Napi horszkóp: Ma önzetlenebb, álmodozóbb és kreatívabb lehetsz a szokásosnál - Március 29.

2022.március.29.

Ma még érezhető a Vénusz és a Szaturnusz együttállása, aminek a tegnap ismertetetett jellemzőkön kívül más hatásai is lehetnek. Alapvetően ebből a konstellációból láthatjuk, hogy a kötelességtudatnak most elsőbbséget kell élveznie az élvezettel szemben. Érezzük ezt, de hogy kitartunk-e mellette, az persze más kérdés. Mivel a Hold a Halak jegyében jár, önzetlenebb, álmodozóbb és kreatívabb lehetsz a szokásosnál, élénk képzelőerővel rendelkezel és kifejezően álmodsz. A meditáció az előtérben, de a való világ messze van. Kedvez viszont az érzelmi áramlás a művészetek gyakorlásának, de kerüld az önámítást és ugyanúgy gondoskodj magadról, ahogyan szeretteidről gondoskodsz. Kerülendő a mártír szerep és minden zavaros helyzet.

Napi horszkóp: Ma önzetlenebb, álmodozóbb és kreatívabb lehetsz a szokásosnál - Március 29.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Pénzügyi nyomás alá kerülhetsz, de meséld el a párodnak az álmaidat, tudat alatti vágyaidat is feltárhatod, talán közösen próbáljátok megfejteni a látomást.

Bika (04. 21-05. 20.) Nyugalmad rendíthetetlen, szép csendesen meghallgatod, hogy rokonaid vagy barátnőid mit akarnak, és néhány összefogott, de vicces mondatban válaszolsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pénzügyeid nehézkesek, a pároddal is mosolyszünetre kerül sor, de csak vársz, mert érzed, történik veled valami, de a nagy várakozásból nem sül ki semmi.

Rák (06. 22-07. 22.) Kevés dolog tud kielégíteni, talán ezért tűnhetsz barátságtalannak és rosszkedvűnek, és ha elfogyott az aranytartalékotok, ezért ne a párodat hibáztasd.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden vagy üzletkötéskor nem fejezheted ki igényeidet közvetlen módon, de olyan tipphez juthatsz hozzá, amely világosságot gyújt elmédben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki jól fizető megbízást halászhat el előled, a párod meg azért menekül a magányba, mert nem vagy hajlandó kinyitni a vacsorához hozott bort.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha ügyeletben vagy, valószínű, hogy berángatnak, ám egy forró tea jótékonyan hat az elmédre, de az éjszakai órákban többet érdemelsz, mint egy gyorsmenetet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelmi, családi életedben rossz úton jársz, ne adj túl sokat, ne köss kompromisszumot és csak kárt okozol magadnak, ha nem tudsz nemet mondani.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Karriered virágzik, megtalálod azt a támogatást is, amelyre szükséged van terveid megvalósításához, de a konyhában minden túlságosan bonyolultnak tűnik.

Bak (12. 22-01. 20.) Eluralkodhat rajtad a pesszimizmus, amikor korlátoznod kell kiadásaidat, de a párod minden bizonnyal segít felvidítani s kitalálja a kívánságaidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Magánéletedben nem mennek jól a dolgaid, lehet, hogy költened kell az otthonodra, ráadásul a fejed is különösen kemény, mintha el akarnál titkolni valamit.

Halak (02. 20-03. 20.) Ami az anyagi ügyeket és a barátságokat illeti, nem illik hozzád a földhözragadtság, találj egy kis könnyedséget, a pasid viszont hálás lesz gondoskodásodért.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő