Napi horoszkóp: szerelemben, versenyhelyzetekben érdemes kockáztatni - október 19.

2021.október.19.

A bátor, határozott fellépés és a kockázatvállalás sikert és nyereséget hoz a Mérleg-Mars és a Vízöntő Jupiter barátságos fényszögének támogatásával. Ez a konstelláció a társadalmi helyzetben elért szerencse, jó karma és a siker jelképe. Most senki sem kételkedhet a tisztességedben, tudásodban és produktivitásodban. Bátor vagy és elég magabiztos ahhoz, hogy kipróbálj valami újat. A sportban és a versenyhelyzetekben jelzett győzelem az üzleti világra és a politikára is alkalmazható: vezetői képességed hűséges kollégákat, szövetségeseket és rajongókat hozhat. Jó harcos lennél, de a kompromisszumos megoldások jobb helyzetet teremtenek, mint a versengés és az ellenségeskedés. A mai csillagállás kedvez a külfölddel kapcsolatos ügyeknek, a csapatmunkának, a párkapcsolatok törvényesítésének és az új vállalkozások megkezdésének. Szerelemben, versenyhelyzetekben, sportban egyaránt érdemes kockáztatni.

Napi horoszkóp: október 19.
Napi horoszkóp: október 19.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: október 19.

Kos (03. 21-04. 20.) Itt az ideje, hogy társaságba járj, hasznos kapcsolatokat építs ki, s mivel hajlasz a kompromisszumra, az esetleges nézeteltéréseket is eredménnyel lehet tisztázni.

Bika (04. 21-05. 20.) A megértés, a jóakarat és a tolerancia azokkal szemben, akiktől a munkád függ, jó esélyeket biztosít mind karriered alakulására, mind a jövedelmed növelésére.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jól időzíted egy szerelmi vagy szakmai kockázat vállalását, amely meghozza a várt eredményt, és ha még nem vagy szerelmes, most belezúghatsz valakibe.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha lakást vagy irodát veszel, illetve bérelsz, lehet, hogy többet kell majd költened rá, mint amire számítottál, de úgy tűnik, sikerül előteremtened a hiányzó összeget.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha megszervezed egy sportos agglegény reklámhadjáratát, ami sok közös utazással járhat, kiderülhet róla, hogy ő az igazi, így aztán bármi kialakulhat köztetek.

Szűz (08. 24-09. 23.) A pénz világában ügyesen kamatoztathatod újító hajlamodat, de ha elutasítasz egy ajánlatot, mert félsz kipróbálni magad, szabotálod a saját fejlődésedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sportolóként megnyered a bajnokságot, de érdemes lenne vállalni a szerelem vagy egy merész vállalkozás kockázatát is: most biztosan bejönnek a nyerőszámok.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne dönts ingatlan- vagy állásügyben, mert nem tudsz különbséget tenni az előnyös és előnytelen ajánlatok között, de jó lenne valahogy kieresztened a gőzt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sok embert tartasz a vonzáskörödben, egy váratlan találkozás mindent elsöprő élményt jelent számodra, és talán mindkettőtökben felmerül az újrakezdés gondolata.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma fel kell adnod a régit, új munka és bevételi forrás után kell nézned, új csapásokat kell vágnod: elszántságod erőt ad, hogy kitarts változtatási szándékod mellett.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai nap egy hallatlanul merész pénzügyi manőver jegyében telik, utazásoddal, jogi ügyeddel vagy tanulmányaiddal kapcsolatos terveidet is siker koronázza.

Halak (02. 20-03. 20.) Háttérben végzett munka növeli bevételeidet, élvezhetsz néhány apró esélyt a komfortzónából kilépve, mert ebben az időszakban tálcán nem kínálnak semmit.

Ez is érdekelhet

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját