Ne hagyd, hogy kibillentsenek az egyensúlyodból - Egymondatos horoszkóp: December 4.

2020.december.4.

A nap első felében, amikor a Rák jegyében lévő Hold szembenállásba kerül a Szaturnusszal, ne hagyd, hogy bárki vagy bármi kibillentsen belső egyensúlyodból. Délután viszont, amikor már a Hold elhagyja a Rák jegyét és belép az Oroszlánba, ez a konstelláció támogatja a kreativitást és a "jöttem, láttam, győztem" típusú szerelmi kalandokat. Az esti órákban a Nyilas-Merkúr háromszögének ösztönzésére a kommunikáció megjavításával akadály nélkül beszélhetsz érzéseidről, kívánságaidról.

Kos (03. 2l-04. 20.) Annak érdekében, hogy a munkahelyi feszültséget ne a családon vezesd le, biztonsági szelepre van szükséged – mit szólnál például az amatőr színjátszáshoz?

Bika (04. 21-05. 20.) Súlyfelesleg esetén a káposztaleves kiváló fogyókúrás étel; a nap második felében igazán vonzó és otthonos gondolat, hogy a hét végén felkeresd a szüleidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Fordíts némi figyelmet a család élelmezésével kapcsolatos kiadásokra, a nap második felében pedig örülj, hogy együtt lehetsz és beszélgethetsz hozzátartozóiddal.

Rák (06. 22-07. 22.) Már akkor tudod, mire vágynak szeretteid, amikor még ki sem mondták, de a ma kézhez kapott plusz pénzből vegyél magadnak valamit, amit a sztárok viselnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a mellizmaidat nem tornásztatod meg, kebleidnek nincs ellenállása a gravitációval szemben, este viszont felszabadultan beszélgethetsz a pasiddal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha elmondod a gondjaidat a pasidnak, ő azt hiszi, hogy meg kell oldania, este viszont mondj nemet annak a rokonnak, aki azzal hív fel, hogy nálad akar aludni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Délelőtt kerüld a nehezen emészthető ételeket, a nap második felében viszont kommunikációs képességedet rokonaid és a barátnőid egyaránt értéknek tartják.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az értelmes aggódás az élet elszakíthatatlan kísérője, figyelmeztet és véd a veszteségektől, ám ha feljebb akarsz kapaszkodni a szamárlétrán, képezd magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha ügyfeledtől kétértelmű ajánlatot kapsz, jelezd neki, hogy üzletet kötni jöttél, nem szexelni, este viszont fogadd el partnered üzleti vagy házassági ajánlatát.

Bak (12. 22-01. 20.) Szükséged van a munkádra, a jövedelmedre, de azt nem bírnád elviselni, ha sértődékeny vagy anyagias párod miatt feszélyezett légkörben kellene dolgoznod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amennyiben a házimunkában hozzátartozóid több segítséget várnak, tegyél eleget a kérésnek, este pedig mérd fel, melyik a fontosabb: az egód vagy a kapcsolatod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod biztonságra, gondoskodásra vágyik, ez már kezd unalmas lenni számodra, azt viszont ne hidd, hogy egyik kollégád tévedésből vall neked szerelmet.

Ez is érdekelhet

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról