Ne ígérgess felelőtlenül - Egymondatos horoszkóp - február 2. csütörtök

2017.február.2.

A Merkúr és a Jupiter quadrát fényszöge a hét közepén arra hajlamosítja az embereket, hogy túlságosan kedvezően ítéljék meg lehetőségeiket és képességeiket, meggondolatlanul, felelőtlenül ígérgessenek, figyelmen kívül hagyjanak szabályokat és törvényeket, téves döntéseket hozzanak, mivel könnyen átsiklanak fontos részletek felett. Hallgassuk meg mások véleményét is, kerüljük a nagyzolást és a felvágást, szükség esetén módosítsuk irreális nézeteinket, terveinket, és maradjunk hűek erkölcsi elveinkhez.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma hajlamos vagy a túlzásokra, főleg az ígéreteidet illetően, de ha a párod, munkaadód vagy kollégáid belekényszerítenének egy döntésbe, próbáld húzni az időt.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel hajlamos vagy a felelőtlenségre, tévedések elkövetésére, érvényes szerződés nélkül ne dolgozz, ne változtass állást, és ne ülj fel a szépen csengő ígéreteknek!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szeretteid kihasználnak, kockázatod balul végződhet, és ha valamilyen gyors meggazdagodást ígérő lehetőségen töröd a fejedet, akkor valószínűleg csalókba botlasz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha indokolatlan igénnyel állsz elő, a párod vagy egyik rokonod ellenállást fog tanúsítani a beszélgetés ellen, ügyvéd nélkül pedig ne írj alá hivatalos iratokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma legyél éber, ha új állást, üzletet vagy munkaszerződést ajánlanak, de készülj fel párod meghallgatására, anélkül, hogy rosszallnád megbántottságát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkában, anyagiakban ne keresd a könnyű megoldásokat, ne legyenek túlzott reményeid a partnereddel kapcsolatban, de nem hiba, ha bevallod tévedésedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Otthonodban vagy a munkahelyeden kitérsz a kérdések elől, bizonytalan válaszokat adsz: ennek a technikának az a célja, hogy elfedd a problémákat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Utazás veszteséggel jár, üzletkötés meghiúsul, ha vizsgára készülsz, ne bízz a szerencsében, s kerüld az olyan ügyeket, amelyeknek jogi következménye lehet!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nagyon drága árat kell fizetned azért, hogy különösebb gondolkozás nélkül igent mondasz valamire, aminek nagyon kellemetlen anyagi következményei lehetnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kikotyogod terveidet, valaki lehagy a siker felé vezető úton, mert nálad korábban látott hozzá a megvalósításhoz; ma kerüld a törvénytelen ügyleteket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ebbe az anyagi vitába kár volt belemenned, feltétlenül fordulj ügyvédhez, tőle kérj tanácsot, de ne köss szerződést, és ne vitatkozz a hatósággal!

Halak (02. 20-03. 20.) Ne kezdj olyasmibe, ami csak balul sülhet el, hagyd abba a hazudozást hitvesednek és szeretődnek is; papír nélkül eszedbe ne jusson nagyobb összeget kölcsönadni.

Ez is érdekelhet

Tervezd meg a 2022-es évedet!

Tervezd meg a 2022-es évedet!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt