Ne hagyd, hogy a munkahelyeden legyőzzenek az indulataid: Januárban ilyesmi gyakran előfordulhat

2021.január.2.

Nézzük, mit tartogatnak neked a csillagok januárra!

Bak (12. 22-01. 20.)

A HÓNAPOD
Fegyelmezett, körülrajongott nő vagy, akinek minden cselekedetét az ész és az anyagi érdek vezérli, de bármilyen helyzetben kifogástalanul viselkedsz. Tényleg azt hitted, hogy képes vagy uralkodni az érzelmeiden? De ez azelőtt volt, hogy belegabalyodtál főnöködbe vagy valakibe, aki anyagilag sikeres. A pénz és a hatalom része a választásodnak. Saját pénzügyeid viszont meglehetősen borotvaélen táncolnak, ezért jobb, ha csak annyit költesz, amennyit feltétlenül szükséges. Kerüld az anyagi vitákat, ne nullázd le a bankszámládat, de élvezd, amit a fiúd az ágyban nyújt! Januárban gyakran kikapcsolni a telefont, belerúgni a számítógépbe, megfontolni a pasid szaftosabb szexuális óhajait, mivel a vadóc Uránusz veszi át az irányítást.

AZ ÉVED
Szerelem és üzlet nemigen fér meg egymással, különösen akkor, ha téged csak a dohány érdekel, és kapcsolatodban egyikőtök sem akar engedni. Idén válaszút elé kerülhetsz: a cégedhez legyél hű, vagy hallgass inkább az érzéseidre, és válaszd ki azt a pasit, akitől megkaphatod azt, amiről talán nem is tudod, hogy szükséged van rá: egy kisbabát. Mivel egy gyereknek anyára és apára egyaránt szüksége van, nem alapozhatsz egy nagy horderejű döntést egyedül a fizikai vonzalomra vagy a párod vagyonára. Szükséged van érzelmi biztonságra is. Idén arra kell törekedned, hogy mind a munkahelyed, mind céged bevétele stabilak maradjon. Ha a párod stresszesebb, mint valaha, bújj mellé az ágyba és a szex merészebb változatával simítsd ki az idegeit!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hagyományok ellen lázadó zseniként rokonaid csak úgy emlegetnek, mint a család fekete bárányát. Neked viszont szent meggyőződésed, hogy a függetlenség mellett az informatikai ismeretek megbízható védelmet jelentenek az élet viszontagságai ellen. Januárban a Merkúr, a Nap, a Jupiter és a Szaturnusz felsorakozik a jegyedben, ami elősegíti merész ötleteidnek és házassági tervednek sikeres megvalósítását. A siker ára azonban a lemondás, a felelősségvállalás és a kapcsolatok ápolása. Szövetkezz a barátaiddal, egy közös pénzszerzési lehetőség vár rátok. Ám a Neptunusz arra csábíthat, hogy túl sokat költs. A hónap végére tervezett esküvőd viszont rendkívüli társasági eseménynek ígérkezik.

Halak (02. 20-03. 20.) Nyitott vagy az új elképzelésekre, kreativitásod és művészi érzéked pedig olyan adottság, amellyel egyengetheted pályádat. Idén hangolódj rá a saját hullámhosszadra! Főnöködet nem érdekli sem a sértett büszkeséged, sem a megbántott önérzeted, az számít egyedül, miként tudjátok a céget újra talpra állítani, vagy ha ez lehetetlennek bizonyul, felszámolni. Lehet, hogy vállalatod bedobja a törülközőt, de te virtuális ismereteidnek és támogatóidnak köszönhetően sértetlenül fogsz kikerülni az ügyből. Utazásaid viszont óriási bevásárlásba torkollnak. Ha a párod tudja, hogy megbántott, de arra kér, adj még egy utolsó esélyt neki, hajlasz is rá, hogy elhidd, tényleg komolyan gondolja, amit a csábító szavak sugallnak. De 10-e táján rájössz, hogy vétek volna áltatni magadat.

Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy azért veszel részt céges és üzleti összejöveteleken, hogy kikezdj egy fejessel, talán egy olyan pasival, vagy egy félelmetes, elegáns öltönybe bújt ragadozóval, akire egyébként rá sem néznél. Főnököd a hónap elején a pontosság és a teljesítmény megszállottja, pedig tudhatná, hogy a jó munkához időre van szükség. Időnként könnyen jutsz pénzhez, de hajlamos lehetsz elszórni mindenedet.

Találkozásaid, barátságaid, közösségi és munkahelyi kapcsolataid a tudatosság jegyében fognak lezajlani, és a vitathatatlan hasonlóság lesz az alapjuk. Ezzel szemben a villámcsapásszerű fellángolások ritkák lesznek: ez a hónap inkább a villámhárítót és a barátságot jelenti.

Bika (04. 21-05. 20.) Hivatásod szempontjából a 2020-as év a nagy megelégedettség időszaka volt, amikor sikerült felépítened a karrieredet. De már rögtön az év elején az elért eredmények stabilitását a Jupiter és a Szaturnusz fogja tesztelni. Készülj fel egy mozgalmas, változásokban, váratlan eseményekben bővelkedő hónapra! A januári csillagállások krízishelyzetek sokaságára figyelmeztetnek, amelyek egyrészt a szakmai válság, másrészt a változás előidézői. Ha van hajlamod a rugalmas alkalmazkodásra, akkor ezt idén többször is gyakorolhatod. Borotvaéles helyzetben nem lesz könnyű megszerezned a támogatást és az együttműködést ahhoz, hogy megőrizhesd céged irányítását. Szeretőd viszont nem úgy néz ki, mint aki csak azért osztana ki neked fontos állást, mert történetesen gyakran fekszel vele a heverőn.

Fotó: giphy

Ikrek (05. 21-06. 21.) Miután egy egész évet igénybe vettél függőben lévő üzleti kérdések vagy hitelügyleted rendezésére, végre eljött az ideje a terjeszkedésnek. A Jupiter és a Szaturnusz segítségével készülj fel arra, hogy házassági vagy üzleti ajánlatokat fogadj akár a világ másik feléről is. Januárban gyakran tapasztalhatod, hogy két összetartozó ember miként vetkőzi le minden igazi érzését, ha szóba kerül a pénz és a vagyon, de ne hagyd, hogy veletek is ez történjen. Az új esztendőben még az sem kizárt, hogy a pasid azt a megbízást kapta, hogy tartson szemmel, hátha belekeveredtél barátaid vagy rokonaid törvénybe ütköző üzelmeibe. Te azonban tisztában vagy vele, mit szeretnél és belemész a játékba. S hogy megmentsed a tisztességedet, ajánlatot teszel a fickónak, házassági ajánlatot: vegyen feleségül!

Rák (június 22.-július 22.) Ha a pasid az üzleti életnek szenteli magát, és arról beszél, milyen remek lesz sikeres vállalkozók társaságában vacsorázni, aligha mutatsz túl nagy lelkesedést. Ilyen alkalmakkor úgy érezheted magad, mintha csapdába estél volna. Szólóban? Egyik barátod ajánlatát, aki csupán egy izgalmas viszonyt akar, s talán egy üzleti alapon nyugvó érdekházasságot, nem utasítod vissza. Ám ha a párod cége gyakran ráfizetéses, neked is bele kell tanulnod az üzletbe. A 2020-as év nagyon kimerített, és valószínűleg le kellett zárnod néhány kapcsolatot. A pénzügyeidet az év elején folyamatosan figyelemmel kell kísérned! Ám ha megtaláltad az igazit, rendezz őrületes sztriptízműsort a lehető legelképesztőbb helyszínen!

Fotó: giphy

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Ha szereted egyik kollégádat vagy főnöködet, aki megátalkodott agglegény, és férjhez akarsz menni hozzá, teszel mások véleményére. De képzeld csak el, amikor elmondod házasságon kívül született gyerkőcödnek, hogy az apja már az oltár előtt állt, amikor hirtelen meggondolta magát… Vállalatodnál majdnem kitör a pánik, amely mégsem tör ki, mert sor kerül egyesülésre a megfelelő céggel. Ám ha a munkahelyeden vagy a baráti körben felcsap mögötted a vihogás és a szemforgatás, ráadásul néhány gonosz megjegyzés is elszáll, most képes leszel riválisaid szemével látni konfliktusaitokat. Ha egy úgynevezett barátnő a te pasidra hegyezi a fogát, lépned kel, különben ugrik az esküvő.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Ha az utóbbi években a párod, munkaadód és rokonaid kívánságai szerint éltél, csak azt csináltad, ami illett, most végre veszed a bátorságot, hogy felrúgd ezeket a szabályokat. De nagyon kínos lenne, ha kollégáid megtudnák, hogy lefeküdtél egy férfival, akitől a cég anyagi helyzete függ. Hébe-korba összekapsz a pároddal, de ő egyetlen éjszakát sem tölt álmatlanul miattad. Valószínűleg azért, mert mindig is magától értetődőnek vette, hogy számíthat rád, ott vagy neki. És talán annak is ez az oka, hogy időnként meglehetősen sérülékeny a kapcsolatotok. A munka ritmusa januárban felpörög, de az sem kizárt, hogy egy innovatív, ám nagyon kockázatos projektet indítasz.

Fotó: giphy

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Nem vonz túlzottan, hogy a családi cégnél dolgozz, azt viszont soha nem képzelted, hogy ilyen gyorsan beledobnak a mélyvízbe. Sajnos az a pasi, aki igazán érdekel, s aki inkább levágatná a fél karját, semmint hogy bárki felé elkötelezze magát, nem hagyja, hogy az ujjaid köré tekerd. Ezer és ezer oka van, amiért nem szabadna lefeküdnöd valakivel, aki tönkreteheti vállalkozásodat vagy megléphet a pénzeddel. De képtelen vagy józanul cselekedni, fütyülsz az ellenérvekre. Kreativitásod viszont pontosan oda vezet, ahová el akarsz jutni. Ha a művészet vagy a szórakoztatás világában tevékenykedsz, a Jupiter megkettőzi a szerencsédet, amelyből a bankszámlád is profitálhat.

Fotó: giphy

Skorpió (október 24.-november 22.) Ha már elkeltél, hitvesed elvárja tőled, hogy uralkodj az érzéseiden és indulataidon, amit persze könnyebb mondani, mint megtenni. Talán csak a szerelem ad erőt, hogy heves érzéseidet megzabolázd. Már van pasid? Sürgetnéd az esküvőt, de a párod és rokonaid is tudtodra adják, hogy tekintettel kell lenned a két család hagyományaira. Persze azért megjegyezheted, hogy esetetekben nem Meghan és Harry menyegzőjéről van szó. Ám ha a párod mindenáron nélküled akar pasibulira menni, ne hidd, hogy elege van belőled, csupán jólesik neki pár doboz sör a haverokkal. Te viszont minden korlátot felrúgsz, és a fiúddal akarod felrúgni őket. A Jupiter és a Szaturnusz otthonod szektorában költözködést vagy válás miatt lakásmegosztási pert jelezhet.

Nyilas (november 23.-december 21.) Partnered vagy egyik rokonod megkísérli pénzügyi vagy szakmai ajánlatát megismételni, de te nem engeded magad megvásárolni. Ne hagyd, hogy a munkahelyeden legyőzzenek az indulataid! Januárban ilyesmi gyakran előfordulhat, és ez már kezd aggasztani. Vállalatod valószínűleg azért veszteséges, mert nem volt folyamatos az alkalmazottak technikai továbbképzése. Ezen kell változtatnod. Szervezz főnökeiddel vagy külföldi megrendelőitekkel akciót, megbeszéléseket, hiszen felbecsülhetetlenül sok haszonnal jár, ha összehasonlítod az ő ötleteiket a tieiddel. Azt sikerül elfogadnod a hónap első harmadában, hogy a párod nem része többé az életednek, az viszont nagyon meglep, hogy később állandóan körülötted sürgölődik.

Ez is érdekelhet

„Ha 30 előtt nem sikerült szülnöm, akkor legalább 40 előtt jöjjön össze” - Hogyan lesz önerőszak a szexből, ha nem jön a baba?

„Ha 30 előtt nem sikerült szülnöm, akkor legalább 40 előtt jöjjön össze” - Hogyan lesz önerőszak a szexből, ha nem jön a baba?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói