Ne ijedj meg, ha rendetlenkedik a szíved - Egymondatos horoszkóp: június 25.

2020.június.25.

A mai napon a hetekig hátráló Ikrek-Vénusz végre újra előre halad, de ha valakit az elkövetkező hetekben el akarsz csábítani, a humorodat és az értelmedet kell bevetned. A Hold elérkezik az Oroszlán jegyének végére, este pedig már belép a racionális Szűzbe. Az Oroszlán-Hold hatására teli vagy életörömmel, önbizalommal, élvezed a nyilvános szereplést, de sok csodálatot és rajongást igényelsz. A luxust sem tagadod meg magadtól és mindig mindenben az első akarsz lenni. A szerénység gyakorlása ma nem tartozik a könnyű feladatok közé, de a párodat és gyermekedet dicsérettel és bátorítással támogathatod. Az esti órákban, amikor a Hold már a Szűz jegyében jár, szeretnél mindent tökéletesen elvégezni, hasznos és segítőkész lenni.

Ne ijedj meg, ha rendetlenkedik a szíved - Egymondatos horoszkóp: június 25.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha luxuscikkekkel veszed körül magad, akkor lesz valaki, aki észreveszi ezeknek a dolgoknak a szépségét, no meg a tiédet, de ne borulj ki apró-cseprő ügyek miatt.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma az otthonod békéjéből, kényelméből táplálkozol, kedvező a mai nap családi ünnepség szervezésére, és ha az apróságokat is nagyra becsülöd, ez áldás a párodnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor a hajadat ápolod, a vonzó külső legyen a célod, hiszen egy kis hízelgéssel az egész világot meghódíthatod, de ne merülj el néhány bosszantó részletben.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem tudsz ellenállni a szépségápolási, lakberendezési termékeknek, élvezettel vásárolsz, az esti órákban viszont ne a jelentéktelen problémákra összpontosíts.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szeretsz a társaság középpontja lenni, de ne hidd, hogy minden, ami jó, az jár neked, este viszont nem ártana feljegyzéseket vezetned a pénzügyeidről.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne ijedj meg, ha rendetlenkedik a szíved, ha állandóan ülőmunkát végzel - barátnődnek és rokonaidnak viszont nincs szükségük kritikus megjegyzéseidre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma könnyen barátkozol: az a munkahelyi barátnő, aki belesüpped a karosszékedbe is, talán egy életre a barátod marad, az este viszont a ház körüli teendőké.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Próbálj meg kevésbé önző, törtető és fölényes módon viszonyulni munkahelyi környezetedhez, este viszont sok ügyet rendezhetsz, ha felkészülsz rá.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazgass, vedd fel a kapcsolatot külföldi rokonaiddal, csinálj olyasmit, amire máskor sajnálod az időt, de ha este kritika éri a munkádat, ne feltételezz rosszindulatot.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon olyan fajta öröm ér, ami az üzlettel és a vagyongyűjtéssel kapcsolatos; megeshet, hogy olyan partnert választasz, aki biztonságot nyújt számodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A párod imponáló és lenyűgöző egyéniség, de attól totál kiakadhat, ha egyik kollégád túlságosan közel kerül hozzád, pedig csak a számláidat rendezi – helyetted.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkahelyi szerelmednek megvan az az előnye, hogy a legelőnyösebb oldaladat mutatod az irodában, de ha már meglelted a Nagy Őt, este fogadj el tőle segítséget.

Ez is érdekelhet

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói