Ne hagyd, hogy kibillentsenek az egyensúlyodból - Egymondatos horoszkóp: December 4.

2020.december.4.

A nap első felében, amikor a Rák jegyében lévő Hold szembenállásba kerül a Szaturnusszal, ne hagyd, hogy bárki vagy bármi kibillentsen belső egyensúlyodból. Délután viszont, amikor már a Hold elhagyja a Rák jegyét és belép az Oroszlánba, ez a konstelláció támogatja a kreativitást és a "jöttem, láttam, győztem" típusú szerelmi kalandokat. Az esti órákban a Nyilas-Merkúr háromszögének ösztönzésére a kommunikáció megjavításával akadály nélkül beszélhetsz érzéseidről, kívánságaidról.

Kos (03. 2l-04. 20.) Annak érdekében, hogy a munkahelyi feszültséget ne a családon vezesd le, biztonsági szelepre van szükséged – mit szólnál például az amatőr színjátszáshoz?

Bika (04. 21-05. 20.) Súlyfelesleg esetén a káposztaleves kiváló fogyókúrás étel; a nap második felében igazán vonzó és otthonos gondolat, hogy a hét végén felkeresd a szüleidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Fordíts némi figyelmet a család élelmezésével kapcsolatos kiadásokra, a nap második felében pedig örülj, hogy együtt lehetsz és beszélgethetsz hozzátartozóiddal.

Rák (06. 22-07. 22.) Már akkor tudod, mire vágynak szeretteid, amikor még ki sem mondták, de a ma kézhez kapott plusz pénzből vegyél magadnak valamit, amit a sztárok viselnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a mellizmaidat nem tornásztatod meg, kebleidnek nincs ellenállása a gravitációval szemben, este viszont felszabadultan beszélgethetsz a pasiddal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha elmondod a gondjaidat a pasidnak, ő azt hiszi, hogy meg kell oldania, este viszont mondj nemet annak a rokonnak, aki azzal hív fel, hogy nálad akar aludni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Délelőtt kerüld a nehezen emészthető ételeket, a nap második felében viszont kommunikációs képességedet rokonaid és a barátnőid egyaránt értéknek tartják.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az értelmes aggódás az élet elszakíthatatlan kísérője, figyelmeztet és véd a veszteségektől, ám ha feljebb akarsz kapaszkodni a szamárlétrán, képezd magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha ügyfeledtől kétértelmű ajánlatot kapsz, jelezd neki, hogy üzletet kötni jöttél, nem szexelni, este viszont fogadd el partnered üzleti vagy házassági ajánlatát.

Bak (12. 22-01. 20.) Szükséged van a munkádra, a jövedelmedre, de azt nem bírnád elviselni, ha sértődékeny vagy anyagias párod miatt feszélyezett légkörben kellene dolgoznod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amennyiben a házimunkában hozzátartozóid több segítséget várnak, tegyél eleget a kérésnek, este pedig mérd fel, melyik a fontosabb: az egód vagy a kapcsolatod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod biztonságra, gondoskodásra vágyik, ez már kezd unalmas lenni számodra, azt viszont ne hidd, hogy egyik kollégád tévedésből vall neked szerelmet.

Ez is érdekelhet

Divattervezők, akik szerint a divatiparnak komoly lépéseket kell tennie a klímakatasztrófa ellen!

Divattervezők, akik szerint a divatiparnak komoly lépéseket kell tennie a klímakatasztrófa ellen!

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.