Ne dolgozz túl sokat - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 8.

2017.szeptember.8.

A Kosban lévő Hold barátságos fényszögbe kerül az Oroszlán-Vénusszal, de hadilábon áll a Plútóval: ha túl sokat dolgozol, csak a munka, és semmi szórakozás, akkor a nap második felében élvezd az életet. Az esti órákban semmi nem akadályozhat meg abban, hogy a rámenősségeddel és csábítóművészeteddel célhoz érj, de a vadászatot és flörtölést valószínűleg jobban kedveled, mint az elkötelezett kapcsolatot. Képes vagy csúcsteljesítményekre, de ne erőltesd meg a szemed, és óvakodj attól, hogy a főnököt játszd a családban és párkapcsolatodban.

Kos (03. 21-04. 20.) Igenis tudsz csábítani, amikor érzed, hogy valami feszültség van a levegőben, éspedig olyan erőteljes, hogy nem lehet másként, csak természetes úton levezetni.

Bika (04. 21-05. 20.)
Szövevényekkel teli az élet, ha egy szerelmes Bika életéről van szó: vakon tapogatózol, de ne hagyd, hogy a megszokott biztonság helyét a kétkedés foglalja el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha ismerős hangot hallasz, akkor egy ezer éve nem látott ismerősöd vagy az exed bukkan fel a színen, s kellemes meglepetésre van kilátásotok mindkettőtöknek.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha érvényesülni akarsz a férfiak uralta szakmai életben, akkor legyél sokkal határozottabb és elszántabb, ne jelezz szelíd mosollyal kompromisszumkészséget.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne hagyd kihasználatlanul az öltözködésben rejlő erőt, ne legyen bűntudatod amiatt, hogy a külsődet használod fel fegyverként egy jó állás megszerzésére.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy egyik üzleti partnered vagy ügyfeled elképesztően vonzó, ám túl nagy falat lehet a számodra, ezért ha üzletről van szó, tedd félre szexuális vágyaidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Biztos, hogy ma éjszaka nem kell egyedül maradnod, egyik barátod vagy munkatársad ugyanis megkívánt, te pedig kíváncsi vagy rá, milyen a pasi szeretőnek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha állásváltoztatást tervezel, keress olyan céget, ahol lesz alkalmad szerelmet és társat keresni, de ne keveredj kilátástalan vitába kollégáiddal – legalábbis ma ne.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha el kell kísérned egyik kollégádat egy konferenciára, az első perctől fogva érzed, hogy nemcsak a munkatársat látja benned, hanem a lehetséges szexpartnert is…

Bak (12. 22-01. 20.) Eszed ágában sincs akarat nélküli bábként hagyni, hogy a főnököd kedvét töltse veled, de annak sincs semmi értelme, hogy megjátszd az erkölcsös szűzlányt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Használd fel vidéki tartózkodásodat vagy a ma esedékes családi ünnepet egy kis önfeledt szórakozásra – egy Kos vagy Oroszlán megfelelő társ lenne ehhez.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a munkádon keresztül kerülsz érintkezésbe valakivel, használd ki ezt a lehetőséget üzletre és szerelemre egyaránt, de este csak tervezgess, ne köss üzletet.

Ez is érdekelhet

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói