Napi horoszkóp: Szexből sosem elég - október 30.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bika kész bevetni vonzerejét, a Skorpió szenvedélyes, a Nyilasnak féken kell tartania titkos vágyait. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: október 30.
Napi horoszkóp: október 30.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A vasárnapot a Bak Hold irányítja: reggel a Skorpió-Vénusszal barátkozik, az esti órákban pedig trigon fényszöget zár be a Bika-Uránusszal: a szokásosnál több szexre és törődésre van szükséged, de még karrierista nőként is a végzet asszonyaként parádézhatsz az ágyban vagy kollégáid és üzleti partnereid társaságában. Ne ódzkodj a változásoktól, kapcsolataidban legyél spontánabb, a munkában és az anyagiakban pedig érdemes kiszámítható kockázatokat vállalnod. A mai nap kedvez a kitartást igénylő tevékenységeknek is, de ha lehetséges, fogyassz gyökeres zöldségeket. Az Ikrek jegyében már stagnáló Mars ma hátramenetbe kapcsol 2023. január közepéig: a retrográd Mars erősítheti a bizonytalanságot az önérvényesítő kommunikáció terén, ráadásul hajlamos lehetsz félbehagyni mindent, amibe belevágsz. Ha vannak megoldatlan konfliktusaid, azok ebben az időszakban újra felbukkannak.

Kos (03. 2l-04. 20.) A munkahelyi szabályok, hagyományok és szokások túl merev betartása visszafoghatja lendületedet, de a pároddal rástartolhatsz a pénzvilág izgalmasabb területeire.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha ki akarsz lépni az ismeretlenség árnyékából, művészként vagy üzletasszonyként minden pillanatban kész vagy bevetni vonzerődet célod elérése érdekében.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyi viszonyod csupán egy üzleti megállapodás része lehet, de hamar felfortyanhatsz, amiért nem gyakorolhatsz kizárólagos ellenőrzést a céged felett.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha szingli vagy, és a másik feledet keresed, próbálj meg közel kerülni ahhoz a személyhez, aki felkeltette az érdeklődésedet, de maradj kimért, ne menj túl messzire.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szeretnél otthonról dolgozni, de ehhez régi laptopodat ki kell cserélned és bele kell tenned a munkát, hogy működjön a kapcsolatod munkatársaiddal.

A Skorpió a legkevésbé kedvelt csillagjegy, de milyen valójában?

Szűz (08. 24-09. 23.) Szükséged van valakire, aki nem csak felkelti a figyelmedet, hanem meg is tudja tartani, de ha jól fizető munkára vágysz, változtass megrögzött szokásaidon!

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai nap alkalmas a láb gyantázására, de ha teljesen magadra maradtál a család megélhetésének gondjaival, gondold át, milyen megoldást találhatnál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szenvedélyes időszak ez, amikor rajtad múlik, hogyan éled meg: képes leszel-e ezt a heves érzést elevennek érezni vagy este nyugtalansággá változtatod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tartsd féken titkos vágyaidat, de ma semmit sem csinálsz anélkül, hogy abból ne származzon hasznod, ám ehhez munkaadóid bizalmát is el kell nyerned.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig csak a karrieredre és üzletasszonyi ambícióidra támaszkodtál, ma még az is megeshet, hogy a terhesség vagy az anyaság témája is fontos lesz számodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Majd elnyeled a szemeddel egyik kollégádat, némi féltékenységet is érzel sikeres rokonaid iránt, de családi és magánéleted folyását magad akarod meghatározni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne tarts attól, hogy a virtuális találkozók és üzletkötések kevésbé valódiak, mint azok, amelyekre társaságban vagy valamilyen nyilvános helyen kerül sor.

Ez is érdekelhet

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói