakat mindenek fölébe helyezed, nagyon is van értelme annak, hogy gondolj a munkatársaddal való házasságra, aki bízik benned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ingatlanügyletet könnyen realizálhatsz, vizsga vagy utazás sikere miatt sem kell aggódnia, és attól sem kell tartania, hogy különcséged elriasztja ezt a Mérleget.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha cégednek tőkeerősítésre van szüksége, de valaki, akit akarsz barátnak, kívánsz szeretőnek, ma nem vonakodik újabb összeget a rendelkezésedre bocsátani.

Ez is érdekelhet

Gyümölcsből is ehetünk túl sokat - ezért vigyázz vele

Gyümölcsből is ehetünk túl sokat - ezért vigyázz vele

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói