Napi horoszkóp: Nyitott vagy minden újdonságra - szeptember 7.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – az Ikreknek különleges napja lesz, a Skorpió kedvező ajánlatot kap, a Nyilast hajtja a szenvedély. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 7.
Napi horoszkóp: szeptember 7.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Hold a Vízöntőben jár, délután barátságosan üdvözli a Kos-Jupitert, este pedig a Mérleg-Merkúrt és az Ikrek-Marsot: nyitott vagy minden újdonságra, könnyen ráérzel mások kívánságaira, fütyülsz a rangra és a címekre. Egy bizonyos személytelen módon mindenkivel tréfás, kissé pimasz, de barátságos leszel. Intuitív ötletvillanásaiddal ideális médiaszereplővé vagy vállalkozóvá válhatsz. A párod szerencsésnek mondhatja magát, mert soha nem vagy unalmas, öltözködésedben ügyesen kevered a különböző stílusokat és mindig gondoskodsz kellemes meglepetésekről számára. Bekapcsolódhatsz társadalmi és közösségi ügyekbe, az üzleti lehetőségek is szaporodnak, de külföldi utazásra is sor kerülhet. A csillagok fényesen ragyognak a hírközlés, a hálózatépítés, a nonprofit, a közösségi vagy szociális tevékenységek felett. Szerelmi életed viszont sokkal sikeresebb, ha a párod magas intelligenciával rendelkezik, kapcsolatod alapját ugyanis inkább a szellemi, mint az érzelmi összhang adja.

Kos (03. 21-04. 20.) Eltökélt szándékod, hogy kapcsolatba lépj a körülötted lévőkkel, beszélgetéseket kezdeményezz, de a párodra ne tekints úgy, mint egy hasznos bútordarabra.

Bika (04. 21-05. 20.) Kedvesed, rokonaid mulatnak szakmai és üzleti becsvágyadon, de jó munkaerő vagy, pénzed vagy örökséged viszont mágnesként vonzza a szerencselovagokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Különleges nap következik a szerelemben, kreatív tevékenységedben és tanulmányaidban, találmányodat eladhatod, agglegény haveroddal pedig szép pár lennétek.

Rák (06. 22-07. 22.) Pályádon, üzleti ügyeidben és magánéletedben őrlődsz ugyan az ésszerű megfontolás és ösztönöd sugallatai között, de sokat jelent, hogy van érzéked az emberekhez.

Oroszlán (07. 23-08. 23) Tudod, hogy a pasid nem olyan, mint a többi férfi, nem feltétlenül vágyik szoros kötelékre, de hallgass a barátaidra, mert ezt a férjanyagot nem hajthatod el.

Szűz (08. 24-09. 23.) Most kell jövedelmező munkát keresned, ám ha a szeretőd fennhatósága alá tartozik a döntéseket hozó bizottság, egy csöppet se aggódj, az íróasztalon elintézitek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Akármennyire is lefoglalnak a munkáddal kapcsolatos gondolataid, ötleteidet azért eladhatod, és arra is ügyelsz, hogy a párod ne korlátozhassa függetlenségedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvező ajánlatot kapsz a tulajdonodban lévő ingatlanra, de pénzügyeid aggodalomra adnak okot, és ha kiadásaid jelentősek, keress új bevételi forrást!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Heves szenvedély hajt a párodhoz és azt is tudod, hogyan lehet barátaidat és ügyfeleidet meggyőzni - kapcsolataidban találékonyságod az erős oldalad.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem tudhatod előre, hogy szakmai vagy üzleti terved életképes-e, de ma olyan ajánlatok érkeznek, amelyek jövedelmezőnek és előnyösnek bizonyulnak számodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Okos, művelt párodhoz vagy évfolyamtársadhoz vonzódsz, és ha kapcsolatotok szellemi egyetértésen alapul, a legszexisebb és legmegértőbb partner lehetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) A fejed tele van ötletekkel, és alig várod, hogy megvalósíthasd őket, de hiába vonzódsz egy látnokhoz, legfeljebb az ágyban és az üzleti életben lehet nála esélyed.

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói