Napi horoszkóp: nem minden úgy történik, ahogyan szeretnéd - szeptember 12.

2021.szeptember.12.

Mivel a Skorpióban lévő Hold délelőtt harmonikus fényszöget zár be a Szűz-Marssal, de a Hold délelőtt már átlép a Nyilasba, még a kényelmes és otthonülő típusok is kedvet éreznek arra, hogy egynapos túrát tervezzenek a családdal. A Hold barátságos fényszöget zár be a Vízöntő-Szaturnusszal: a mozgás és a friss levegő aktiválja a normális légzési funkciót és a keringést. Ha nem vagy elégedett azzal, ahol most vagy, akkor érdemes új munkát keresni. A nap második felében, amikor a Hold már a Nyilas jegyében jár, legyél hiteles, utazgass, de ne lepődj meg, ha izgat egy új feladat, ám a párod még várni szeretne a házassággal.

Napi horoszkóp: szeptember 12.
Napi horoszkóp: szeptember 12.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Napi horoszkóp: szeptember 12.

Kos (03. 21-04. 20.) A nap első felében keress vevőket céged termékeire, délután viszont mozgásra vágysz, döntéseidben szabad vagy, és egy különleges kapcsolat is elmélyül.

Bika (04. 21-05. 20.) A nap első felében feltámad benned a remény, hogy a párod úgy fog szeretni, ahogyan áhítozol rá, vele akarod megalapítani a családot, amelyről álmodozol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Élvezd az élet apró örömeit, de mivel mozgásra is szükséged van, sportolhatnál valamivel többet is, feldobottságod pedig szoros kapcsolatban áll a szerelemmel.

Rák (06. 22-07. 22.) Párod, aki téged választott, és nem egy másik nőt, talán a nap első felében bízza rád magát először, diétád vagy hiteleződ becserkészése viszont nem jár sikerrel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében ki kell bírnod, hogy nem minden úgy történik, ahogyan szeretnéd, de ha bemutatod a párodat a családodnak, rokonaid odalesznek érte.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered, aki sikeres, és szemmel láthatólag gazdag – kész főnyeremény, viszont a szex magánügy, ami csak kettőtökre tartozik, nem a barátnőidre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párodnak olyan sok munkát kell pótolnia, hogy nem hagyhatja ott az irodát, akkor unalmas hétvégédnek rémképét elűzi egy kis pletykálkodás a barátnőkkel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Csakúgy, mint a családban, a bizalom számodra alapvető feltétel, és csak az kapja, aki megérdemli, pénzedért viszont a megvehető szabadságot kaphatod meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Valahogy mindig jók a megérzéseid, de az is lehet, hogy nagyszerűek az üzletfeleid, és ha vendégségbe mész, biztosan te leszel az est körülrajongott fénypontja.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem vetheted a pasid vagy barátod szemére, hogy elcsábított, hiszen az érintését nem volt kötelező viszonozod, de délelőtt inkább te magad játszod a csábító szerepét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha dolgozol, jól fizetett túlórára számíthatsz; jó vagy a szakmádban, de ha barátaid nem mutatnának be annyi embernek, nem kapnál ilyen jó álláslehetőséget.

Halak (02. 20-03. 20.) A párod meg akar győződni őszinteségedről, de nem kell, hogy utazós munkaköröd elszakítson a fiúdtól vagy barátaidtól, egy kis távolság viszont jót fog tenni.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.