Ne hagyd magad eltéríteni kitűzött céljaidtól - Egymondatos horoszkóp: március 16.

A rövid hét első munkanapján a Halak jegyében lévő Nap és a Bak-Plútó jóindulatú sugárzásának köszönhetően sokat profitálhatsz kreativitásodból, kapcsolataidból és üzleti érzékedből. Leleményes, találékony vagy és megvan a kellő akarat is benned, hogy befolyást gyakorolj környezetedre. Ha úgy érzed, hogy elfogyott az erőd, most még az univerzum is magas frekvenciájú energiahullámokkal ajándékoz meg. Kellő mennyiségű akaraterővel rendelkezel ahhoz, hogy ne hagyd magad eltéríteni kitűzött céljaidtól. Lehet, hogy könnyen jutsz hatalomhoz vagy megjavítasz valamit, ami elromlott. Megbocsáthatod múltban elszenvedett sérelmeidet, de ügyelj arra, nehogy nyomozó hajlamoddal vagy kínos kérdéseiddel mások terhére legyél.

Ne hagyd magad eltéríteni kitűzött céljaidtól - Egymondatos horoszkóp: március 16.
Fotó: Getty images/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ne keveredj titkos viszonyba, de ha a főnököd be akarja bizonyítani: egy nő nem való a cégvezetői székbe, most némi furfanggal meggyőzheted őt az ellenkezőjéről.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma elcsábíthatsz valakit, aki hatalommal rendelkezik, de ha már túlestél az ismerkedés szakaszain, talán el tudod dönteni, hogy családot szeretnél-e alapítani társaddal,

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meggazdagodhatsz kinevezés, társulás útján, vagy kiválóságodnak köszönhetően, s jeleskedhetsz valamilyen pénzügyi elemzői adottságot igénylő feladatban.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma ráérezhetsz partnered vagy üzletfeled valódi szándékaira, ám ha érvényesülni akarsz pároddal az üzleti életben, tiltakozz az igazságtalan szereposztás ellen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha jó egyetemen szereztél pénzügyi végzettséget, állást kaphatsz egy fejlődő cégnél, de szexuális vagy üzlettársi kapcsolatodban felbukkanhat egy probléma.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerelmi életed gyökeres változás előtt áll, de óvakodj attól, hogy elfeledkezz szabad akaratodról, ha egy hatalommal rendelkező, dögös pasival van dolgod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Minden munkát el kell vállalnod, hogy valamiképpen fenntartsd magad, de ingatlanügyben szerencsés lehetsz - protekció, barátság révén állást szerezhetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy nyíltan felkínálod magad főnöködnek, vágyaid félresöprik óvatosságodat, de hobbidból, válságkezelői adottságodból hasznot húzhatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha jómódú családban nőttél fel, otthonodban sok minden megváltozhat, ingatlanügyletet lakásvásárlást vagy befektetést is most kell nyélbe ütni.

Bak (12. 22-01. 20.) Az üzleti szférában befolyásos szövetségesre találhatsz, üzleti ismereteid vagy pénzügyi hatalmad hasznosítása révén pedig nagyobb összeget tehetsz zsebre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Beházasodhatsz a vagyonba, de ezért később nagy árat kell majd fizetned: jobban jársz, ha a háttérből irányítod és ellenőrzöd céged pénzügyi rendszerét.

Halak (02. 20-03. 20.) Egyik fontos kapcsolatod ma átlépheti az üzleti vagy a baráti jó viszony határát, de most kell fontos körökben mutatkozni, vagy a hatalom közelébe férkőzni.

Ez is érdekelhet

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!