Ne dőlj be a rossz hírek terjesztőinek! - Egymondatos horoszkóp - Április 5.

2018.április.5.

Mivel a hátrafelé haladó Merkúr immár másodszor rosszindulatú quadrát fényszögbe kerül a Szaturnusszal, ma ne írj alá szerződést, utazásodat napold el, és legyél óvatos, amikor fontos dokumentumokat vagy levelet küldesz valakinek, hiszen nem akarhatod, hogy egy bizalmas információt illetéktelenekkel is megossz. Ne dőlj be a rossz hírek terjesztőinek, de attól is óvakodj, hogy minden eseménynek csak a negatívumait vedd észre. A konkurenciát viszont állandóan figyelned kell, ha valamit jobban akarsz csinálni. Ha valakinek a kisujjadat nyújtod, aki az egész kezeden kívül még jó néhány dolgot követel, tanulj meg nemet mondani.

Ne dőlj be a rossz hírek terjesztőinek! - Egymondatos horoszkóp - Április 5.
Fotó: giphy

Bika (04. 21-05. 20.) Hivatalos, pénzügyi intézkedést sérelmesnek találhatsz, de ne hagyd, hogy bevigyenek az erdőbe, s ha diákként dolgozatot kell írnod, ez sem sikerül tökéletesen.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gondold meg, mielőtt ígérsz valamit, ne kapkodd el döntéseidet, anyagi ügyeidben maradj korrekt, és ne adj tanácsot olyan ügyekben, amelyekhez nem értesz.

Rák (06. 22-07. 22.) Megrohannak a kétségek, ha úgy érzed, képtelen vagy eleget tenni szakmai kötelezettségeidnek, párkapcsolatodat is terhesnek érzed, szabadulni szeretnél belőle.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tartozol az ördögnek egy hivatalos vagy üzleti úttal, beleértve a költségeket és a bosszúságot, ráadásul egyik barátod vagy kollégád is kínos helyzetbe hoz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem kaptad meg a beígért jutalékot, nem szabad engedned a keménységből, a szakmai és üzleti döntéseknél ez éppoly fontos, mint a párkapcsolatban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Rádöbbensz, hogy döntéshozatal esetén nincs, akire a felelősséget átháríthatnád, de ne feledd, akkor is döntést hozol, ha elzárkózol a fontosabb döntések elől!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Járgányod motorja leállhat, munkaszerződésedet felbonthatják, és az sem fér a fejedbe, hogy egyik rokonod vagy üzleti partnered már napok óta csak kihasznál.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Érvényesítsd anyagi érdekeidet, ne hagyd, hogy a párod kisemmizzen, de tartsd számon minden kiadásodat, és ne vásárolj csak azért, hogy jobban érezd magadat!

Bak (12. 22-01. 20.) Fáradtnak érzed magad, esetleg az ügyek lassúsága miatt zsörtölődsz, arra viszont ügyelj, nehogy munka- vagy ingatlanügyben elkövess valami jóvátehetetlent.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Járgányod lerobbanhat, és ha nincs elegendő információd egy adott pénzügyi témáról, akkor a legkisebb esélyed sincs rá, hogy hatással legyél üzleti partnereidre.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy túlzott fontosságot tulajdonítasz az anyagiaknak, mégsem szabad arra a gazdag pasira vagy a jó tündérre várnod, aki pár ezressel megkönyörül rajtad.

Ez is érdekelhet

„A nők újítók, okosak, erősek és sok mindenre képesek" - 2026-ra még több nő kap helyet a vezetőségekben

„A nők újítók, okosak, erősek és sok mindenre képesek" - 2026-ra még több nő kap helyet a vezetőségekben

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói