Napi horoszkóp: Ne legyél erőszakos és követelőző - október 20.

2021.október.20.

Telihold a Kosban! A telihold a Mars és a Plútó quadrát igencsak veszélyes kapcsolatát is érinti, de ez az erőszaktól sem mentes befolyás segít lerombolni az elavult rendszereket, a megromlott kapcsolatokat és lehetőséget ad az újrakezdéshez. A hatalommal való visszaélés és az erőszak tiltakozást, válást vagy akár polgári engedetlenséget válthat ki a héten. Ajánlatos elkerülni a balesetveszélyes helyzeteket, az erőszakos embereket, de a Kos-Hold arra figyelmeztet, hogy ne akard elnyomni női oldaladat, ne hidd, hogy nincs szükséged másokra. Ne legyél erőszakos és követelőző! A lényeg, hogy még a párkapcsolatodban és a munkahelyeden is jobb kártyáid vannak, amikor nem mész csatába, hanem erőszakmentesen érvényesíted érdekeidet. A Mérleg-Nap feladata a béke megteremtése, ezért a kompromisszum erényét is gyakorolnod kell. De használd ki, hogy a férfiak és a nők között fokozódik az erotikus vonzerő! Késő este a Bika-Hold már segít megteremteni biztonságodat és családi életed stabilitását.

Napi horoszkóp: október 20.
Napi horoszkóp: október 20.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: október 20.

Kos (03. 21-04. 20.) Felzaklathatnak szakmai és anyagi problémák, de ha a párkapcsolatodban képesek vagytok elfogadni különbözőségeiteket, kevesebb lesz a súrlódás.

Bika (04. 21-05. 20.) Semmiképp sem várhatod el a párodtól és rokonaidtól, hogy tudják, mit szeretsz, vagy mi tör le, ha ennek az esti órákig semmilyen formában nem adod a jelét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Párhuzamos kapcsolat miatt lebukhatsz, de igyekezz megnyerni másokat a saját ügyed számára, csak pénzügyi terveiden ne változtass a párod kedvéért.

Rák (06. 22-07. 22.) Hivatásod és a pénzkeresés megakadályozhatja, hogy fészekmeleget adj a családnak, de próbáld megóvni magad egy házassági vagy családi hatalmi harc izgalmaitól.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne vedd magadra a piszkálódást, de te se támassz olyan követelményeket rokonaiddal vagy kollégáiddal szemben, amelyek teljesíthetetlenek!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha vannak olyan emberek, akiknek a pénzétől úgy függsz, hogy neked nincs bevételed, akkor valószínű, hogy éppen a te üzletedet akarják lenyúlni, tönkretenni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha dolgozol, be kell látnod, hogy képtelen vagy a párod igényeire több órát szánni, ám ha a társadat felcserélhetőnek tartod, ne lepődj meg, ha téged is lecserél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valami nehézséget meg kell oldanod, vagy valaminek föltétlenül el kell készülnie, ma valószínű, hogy sokkal tovább kell dolgoznod, mint a munkatársaidnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szexre vágysz, követheted ösztöneid parancsát, de rengeteg bosszúságot spórolhatsz meg azzal, hogy felszámolsz egy veszteséget okozó vállalkozást.

Bak (12. 22-01. 20.) A munkádban, az üzleti és családi életben izgalmaknak, konfliktushelyzeteknek lehetsz kitéve, és úgy érezheted, hogy az együttműködés megerőltető.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amikor dühös vagy, baleset okozója lehetsz, megbánthatsz és megsérthetsz másokat, de ha nem beszéled ki gondjaidat, nem szabadulsz meg a haragodtól.

Halak (02. 20-03. 20.) Váratlan kiadással, túlköltekezéssel, könnyelmű kölcsönfelvétellel járó üzemzavar adódhat az életedben, ezért jobban jársz, ha a pasid kezeli a közös pénzügyeiteket.

Ez is érdekelhet

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet