Napi horoszkóp: Csinálj valami őrültséget - október 31.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kosra a város legjobb bulija vár, a Bikának megváltozhat az élete, a Skorpió mindent megkérdőjelez. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: október 31.
Napi horoszkóp: október 31.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Halloween napján a Bak-Hold és a Halak-Neptunusz szextil fényszöge reggel arra ösztönöz, hogy szakíts egy kis időt segítségre szoruló rokon, barát meglátogatására, lehetőleg jótékonysági akcióval társítva. Később a Hold és a Plútó együttállása kényszeres viselkedést és hatalmi harcokat okozhat. Lehet, hogy változtatni akarsz a dolgokon, és könnyen belekeveredhetsz zűrös adóügyletekbe. Délután a Hold és a Halak-Jupiter kapcsolata remek alkalom családi találkozóra, kellemes emlékek megosztására, de üzleti ajánlatok is érkezhetnek. Valamivel később a Hold belép a Vízöntőbe, és végre a szórakozás lesz a program a nap második felében. Itt a legjobb alkalom arra, hogy a pároddal vagy a barátokkal közösen csináljatok valami őrültséget. Ám este a Vízöntő-Hold és a Skorpió-Merkúr az utazás és a kommunikáció terén okozhat gondokat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha kedved támad ahhoz, hogy megünnepeld a Halloweent, akkor a város legjobb buliján vehetsz részt barátaiddal, de szabadulj ki minden kényszerhelyzetből.

Bika (04. 21-05. 20.) Halloweenkor felfedezheted mágikus varázserődet, és ez akár az életedet is megváltoztathatja, ám ha dolgozol, ne ódzkodj a szokatlan feladatoktól.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bár ez a nap nem neked kedvez, a munkádban jó lehetőséghez jutsz, de az is fontos, hogy beszélgess a kollégákkal és rokonokkal, s döntsétek el, hol tartotok most.

A Skorpió a legkevésbé kedvelt csillagjegy, de milyen valójában?

A Skorpió a legkevésbé kedvelt csillagjegy, de milyen valójában?

Rák (06. 22-07. 22.) Itt az ideje, hogy minden problémát megbeszélj a pároddal, és azokkal az emberekkel szórakozz, akik a legjobbat akarják neked – csak hagyd, hadd segítsenek!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Te rendezed a legjobb Halloween-partit a városban, már kiválasztottad a jelmezedet is, de este a kiadások miatt összekapsz valakivel, akit szeretsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Párkeresőként minden szem rád szegeződik, varázsod és a szexuális vonzerőd rendkívül erős Halloweenkor, este viszont ne válaszolj egy pajzán üzenetre.

Ezek a csillagjegyek nem tűrnek ellentmondást

Ezek a csillagjegyek nem tűrnek ellentmondást

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ami a pénzügyeket illeti, nem profi módjára döntesz, de a Halloween őrült szórakozást hoz az életedbe, amelyben talán még kreativitásodat is megcsillogtathatod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Megkérdőjelezel mindent a Halloween-ünneptől kezdve egészen a pénzügyi költségvetésig, de kövesd inkább megérzéseidet, és helyezd előtérbe érdekeidet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha megosztottad az életedet valakivel, akkor a Halloween-buli jó alkalom arra, hogy kifürkészd a párod titkait, amelyeknek kipattanása talán zavarba ejti.

Bak (12. 22-01. 20.) Élvezed a Halloween-bulit, ahol megmutathatod boszorkány-énedet, ám ha elégedett lennél anyagi helyzeteddel, akkor nem vennéd észre az új lehetőségeket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sok mindenben határozatlannak érzed magad, ne számíts dicséretre a főnöködtől, mert lesznek ellentétek köztetek, amelyeket őszinte párbeszéddel fel lehet oldani.

Halak (02. 20-03. 20.) Telepedj le a kanapéra néhány meleg takaróval, kapcsolj be egy horrorfilmet, s bár este heves viták alakulhatnak ki a pároddal, jól kezeled a helyzetet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője