Napi horoszkóp: Ha ma nem kockáztatsz, elúszhat egy lehetőség - október 22.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Szűz nehéz feladatokat vállal, a Skorpió jobb, ha nem rejtőzködik az emberek elől, a Nyilas fontos információhoz jut. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: október 22.
Napi horoszkóp: október 22.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Reggel a Szűz-Hold-Bika-Uránusz trigon ösztönzést ad a napi rutin megváltozatására. Mivel a Hold vegyes fényszögeket kap, megérzéseid megóvhatnak egy fölösleges vásárlástól. Este a Mérleg-Nap és a már távozásban lévő Vénusz együttállása házasodási kedvet, társasági összejövetelt, népszerűséget jelez, s a luxus és a szépség élvezetét adja. Eluralkodhat rajtad a művészet és a kultúra iránti érdeklődés, de a nap legfontosabb fényszöge az éjjel pontos Mérleg-Merkúr és a Vízöntő-Szaturnusz közötti trigon, mely aspektus logikát, lelkiismeretességet, kommunikációs adottságot, kísérletező kedvet és koncentrációt ad. Ma a szavakra, az eszmecserékre és az együttműködésre összpontosíts! Ne maradj csendben, mondd el elvárásaidat egy olyan pasinak, aki hajlandó meghallgatni és megérteni. A kommunikáció hídépítő funkciója segít kialakítani a harmóniát kapcsolataidban.

Kos (03. 21-04. 20.) Barát, rokon új munkalehetőséget ajánl, megbeszélheted a fontos dolgokat a pároddal: az őszinteség sokat javíthat a köztetek kialakult kapcsolaton.

Bika (04. 21-05. 20.) Magasabb rangot és jövedelmet hatékony munkavégzéssel érhetsz el, de ne szenteld minden idődet a munkának, hagyj teret egy munkahelyi kapcsolatnak is!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Felelősségteljes viselkedéseddel könnyebbé teheted szeretteid életét, és annak is elérkezett az ideje, hogy kreativitásodat és szellemi erőtartalékaidat kamatoztasd.

Rák (06. 22-07. 22.) Készíts olyan tervet, amellyel hozzájuthatsz mások pénzéhez, ám ha valamiről beszélned kell hozzátartozóiddal, akkor jársz jól, ha ezt a mai napon teszed meg.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kollégáddal jó úton vagytok afelé, hogy viszonyotokból több legyen barátságnál, s hasznos lesz a napod, ha úgy döntesz, hogy őszinte és közvetlen leszel.

Toronymagasan ők a legtehetségesebb csillagjegyek

Toronymagasan ők a legtehetségesebb csillagjegyek

Szűz (08. 24-09. 23.) Elvállalsz egy nehéz feladatot, amelyért piacképes bérezést kapsz, de ha a párod nehezen viseli, hogy még a hét végén is dolgozol, kárpótold az elvesztegetett időért.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Érzéseidet nem kell üres szólamok mögé rejtened, s ha egyedülálló vagy, akkor itt az ideje, hogy megkeresd azt a személyt, aki érdekel, esetleg üzenj neki.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Óvakodj attól, hogy elrejtőzz az emberek elől: adj lehetőséget azoknak, akik törődnek veled, de a barátaid kölcsönért jönnek, nem a társaságod kedvéért.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan információhoz jutsz, amely elsősorban az anyagi és hivatásbeli előmeneteled szempontjából fontos, s talán még a párod vagy főnököd feltételeit is elfogadod.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel vállalatodnak szorosabbra kell húznia nadrágszíjat, ha bértárgyalásra készülsz, ne emészd magad, inkább vesd be meggyőző képességedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kommunikációs készséged közelebb visz a párodhoz, s ha fontos dolgokról kell beszélned, vagy üzleti útra kell indulnod, most tedd meg, ne a jövő héten.

Halak (02. 20-03. 20.) Pénz érkezhet a bankszámládra, az ágyban dobd be a szexis fehérneműt, de ne vesd a párod szemére, ha nincs pénzetek a közös lakás megvételére.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője