Napi horoszkóp: Tökéletes nap ez egy randihoz - október 24.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kos megszilárdíthatja kapcsolatait, az Ikrek bátran leszólíthat valakit, az Oroszlán nyíltan beszélhet az érzelmeiről. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: október 24.
Napi horoszkóp: október 24.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A hét első munkanapján a Hold a megnyerő, diplomatikus, ám határozatlan Mérleg jegyében halad. A Hold és a Vízöntő-Szaturnusz trigon fényszöge a nap közepén, később pedig a Hold-Merkúr együttállás kedvez a randevúk, üzleti találkozók és megbeszélések lebonyolításának, különösen, ha olyan embereknek kell ötleteket eladni, akik tekintéllyel és technikai ismeretekkel rendelkeznek. Szellemileg aktív vagy, jó ítélőképességgel rendelkezel, ezért a mai nap alkalmas arra, hogy tartós érzelmeidet meggyőzően közöld a pároddal. A jómodor és a kitűnő stílusérzék lehetővé teszi számodra, hogy a jólétet, a biztonságot és az élvezeteket másokkal együttműködve teremtsd meg. Kitűnő kapcsolatot ápolhatsz idősebb rokonaiddal és barátaiddal, hiszen a kor- és generációs különbségek ma nem okoznak problémát. A családi, házassági vagy baráti kötelék megerősíti biztonságérzetedet, de az sem kizárt, hogy segít stabil alapokra helyezni vállalkozásodat. Ma akár a kozmetikushoz is bejelentkezhetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne légy túl feltűnő, de érzelmi, baráti, támogatói kapcsolatodat megszilárdíthatod, ma ugyanis nem esik nehezedre ismerkedni, főnököddel együttműködni.

Bika (04. 21-05. 20.) Olyan helyzetbe kerülsz, amikor nem akarsz megtenni valamit, de a főnök kedvéért bevállalod: foglald csak el magad, hogy megoldj néhány fennálló problémát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gondolj új, kreatív és pénzt ígérő projektedre, amelyet el kell kezdeni egy döntéssel, ez a megfelelő nap erre, s bátran szólíts le valakit, aki megtetszett neked.

Ők a leggyönyörűbbek az aszcendensük alapján

Ők a leggyönyörűbbek az aszcendensük alapján

Rák (06. 22-07. 22.) Az otthonoddal és a számlák kiegyenlítésével kapcsolatos kérdések igényelnek figyelmet, de mondj nemet a háziasszony szerepre, ha munkába is kell járnod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Attól, hogy a párod egyelőre nem akarja elkötelezni magát, még beszélhetsz az érzelmeidről, tárgyalhatsz pénzről, de kellő higgadtsággal és tisztelettel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Téged ma csak két dolog érdekel, a pénz és egyik kollégád, de a jelenlegi anyagi feltételekkel nem leszel hajlandó tovább vállalni a munkahelyi megterhelést.

Toronymagasan ők a legtehetségesebb csillagjegyek

Toronymagasan ők a legtehetségesebb csillagjegyek

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel gyorsan kapcsolsz, a megfelelő dolgokat mondod, de ne szorongj, ha partit kell szervezned – ma még magának való párod sem akar elmenekülni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sok idődbe telik, mire meghozod anyagi döntésedet, de mégsem őrzöd olyan jól titkaidat – valaki szaglászik körülötted: olyasmit tud meg, ami nem rá tartozik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha aktuális egy állással vagy pénzzel kapcsolatos döntésed, akkor semmi sem térít el a célodtól, párod vagy rokonod pedig a cégeddel kíván üzletet kötni.

Bak (12. 22-01. 20.) A pénz értéke mélypontra kerül, ezért koncentrálj arra, ami igazán számít szakmai, anyagi és érzelmi kapcsolataidban, de ne tedd túl magasra a mércét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hivatalos utazásra vagy egyetemi vizsgára is öltözz csinosan, hiszen ezt sokan meg is jegyzik: ettől kapsz szárnyakat és felülmúlhatatlanul teljesítesz.

Halak (02. 20-03. 20.) Számláidat rendezd időben, nehogy késedelmi kamatot vagy büntetést számoljanak fel, de ne hagyd, hogy a pasid egy üzleti találkozó kedvéért faképnél hagyjon!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője