Napi horoszkóp: szembe kell nézned pár nehéz helyzettel - február 9.

2022.február.9.

Az éjszakai és kora reggeli órákban a Bika-Hold trigon fényszöge a Bak-Merkúrral és a Plútóval érdekes álmokat és hasznot ígérő ötleteket jelez. De azt is egyértelművé teszi számodra, hogy néhány dolgon változtatnod kell az életedben. Előnyöket élvezhetsz a kereskedelem, a vásárlás, az eladás, a kommunikáció és a pénzügyek terén.

Napi horoszkóp: szembe kell nézned pár nehéz helyzettel - február 9.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Amikor nap közepén a Hold átlép az Ikrekbe, kielégítheted tudásszomjadat, utazási vágyadat: a nap második felére a szellemi-fizikai mozgékonyság lesz jellemző. Azok az emberek, akik levelezéssel és írással foglalkoznak, azonnal írják le gondolataikat, mert a fényszög nélküli Ikrek-Hold felületességre hajlamosít, nem szavatolja a koncentrációt és a jó memóriát. Sajnos a legjobb ötleteinkről is hajlamosak leszünk megfeledkezni, ha nem jegyezzük fel őket. A Mars-Uránusz trigon hatása még ma is érezhető, de nem árt, ha elgondolásainkat tettek is követik.

Kos (03. 21-04. 20.) Úgy érzed, semmi sem lehet jobb, semmitől sem érezheted magad nagyobb biztonságban, mint ha sok pénzed, jó kommunikációs készséged, biztos állásod van.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma jobban odafigyelsz kedvesed vagy gyermeked szavára, a szakmai és pénzügyi együttműködések és a változtatások pedig fellendíthetik pénzügyi forgalmadat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az életében néha elkerülhetetlenül meg kell tenned, ami vállalkozásod vagy anyagi helyzeted javát szolgálja, csak nehogy elköltsd megtakarított pénzedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha féltékeny vagy, erősítsd meg a kapcsolatodat a pároddal, szingliként viszont rá kell jönnöd, hogy ha bezárkózol a szobádba, senkit sem fogsz megismerni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Keresgélj a neten, nézd az álláshirdetéseket, nincs-e üresedés egy jól dotált pozícióban, de barátaid, családi kapcsolataid is új ajtókat nyithatnak meg számodra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Elvárod a párodtól, hogy őszintén nyilatkozzon, de neked is rengeteg mondanivalód van: kommunikációra van szükséged, hogy elrendezd gondolataidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Túl sok titok van a párkapcsolatodban mindkét oldalról, ezért merj őszintén beszélgetni a partnereddel: most bármit kimondhatsz, ami csak eszedbe jut.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai nap kedvez a szilárd anyagi alapot megteremtő párkapcsolat kialakításának, de a tőkeszerzés is olyan terület, ahol bevetheted hipnotikus adottságodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel tudod, hogy tehetségednek megvan az ára, délelőtt kérd meg, amit megérdemelsz, de csak olyan pasival kezdj, aki odafigyel rád és törődik is veled.

Bak (12. 22-01. 20.) Elszántság és szerelem ég partnered szemében, te viszont sokkal jobban érzed magad, ha elmondhatod érzéseidet, csak a kollégáidat és rokonaidat ne nyaggasd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Képes vagy szembenézni pár nehéz helyzettel, amikor a családi vállalatot kell megmenteni a zátonyra futástól, de a virtuális flörtölésben világbajnok leszel.

Halak (02. 20-03. 20.) Szerelmi életed egyre jobb, ez annak köszönhető, hogy ügyesen kezeled a helyzetet, de a nap második felében könnyen elkalandozik a figyelmed.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő