Napi horoszkóp: Ma azoktól is tanulhatsz, akikről nem is feltételeznéd - szeptember 13.

2021.szeptember.13.

A hét első munkanapján a Nyilas-Hold és a Mérleg-Merkúr jóindulatú fényszögének köszönhetően nagy tapintat jellemzi a környezetünkben élőkkel vagy a kollégákkal való kommunikációt. Kellemes tárgyalópartnerekkel lesz dolgod, és ha lehetőséged van arra, hogy élő, nyilvános adásban vitatkozz, a visszhang egyértelműen kedvező lesz. Szívesen felajánlod egy vonzó külföldinek, hogy megmutatod neki a várost, de ha házon kívül kell tárgyalnod, vagy otthagysz csapot-papot és elutazol egy távoli országba, rokonaid zokon veszik, hogy elmarad a közös vacsora. Este, a mikor a Neptunusz kötekedik a Holddal, a figyelj a változó hangulatokra és az önámításra.

Napi horoszkóp: szeptember 13.
Napi horoszkóp: szeptember 13.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Napi horoszkóp: szeptember 13.

Kos (03. 21-04. 20.) Kollégáid, rokonaid hangulata a szemed láttára javul, de azok az idők, amikor arról álmodoztál, hogy részt veszel külföldi rokonod szafariján, sajnos elmúltak.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha erősíted szeretőd vagy szponzorod optimizmusát, nyitott lesz az ötleteidre, ám ha a barátnőd egyre nagyobb túlzásokba esik, kordában kellene tartanod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy hamarosan főkötő alá kerülsz, de az esti órákban képtelen vagy visszanyerni tisztánlátásodat, és egyre inkább nehezedre esik párod elvárásainak.

Rák (06. 22-07. 22.) A mai napot használd ki arra, hogy legkedvesebb terveidet előrelendítsd, de kollégáidra, rokonaidra fordíts nagyobb figyelmet, és az izmaidat se erőltesd túl.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tárgyalópartnered felettébb attraktív fickó, akibe egyszerűen bele lehet szeretni, de este az üzleti életben vagy a pasidnál képtelen vagy megvetni a lábadat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma energikusan egyengeted hozzátartozóid útját, de anyagi sikereid kicsit elkapatnak, s úgy érzed, hogy nélküled sem a családod, sem a céged nem boldogulna.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Még rokonaid és kollégáid sem állíthatnák rólad, hogy határozott volnál, délután mégis nyugodtan dönthetsz fontos ügyekben, nevet szerezhetsz magadnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egyetlen mondattal helyrehozhatnál egy pénzügyi baklövést, de ezzel a mondattal csorba esne a tekintélyeden is - egyedül te döntöd el, hogyan választasz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Azt mondják, hogy akik csipkelődnek egymással, azok szeretik egymást, ám a mai napon a vidám civakodást nem sok választja el az ártatlan érzékiségtől.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kedved úgy hozza, még saját károdra is képes vagy ellenvetésekbe bocsátkozni, ám ha képes vagy gondolkodni, képes leszel a cselekedeteidet is befolyásolni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma azoktól is tanulhatsz, akikről nem is feltételeznéd ezt, és ha a kedvesed vagy külföldi üzletfeled neked ajánl fel egy munkát vagy üzletet, vágj bele!

Halak (02. 20-03. 20.)Előmeneteled csak tőled függ, de ha nincs egy filléred sem és el akarsz adni ezt –azt, a kereskedők csak a töredékét fizetik annak, amit a kiszemelt tárgy valójában ér.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.