Napi horoszkóp: A mai nap kedvez az új találkozásoknak - szeptember 9.

2021. szeptember 9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Amikor a Mérleg-Hold hajnalban együttállásba kerül a Merkúrral, annyira nagylelkű leszel a családi béke kedvéért, hogy még a legkellemetlenebb helyzeteken is enyhíteni tudsz. A Hold este ugyan támadást szenved el a Plútótól, de a Jupiter harmonikus fényszöge bizakodóvá, rokonszenvessé és boldoggá tesz. Szükségét érzed, hogy közelebb kerülj a szeretett személyhez, ezért jó lenne egy kis időt szánni a kapcsolatodra, hogy újra fellángoljon a szikra. Ha egyedülálló vagy, a légkör kedvező ahhoz, hogy megtaláld, akit kerestél. Akár pénzről, akár munkáról van szó, ne dőlj be az érzelmi zsarolásnak, hiszen nagylelkű pártfogóidra mindig számíthatsz.

Napi horoszkóp  szeptember 9.
Napi horoszkóp szeptember 9.

Napi horoszkóp szeptember 9.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha még egyedülálló vagy, akkor a mai nap kedvez az új találkozásoknak, de ha attól félsz, hogy elveszíted a párodat, emelj hidat a benneteket elválasztó szakadék fölé.

Bika (04. 21-05. 20.) Rokonaid, kollégáid együttműködésére számíthatsz, de ne csodálkozz azon, ha az esti órákban ne gyanakodj a párodra, viszont a hamis vádakat cáfold meg.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel te is csak hús-vér nő vagy, semmi kifogásod sincs egy kis vakációs kaland ellen, ám ha egyik kollégád megpróbálna zaklatni, rázd le magadról.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a családban vagy a kapcsolatodban úgy érzed magad, mint akit mérges kígyó mart meg, szükséged van valami ellenszerre – de most csak a pénz segíthet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ügyesen eladhatod és reklámozhatod magad, a pároddal is szeretitek egymást, ám ha más dolgokat vártok az élettől, ezt este össze kell egyeztetnetek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha jómódú barátnőid sok pénzt kerestek viszonylag rövid idő alatt, akkor te is megteheted ugyanezt, de az első lépés az, hogy kielégítsd megbízód igényeit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kreatív munkáddal sikert aratsz, és végre megszabadulsz az érzelmi poggyászoktól, ami nagyon előnyös egy különleges fickóval való kapcsolat kialakításában.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Titokban élvezed partnered alkalmazkodását és töredelmes viselkedését, de úgy véled, nem árt neki, ha egy kicsit még hagyod kétségek között vergődni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ami a munkádat, a kapcsolataidat és a pénzügyeidet illeti, olyan választ fogsz kapni, amelyet már egy ideje vártál, most minden a megfelelő időben érkezik.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a munkád miatt elhanyagolod a párodat, nagy árat kell fizetned mind érzelmi, mind pszichológiai szempontból - ha meg akarod tartani őt, azért tegyél is valamit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha beiratkoztál a főiskolára, hallgatóként megismerkedhetsz egy roppant művelt fickóval, aki nem más, mint az egyetem egyik tanszékének professzora.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha felszólítást kaptál az adóhivataltól, hogy mutasd be az utolsó néhány hónap egyenlegét, akkor sürgősen beszélned kell a könyvelőddel és a pároddal is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

glamour plusz ikon A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)