Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

2021.szeptember.18.

Péntekről szombatra virradóra a Vízöntő-Hold a Mérleg-Merkúrral kerül harmonikus fényszögbe, a nap közepén pedig a Hold és a Jupiter együttállása barátaink, rokonaink vagy szövetségeseink révén ígér szerencsét sokunknak. A Vízöntő-Hold és a Jupiter kettőse miatt a társadalmi elkötelezettség és a reformok kiemelkedő szerepet kapnak a napi programban. A természettudomány és a technológia azok a területek, amelyek sikert ígérnek.

 Szeptember 18: a napi horoszkóp sokaknak ígér szerencsét ma
Szeptember 18: a napi horoszkóp sokaknak ígér szerencsét ma
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

Szerelem: a Vízöntők hajlamosak eltitkolni érzelmeiket, ki nem állhatják, ha szextárgynak tekintik őket, de elképzelhető, hogy a szex olyan eszköz lesz ma számodra, amelyben kifejezheted lázadó és kísérletező hajlamodat. A késő esti órákban a Hold belép a Halak jegyébe, ami azt jelenti, hogy segítőkész, érzelmes, odaadó és intuitív vagy, a közelség és a gyengédség iránti vágyadat pedig a párod könnyen kielégíti.

Kos (03. 21-04. 20.) Reggel eltérő vélemények akadályozzák a közös nézőpont kialakulását, de ha megszólítod azokat, akik megoldhatják gondjaidat, válaszolnak minden kérdésedre.

Bika (04. 21-05. 20.) A kedvezőbb munkafeltételek és a magasabb fizetés reményében pályát változtathatsz, de este biztos találsz valami kellemes ismerőst, akit meghívhatsz egy koktélra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Különleges nap következik, a szerelemben, tanulmányaidban: a teljes sprint a hét utolsó része, de összekapcsolhatod a hivatalos tennivalókat is a magánéleteddel.

Rák (06. 22-07. 22.) Miért töltöd üzleteléssel az idődet: próbáld meg másképp kialakítani kapcsolatodat a pároddal anélkül, hogy nagyvonalúságát magától értetődőnek tartanád.

Oroszlán (07. 23-08. 23) Természetesen tudod, hogy a pasid nem olyan, mint a többi férfi, nem feltétlenül vágyik szoros kötelékre, de reménykedj, hogy idén mégis csak lesz menyegző.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jól teszed, ha kizárólag olyannal foglalkozol, amit tudsz, és akkor magad szabhatod meg, mennyit érsz, de egy álmodozó típus este felkavarhatja a lelkedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem elég a reggeli összebújás a pároddal vagy aláírni egy szerződést, a gyerekkel is játszani kell, vagy segíteni neki bizonyos feladatok megoldásában.

Horoszkóp: Ilyen tetoválás illik hozzád a csillagjegyed alapján

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvező ajánlatot kapsz a tulajdonodban lévő ingatlanra, s nyugalmat érzel egy különleges személy mellett, egy romantikus, örömökkel teli estén.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sokak számára ez egy rendkívül kedvező nap lesz, köszönhetően a nyitottabb és őszintébb párbeszédnek, kapcsolataidban találékonyságod az erős oldalad.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem tudhatod előre, hogy szakmai vagy üzleti terved életképes-e, de ki kell próbálnod, hogy valóban arany-e vagy csak annak látszik, de adj utat egy új szerelemnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Okos, pallérozott párodhoz vagy évfolyamtársadhoz vonzódsz, és ha van érzéked a politikához, cselekvő és fontos egyénisége lehetsz egy szociális programnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Úgy érzed, hogy a sors ellened dolgozik, de ne hagyd magad zsinóron rángatni: a félreértések elkerülése végett tisztázd a pároddal, hogy pontosan mit akar tőled.

Ez is érdekelhet

Valentin-napi ajándék magadnak

Valentin-napi ajándék magadnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói