Napi horoszkóp: Tiéd lehet a tudás és a hatalom - október 7.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kos új képzettséget szerezhet, a Szűz értékes információkhoz juthat hozzá, a Skorpióra új lehetőségek várnak. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: október 7.
Napi horoszkóp: október 7.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Augusztustól a Szűz jegyében lévő Merkúr harmadik trigon fényszöge a Plútóval erős becsvágyat és munkamániát válthat ki. Ez a konstelláció arra emlékeztet, hogy az információ, tudás és a pénz hatalom, amivel élni, de nem visszaélni kell. A Szűz-Merkúr nem engedélyezi a lustálkodást, tétlenségnél ugyanis nincs fejlődés. Most viszont kedvet érezhetsz a tanuláshoz. Ez a fényszög segít megoldani feladatainkat, szónoki tehetséget és meggyőző érveket ad, de az intellektuális kihívásokat is élvezzük. Mivel szeretném felhívni olvasóim figyelmét a Glamour-napokra, használjátok ki, hogy a mai nap a vásárlás és az eladás számára is kiváló. A legtöbb üzletben felpörögnek az eladások. A vevők pénztárcája ugyan kicsit lelappad, ám a Merkúr és a Plútó nem engedi, hogy fölösleges dolgokra szórd a pénzedet. Az esti órákban a Halak-Hold és a Bika-Uránusz fényszöge nagyszerű alkalmat a barátokkal való összejövetelre, üzenetváltásra, de az otthoni gépparkot is felújíthatod néhány korszerű kütyüvel.

Kos (03. 21-04. 20.) A mai nap alkalmas munkával és béremeléssel kapcsolatos tárgyalásokra, állásvadászatra, új szakmai vagy pénzügyi képzettség megszerzésére.

Heti horoszkóp: Szakmai sikereiddel mindenkit leveszel a lábáról - október 3-9.

Bika (04. 21-05. 20.) Kezded felismerni, hogy nem érdemes pusztán érzéki vonzalomra építeni kapcsolatodat, most a pragmatikus egyezségen alapuló kötelékek jobban működnek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az otthoni tanulás alkalmas módszer azok számára, akik már dolgoznak, és az iskola elvégzése után rájönnek, hogy pénzügyi ismeretekre is szükségük van.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma könnyen felismered az összefüggéseket, de ne cenzúrázd partnered mondanivalóját, egyedülállóként viszont házassági hirdetésedre komoly választ kaphatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha átveszed egyik kollégád munkakörét, anyagi pozícióid javulnak, de ma a téged leginkább érdeklő terület minden valószínűség szerint a gazdasági szektor lesz.

Havi horoszkóp: Végre egyenesbe hozhatod az életedet októberben

Szűz (08. 24-09. 23.) Jól forog az agyad, értékes információkhoz is hozzájuthatsz, ráadásul mind a hivatásodban, mind a szerelemben kihasználhatod a PR-ben rejlő lehetőségeket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szeretnél megoldást találni egy olyan problémára, amely az utóbbi időben zavarta kapcsolataidat, kommunikációdat és beruházásaidat, és ma meg is fogod tenni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munka közben számos lehetőséget találhatsz jövedelmező kapcsolatok, társulások kialakítására és közös erővel már akadálytalanul haladhatsz előre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pályaválasztás, felvételi interjú, pénzügyi tárgyalás, netán pályamódosítás előtt állsz, ma kedvező a csillagok állása ahhoz, hogy helyesen dönts.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkaszerződésedet meghosszabbíthatod, de most érdemes tanulmányi ösztöndíjat is igényelni, idegen nyelvet tanulni vagy külföldi munkát megpályázni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szeretőddel ne csak anyagi problémáidat vitasd meg, szexuális vágyaidról is beszélj, de érettséget kell mutatnod a pénz- és adóügyeid kezelésében.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel a szív ellentmond az észnek és a szerelem sem jelent biztosítékot, jobban jársz, ha gyakorlatias szempontok alapján választasz társat magadnak.

Ez is érdekelhet

5 történelmi pillanat a 2023-as Grammy-gáláról, amire örökké emlékezni fogunk

5 történelmi pillanat a 2023-as Grammy-gáláról, amire örökké emlékezni fogunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói