Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

2021. szeptember 26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold vasárnap már az Ikrek jegyében jár: képtelen vagy egy helyben ülni, folyton mozgásban kell lenned, kora reggeltől késő estig. Elintézheted az elmaradt leveleket és telefonokat, aztán menj ki a szabadba, szellőztesd ki a tüdődet. A Hold a nap második felében harmonikus fényszögbe kerül a Vízöntő-Szaturnusszal és a Mérleg-Marssal, előnyben részesítve a fegyelmet, az állhatatosságot, a mértékletességet és a realizmust. Annak ellenére, hogy az Ikrek-Hold hajlamosít szétforgácsolódásra, a Mars és a Szaturnusz támogatásával könnyen magadhoz vonzol bárkit, megcsillogtathatod humorérzékedet, de valószínűleg nem a habkönnyű, hanem inkább a küzdelmes és a szellemi összhangon alapuló kapcsolatot keresed. Szerelmi és szakmai kapcsolatodban bebizonyíthatod megbízhatóságodat, ráadásul egy könnyed csevegés is mindennél többet ér. A pároddal most érdemes közös terveket készíteni, kapcsolatotokat erős szexuális vonzerő jellemzi.

Napi horoszkóp szeptember 26.
Napi horoszkóp szeptember 26.
Fotó: Gettyimages.com

Napi horoszkóp szeptember 26.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha párkapcsolatban élsz, fontolóra vehetsz egy közös projektet, házassági vagy rokoni vita során az a jó stratégia, ha mindkettőtök javát szem előtt tartod.

Bika (04. 21-05. 20.) Te vagy a cégnél az egyetlen nő, aki nem fél sem a főnöktől, sem néhány erőszakos kollégától, hiszen ösztönösen megérzed: amelyik kutya ugat, az nem harap.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A lelki dolgokban nem vagy járatos, mind a pasid, mind üzletfeled megfelelőnek tartja képességeidet, amelyek segítik közös cégetek termékeinek eladását.

Rák (06. 22-07. 22.) A Mars és a Szaturnusz segít uralni agressziódat, de akár házasságban élsz, akár szingli vagy, légy óvatos, mert találkozhatsz egy érzéketlen, fukar fickóval.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Most megtudhatod, kik az igazi barátaid, és számíthatsz rájuk, de ha a pároddal túlságosan tárgyilagos a kapcsolatod, legalább a baráti körben turbékoljatok.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkádat megfizetik, de ügyelj a kiadásokra: annak ellenére, hogy rajongsz a szép dolgokért, ne lépj túl a lehetőségeiden, hogy kielégítsd szeszélyeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tanulmányozd az állásajánlatokat, gyűjts be minél több információt az elhelyezkedési lehetőségektől, és tedd meg az első lépést valakinél, aki érdekel

Skorpió (10. 24-11. 22.) Semmi kedved játszani kollégáddal vagy rokonaiddal a nyomozót, de mivel ismered a családod üzleti ügyeit, ma nagy segítség lennél számukra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Új hódításod nem is rossz, ma ugyanis jobban vonzanak az okos, céltudatos pasik, mint azok, akiknek csak a szájuk jár, de új ismerősöddel legyél őszinte.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma túl sok van a tányérodon, a feladatok és kötelezettségvállalások felhalmozódnak, de ne kapkodj, ne idegeskedj, és akkor mindent kihúzhatsz a listádról.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Külföldi tanulmányútra indulhatsz, előszeretettel jársz hódítani szanaszét a világban, a könnyen fellobbanó Vízöntőket pedig váratlanul rabul ejti a szerelem.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hallgass rokonaidra, de szabadulj meg hamis büszkeségedtől, amely megakadályozza, hogy anyagi gondjaiddal a párodhoz vagy a családhoz fordulj.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

glamour plusz ikon Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)