Napi horoszkóp: hagyd magad elcsábítani, ha kísértést érzel - október 24.

2021.október.24.

Nincs az az ember, akivel az Ikrek-Hold és a Mérleg-Merkúr ösztönzésére ne tudnál elcsevegni bármiről, de a kommunikációs szakmákban és a kereskedelemben is babérokat arathatsz. Ma nagyon örülünk az élet szép és kellemes oldalainak, de mivel a Merkúr is jelen van, az anyagi értékek is fontosak számunkra. A Hold az Ikrekben arra ösztönöz bennünket, hogy nyíltabban kommunikáljunk, hogy helyet adjunk a megértésnek és a harmóniának a romantikus szférában. Mindazok, akiknek kereskedelmi vállalkozásuk van, vagy az utazási szektorban dolgoznak, nagyon elfoglaltak, de még a diákok sem tudnak pihenni, idejüket a közelgő vizsgáknak kell szentelniük. Az esti órákban, amikor a Hold szembenállásba kerül a Nyilas-Vénusszal, talán nem is annyira a szerelmes együttlét hiányzik neked, inkább az, ha a párod nincs melletted, nem hallhatod kedves fecsegését. De aki párhuzamos kapcsolatot tart fenn, az okostelefont hagyja elérhetetlen helyen!

Napi horoszkóp október 24.
Napi horoszkóp október 24.
Fotó: Gettyimages.com

Napi horoszkóp október 24.

Kos (03. 21-04. 20.) Telefonhívások, üzenetek érkeznek, de ha külföldre szeretnél utazni, képtelen vagy eldönteni, melyik országot keresd fel, nehogy lemaradj a jó választásról.

Bika (04. 21-05. 20.) Mielőtt elvállalsz egy plusz munkát, kérj magasabb díjazást, használd ki céged juttatásait, de a béredet ma akkor is megkapod, ha csak ímmel-ámmal dolgozol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha kisgyerekekkel készülsz a Halloween-bulira akkor a papír, a ragasztó és az olló lesz a főszereplő, hogy maszkokat és dekorációkat építsetek a viccek közé.

Rák (06. 22-07. 22.) Támogasd rokonaidat, de a legnagyobb szerelmed négylábú kedvenced, aki különleges helyet foglal el szívedben - nem mintha nem kedvelnéd az embereket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Úgy fogalmazol, mint egy diplomata, a Hold pedig összeállította neked a barátok és flörtpartnerek listáját: hagyd magad elcsábítani, ha kísértést érzel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Sok Szűz azzal az ürüggyel utasítja el az ismerkedést, hogy nem ér rá, rengeteg a dolga, pedig a munkába vagy a pénzszerzésbe való temetkezés nem helyes eljárás.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Napvilágra kerül minden jó tulajdonságod: kreativitásod, diplomáciád, az Ikrek Hold viszont utazást javasol, de a szállást időben le kell foglalnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ápold üzleti kapcsolataidat, ám ha tele vagy bizalmatlansággal a párod iránt, némi időbe és őszinte kommunikációba telik, amíg megnyugszol: bízhatsz benne.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Meglehetősen mozgalmas társasági élet jellemzi a napodat, találkozhatsz barátokkal, főnökökkel, kollégákkal, de csak azokkal, akikkel igazán kijössz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne álmodozz a főnöködről, de ne tiltakozz, hogy vasárnap van: egy hétvégi műszaktól nem szakadsz meg, főleg most, hogy már nem olyan melegek a nappalok.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Feltörekvő kreativitás: talán egy pillanatnyi reggeli megtorpanás és bizonytalanság után az üzleti és szerelmi lehetőségeid ma ragyogóbbak, mint valaha.

Halak (02. 20-03. 20.) Kerüld a felesleges költekezést, de ha sokáig áltattad magad azzal, hogy nincs szükséged partnerre, rájössz, hogy anyagi támaszként mégis szükséged van rá.

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját