Végre egy vidám, szórakoztató nap - Egymondatos horoszkóp, 2021. május 30., vasárnap

2021.május.30.

Az Ikrekben lévő Merkúr ma elkezdi hátramenetét június 23-ig, ezért vigyázz a kommunikáció, a szóbeli és írásbeli megállapodások területén, nehogy félreértésekre kerüljön sor. A Vízöntő-Hold gyermeknapon ötletgazdagsággal és humorérzékkel ajándékoz meg. A mai nap kedvez a családi és baráti kapcsolatok felfrissítésének, a reformtörekvéseknek, és arra ösztönöz, hogy másképp szemléld az eddig problémás kérdéseket. Élvezd szeretteid társaságát, törjetek ki a mindennapok mókuskerekéből, és éljetek át valami őrült programot! Partnerre inkább a szórakozás és az ösztönző beszélgetések kedvéért van szükséged, nem annyira szexuális vágyaid kiélése miatt. Ám ettől még bátran kísérletezhetsz új helyszínekkel, pozitúrákkal…

palvin-ok
palvin-ok
Fotó: Getty images, Shutterstock

Kos (03. 21-04. 20.) Érzelmeidet úgy tudod kifejezni, ahogy eddig nem sikerült, gyermeked tanulmányi eredményeire is büszke lehetsz, meglepheted őt egy különleges programmal.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha dolgoznod kell, ne ódzkodj az új, még nyitott lehetőségektől, ám ha a mozgáshiány és az ülőmunka miatt begörcsöl a lábad, magnéziumpótlásra van szükséged.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma fokozódik a rutin megtörésének igénye, minden újdonság éltetően hat rád, kedvesedre és csemetédre, a talán az újrakezdés időszaka indul most el az életedben.

Rák (06. 22-07. 22.) Vigyázz a drágább vásárlásokkal, ám ha autóra van szükséged, a lehető legolcsóbb használt járgányt válaszd, azzal a tudattal, hogy nem lesz túl sokáig üzemben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap programja a barátokkal, vagy legalább érdekes emberekkel való találkozás, a párod viszont nem hagyja, hogy a szabadság iránti igényét korlátozd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyeden ez a nap új, izgalmas lehetőségeket ígér, de nem az elérendő új célokról lesz szó, hanem olyan apró lépésekről, amelyek messzire vihetnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy baráttal vagy a pasiddal a kapcsolatod pozitív irányba változik, együtt buliztok, külföldi utazáskor vagy kreatív munkádban pedig igazán mázlista leszel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kevésbé élénk nap, mint az előzőek, de minden bizonnyal konstruktív: a családi és anyagi kérdések hosszú listája ma teljes figyelmedet igénybe veszi.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha van mit tisztázni a pároddal, rokonaiddal vagy üzletfeleiddel, azonnal tedd meg, és ha egy bizonyos ötlet lelkesedést vált ki belőled, ne habozz kihasználni.

Bak (12. 22-01. 20.) Anyagi helyzeted hitvesednek vagy egy új ajánlatnak köszönhetően javul, ám ha bizonytalannak érzed magad egy probléma kezelésében, használd az intuíciódat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Képtelen vagy betelni a szerelemmel, könnyű hódításra számíthatsz, de mivel a túl sok érzelem elfáraszt, érzelmi téren és szülőként is az agyad vezérel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne foglalkozz olyan témákkal, amelyek irritálnak, a családos Halak okosan teszik, ha ráhagyják magukat a gyerekekre, de a párodnak is lehetnek jó ötletei.

Ez is érdekelhet

Nem szégyen a mentális probléma!

Nem szégyen a mentális probléma!

G-Szex

Mindenre van magyarázat, a szexre is

Mindenre van magyarázat, a szexre is

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról