Napi horoszkóp: ma nem megy a lazítás - október 3. vasárnap

2021.október.3.

Vasárnap reggel az Oroszlán-Hold és a Skorpió-Vénusz quadrátja miatt szívesen jászol a tűzzel, de ne féltékenykedj, ne tekintsd tulajdonodnak a párodat, és ne vegyél mindent halálosan komolyan. A Hold délelőtt átlép a Szűz jegyébe, ahol nem veszi figyelembe, hogy vasárnapot írunk, ezért még a hét utolsó napján is hétköznapi, szakmai és egészségügyi problémák foglalkoztatnak. De megkönnyíthetjük a magunk dolgát, ha kiválasztjuk azt a tevékenységet, ami saját elképzeléseket igényel.

Napi horoszkóp: 2021. október 3. vasárnap - van amikor hétvégén se sikerül kiengedni
Napi horoszkóp: 2021. október 3. vasárnap - van amikor hétvégén se sikerül kiengedni
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

Mivel a Nap és a Hold egyensúlyban vannak, ma nagyon jól tudjuk támogatni és erősíteni egymást. Ez a szempont tehát nagyon alkalmas a kreatív munkára is, függetlenül attól, hogy szakmai vagy magánjellegű.

Kos (03. 21-04.20.) Ha túl sokat költöttél az utóbbi időben, úgy most felülvizsgálod, mibe kerül neked a szórakozás, ám ha dolgoznod kell, a munkádban nyugodt rutin időszak várható.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem sikerül eltalálnod, mit szeretne partnered, akkor próbálkozz mással a kedvében járni, de anyagi lehetőségeid nem engednek meg rongyrázó vendéglátást

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meghívást kapsz egy üzleti rendezvényre, ahol mindenkit elbűvölsz, de a magánéletedet vagy az egészségedet érintő problémák némi önkontrollal kivédhetők.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel ez a nap a költekezés jegyében telik, nem árt, ha beosztóbb vagy, a kommunikációs szektor viszont összességében korrekt, de ne várj kiváló eredményeket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tarts gyümölcsnapot, s miközben kifejezed érzéseidet, biztosítsd hozzátartozóidat, hogy nem őket hibáztatod, de tárgyilagos hozzáállással oszd meg érzéseidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Keresd fel a rokonokat, de ma a kollégákkal való kommunikációd is könnyebb lesz, segít megoldani a kritikus problémákat, és a legjobb eredményt elérni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátaid, szövetségeseid kincset érnek számodra: nemcsak becsvágyó terveid kivitelezésében állnak melletted, hanem egy üzleti ballépéstől is megóvnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Építsd be alkalmazkodó készségedet kapcsolataidba, szakmai tevékenységedbe, de ne szidd magad azért, hogy anyagilag miért nem tudsz sikeresebb lenni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kalandról álmodozol például szexről olyan helyen, ahol felfedezhetnek, de ne próbálj olyan kapcsolatba belemenni, amely pusztán az üzleten alapul

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hagyd, hogy megszédítsenek a könnyű sikerek, igyekezz érzelmi és üzleti dolgaidat kevésbé bonyolítani, munkádban viszont kedvező időszak várható

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy demokratikus kapcsolatban mindketten mondhattok nemet; de lehet, hogy ma a párod dominál, az esti órákban viszont céges ügyekkel kell foglalkoznod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy igényes feladat elvégzése után nem kapod meg a megérdemelt elismerést, ezt gondolod: „Miért strapáljam magamat?”, de kollégával ne hetyegj.

Ez is érdekelhet

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet