Ne add fel a kapcsolataidat, ápold őket telefonon - Egymondatos horoszkóp: Március 21.

2020.március.21.

A Hold a nap első felében még a Vízöntő jegyében halad: legyél spontán, legalább telefonon ápold a kapcsolataidat barátaiddal és rokonaiddal. Legyen önálló véleményed, szellőztesd ki a lakást, de pihentesd a lábaidat! Találj ki valami szokatlan elfoglaltságot szabadidőd eltöltésére! A nap második felében, amikor a Hold már a Halak jegyében jár, ahol este a Merkúrral találkozik és barátságos fényszöget zár be az Uránusszal, ne add fel az álmaidat és elképzeléseidet azért, hogy valakinek a kedvében járj! Nem kell eltűrnöd elfogadhatatlan helyzetet valamiféle előny vagy szívesség reményében! Megértőbb és kreatívabb lehetsz a szokásosnál, kerülendő viszont a hiszékenység, a mártír szerep és minden kaotikus helyzet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma gondolj arra, hogy szánakozásoddal csak kárt okozol, nem nyújtasz igazi segítséget, nem segíted rokonodat ahhoz, hogy aktivizálja problémamegoldó készségét.

Bika (04. 21-05. 20.) Szánj némi időt a barátnődre vagy a kedvesedre, mondd meg neki egyértelműen, hogy te mit akarsz, és azt is, hogy ő ebben milyen fontos szerepet játszik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem mindenki tartja fantasztikusnak azt, amiről te úgy vélekedsz: egyszerűen sokoldalúság, mégse neheztelj rájuk, ha nem tudják követni az elképzeléseidet.

Rák (06. 22-07. 22.) Olthatatlan vágyat érezhetsz valami megfoghatatlan dolog iránt, de ha rád tört a tudásvágy, olvass vagy vegyél nyelvleckéket – nemsokára hasznát is veheted!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Figyelj mások érzékenységére, de ha a mesebeli tündér teljesítené a kívánságodat, fogalmazd meg egyértelműen, mit kérnél tőle, mondjuk a bankbetéten kívül…

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne feledd, hogy a kétoldalú együttműködés és odafigyelés alapvetően fontos ahhoz, hogy a házastársak képesek legyenek megtanulni őszintén kommunikálni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Influenza esetén a meleg lábfürdő csodát tehet, de sajnos nem lesznek jók azok a hírek, amelyek eljutnak hozzád, munkát viszont kaphatsz egyik rokonodtól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hogy kiléphess a képzelgés ördögi köréből, ne méregesd a pasidat bizalmatlanul, ha egyedül akarja tölteni a hétvégét ahelyett, hogy elmenne jegygyűrűt venni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy veszélyes házon kívül mozognod, de ha lemondasz arról, hogy egyértelműen kinyilvánítsd a véleményedet, ezzel lerombolhatod az önbecsülésedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Rendkívül jó lelki-, hangulati állapotod bizalmat kelt környezetedben, de a mai napon neked is szükséged van arra, hogy feltárd valakinek azt, ami a szívedet nyomja.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kedvesed vagy egyik rokonod tőled várja a megoldást lehangoló anyagi problémájára, éppúgy nem segíthetsz rajta, mint bárki más, tehát térj ki előle!

Halak (02. 20-03. 20.) Hetek óta készülsz elmondani valamit a párodnak, de ha egyik napról a másikra halogattad, most vágj bele, ne húzd-halaszd a dolgot, csak annál nehezebb lesz.

Ez is érdekelhet

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai