Napi horoszkóp: Használd ki okosan a váratlan fordulatokat! - szeptember 20.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kos előnyös döntést hoz, az Ikrek összebútorozhat a pasijával, a Bak napja izgalmas meglepetéseket ígér. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 20.
Napi horoszkóp: szeptember 20.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Szűz jegyében lévő Vénusz és a Bika-Uránusz trigon fényszöge változatosságban, váratlan kedvező fordulatokban bővelkedő napot ígér. Ez az időszak kedvez a munkahely-változtatásnak, gépparkod felújításának, és ha arra támad kedved, hogy új szabadidős elfoglaltságot vagy partnert keress magadnak, akkor szakíts a megszokással, merj kockáztatni, változtatni. Szerelem első látásra szituáció is gyakori ennél a konstellációnál, a kreativitást igénylő tevékenységek pedig váratlan nyereséget hozhatnak. Ne csodálkozz azon, ha leterít a szerelmi villámcsapás, énekesek, művészek, showman-ek, feltalálók, üzletemberek számára pedig elérkezhet a nagy áttörés időszaka. Egyenrangú félként fogod kezelni embertársaidat, de a flört és az élvezet is hozzátartozik ehhez a naphoz.

Kos (03. 21-04. 20.) Előnyös szakmai vagy pénzügyi döntést hozhatsz, új munkát találhatsz, szerelembe eshetsz a munkahelyeden, de fogadd el és toleráld barátaid különcségeit.

Bika (04. 21-05. 20.) Hobbidból, kreatív tevékenységedből váratlan hasznod származhat, de ne csodálkozz, ha főnököd közelében megdobban a szíved, és leterít a szerelmi villámcsapást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Összebútorozhatsz a pasiddal, ám ha nehéz kifejezni az érzéseidet, gondolkodj el azon, mi okozza ezt az érzelmi gátat, de a számítógépes adatbázist ne töröld le.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem lep meg, hogy szponzoraid és barátaid tökéletesen egyetértenek veled, kapcsolataid révén pénzhez jutsz – szeretőd pedig a meglepetések forrása számodra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sok pénzt keresel egy merész ötlettel, pályamódosításra is sor kerülhet, de oszd meg terveidet a pároddal, főnököddel az együttműködés javítása érdekében.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hivatalos utazásod anyagilag kifizetődik, de az sem kizárt, hogy valaki, akitől a bevételed függ, csak futó kalandot keres, túl gyorsan kezd flörtölni veled.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nehéz lesz megkapnod azt a romantikaadagot, amit szeretnél, de ne csüggedj, mert a szex és az üzlet frontján valami kellemeset fedezel fel, váratlan módon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelem első látásra élményre számíthatsz, de valószínűleg ellentétes nézeteid vannak kötelékfóbiás pároddal: ne akard hozzá kötni az életedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha most változtatsz állást – némi protekcióval – fantasztikus karrier vár rád, népszerű vagy a munkahelyeden, sőt, még egy irodai kalandra is számíthatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai nap izgalmas meglepetéseket ígér utazási, szerelmi és anyagi téren, feltéve, ha feltámad benned a spontán szeretkezési kedv és az alkotó kreativitás.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Azzal fekszel le, akinek pénze van, de a pénz olyan helyről is jön, amire nem számítottál, s amíg távol maradsz az elektromos kütyüktől, nem lesz semmi baj.

Halak (02. 20-03. 20.) A szerelem, a kreativitás és az anyagi szerencse kéz a kézben járnak, jómódú, de kritikus párod is a szárnyad alá nyúl, ha megindítod vele közös vállalkozásodat.

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói