Ne is reménykedj abban, hogy minden az elvárásaid szerint alakul - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 22.

2019.szeptember.22.

A Mérleg jegyében lévő Merkúrt ma a Bak-Szaturnusz támadja: rossz hírek, közlekedési dugók, akadályok, korlátozások és kommunikációs problémák okozhatnak deprimált hangulatot. Ne is reménykedj abban, hogy minden az elvárásaid szerint alakul. Kerüld a kritikát és a merev gondolkodást, ne hidd, hogy csak neked lehet igazad, ne írj alá fontos dokumentumokat, s ne érezd magad ütődöttnek csupáncsak azért, mert valaki elutasított. Tedd túl magad rajta, ha rád jár a rúd, de vizsgát, szerződés- és üzletkötést napolj el.

Kos (03. 21-04. 20.) A munkahelyeden alkalmazkodj a főnöködhöz, kollégáidhoz, de vedd észre, ha valaki intenzíven fúr, s közöld vele, hogy kitaláltad, miben mesterkedik.

Bika (04. 21-05. 20.) Amikor kérdezel a pasidtól valamit, majdnem leharapja a fejed, de még rád is sózhat egy unalmas, elég igénytelen munkát büntetésből, amiért feleselni mertél.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gyerek vagy, adóügyek miatt tehetetlennek érezheted magad, és ha a párod elemeli a pénzedet, vagy túlságosan szűkmarkú, kapcsolatotok nem tart sokáig,

Rák (06. 22-07. 22.) Mielőtt megszólalsz, számolj tízig, tanulj meg önérvényesítő módon reagálni a bírálatokra, de a szerződéseket mérlegeld gondosan, mielőtt aláírnád azokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne ülj autóba, ne legyél túl bizalmas senkivel; anyagi, szakmai döntéseidben korlátozhatnak, de összeszedettséggel felülkerekedhetsz minden gondon.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered neheztel a felesleges kiadásokért, a pénz elronthatja szerelmi viszonyodat - szeretteidet hagyd most békén, és ne ragaszkodj makacsul a véleményedhez.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha rokonaid elutasítanak, megsértik az önérzetedet, és nem bíznak benned, ne teljesítsd azokat a kéréseiket, amelyeket egy magabiztos nő visszautasítana.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma részed lehet kritikában, elutasításban, és ha bebizonyosodik a gyanúd, hogy egyik barátod vagy üzletfeled becsapott, sohasem tudsz megbocsátani neki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nyomasztónak érzed a másoktól való függést, legyen ez üzleti kapcsolat vagy barátság, s tartsd észben, hogy a viták ma nem rendeződnek megnyugtatóan.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha meg akarod tartani az állásodat, és boldogulni akarsz a szakmádban, határozd el, hogy nem szólsz be másoknak, akik le tudnak mondani a megjegyzéseidről.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Utazás közben megbírságolhatnak, valakinek a tisztességtelensége felbosszanthat, annak viszont örülhetsz, ha nem keveredsz a kedveseddel újabb szócsatákba.

Halak (02. 20-03. 20.) Csalódott lehetsz valaki miatt, akiben nagyon hittél, és kénytelen leszel megállapítani, hogy az emberek sokkal kellemesebbek, ha nem akarsz tőlük semmit.

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói