Napi horoszkóp: Ma nem árt az óvatosság - szeptember 3.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – az Ikrekre és a Rákra is viták várnak, az Oroszlán késésben van, a Mérleget rossz tapasztalat éri. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 3.
Napi horoszkóp: szeptember 3.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Nyilas-Hold szombaton lelkesedést és kalandvágyat jelez, de mivel a Mérleg-Merkúr szembenállásba kerül a Kos-Jupiterrel nyugtalan, okoskodó, arrogáns és következetlen lehetsz. Talán hajlamos leszel többet ígérni, mint amennyit teljesíteni tudsz. Szakmai, házastársi, világnézeti vitákra kerülhet sor, és nem ez a megfelelő alkalom bizalmas információk megosztására, mert ezek a "titkok" nyilvánosságra kerülhetnek, de jogi kérdésekben sem árt az óvatosság. Lehet vitatkozni az ellenkező nemmel, ráadásul könnyen túlköltekezhetünk. Utazásra, fontos tárgyalásokra, társválasztásra, jogi ügyek rendezésére, szerződéskötésekre alkalmatlan ez az időszak. Félő, hogy túl sokat várunk el másoktól, fontos részleteket hagyunk figyelmen kívül, vagy túlzó állításunk, esetleg egy megígért telefonhívás elmulasztása miatt elveszítjük a számunkra fontos emberek bizalmát.

Kos (03. 21-04. 20.) Rokonoddal, kollégáddal, partnereddel szemben legyél türelmes, ne írj alá szerződést, de legyél képes bevallani, hogy tévedtél valamiben, és javítsd ki a hibát.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne dolgozz érvényes munkaszerződés és anyagi megállapodás nélkül, anyagi vagy munkahelyi gondjaid miatt viszont alig tudsz a fontos dolgokra koncentrálni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor a pároddal, rokonoddal vagy főnököddel vitába bocsátkozol, a saját álláspontodról beszélj, ne pedig arról, mi az, ami a másikében nem tetszik neked!

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyi vagy családi vita a láthatáron, elakadhatsz a munkáddal, de fontos döntéseidet halaszd el, mert előfordulhat, hogy nem megfelelőek a számodra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lekésel egy tárgyalást közlekedési dugó miatt, bírságveszély is fenyeget, ám ha a párod lemondja a közös utazást, akkor nem vagy számára prioritás.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hízelgő ajánlatot kapsz, de könnyelműség lenne erre építeni pénzügyi jövődet, házasságodban pedig legyen külön bankszámlád, ha a párod szórja a pénzt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Rossz tapasztalatod lehet az ügyvédeddel, a párod túlzó elvárásaira sem árt nemet mondanod, de a közösségi médiában mindig ellenőrizd, mielőtt posztolsz!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pénz- és adóügyekben ne kísérletezz trükkökkel, a számok átcsoportosításával, mert lebukhatsz; hívd fel adóügyekben jártas barátodat, és kérj segítséget.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nincs az a kapcsolat, amelyben ne keletkeznének konfliktusok, és ha nem hangzanak egybe a párkapcsolatodról alkotott elképzeléseitek, akkor tárgyaljatok.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a tudásod nem versenyképes a munkaerőpiacon, érdeklődj, mit lenne érdemes tanulnod, de kerülj el minden vitát, nincs sok esélyed arra, hogy neked adnak igazat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne tegyél komoly ígéretet, csak arra vállalkozz, amit teljesíteni tudsz, de határozatlanság esetén kérd ki ügyvéded tanácsát, hallgasd meg a véleményét!

Halak (02. 20-03. 20.) A közös pénz- és kölcsönügyleteket vizsgáld át: ma felsülhetsz ugyanis egy olyan kísérleteddel, hogy a párodat pumpold, vagy könnyű úton keress pénzt.

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói