Ne kelljen hiába vágyakoznod semmi után, amit nem érdemelsz meg- Egymondatos horoszkóp - január 15. hétfő

2018.január.15.

Mivel ma a Bakban lévő Hold együttállásba kerül a Merkúrral, a kötelességtudás, a türelem, az alaposság és a kitartás kézzelfogható eredményekkel és haszonnal jár. Fáradhatatlanul dolgozol, és ha akár a munkáddal, akár a magánéleteddel kapcsolatban kell döntéseket hoznod, az érzelmek helyét inkább a racionális megfontolás veszi át. Könnyen érvényesülhetsz hagyományos munkakörökben, de ha felvételi interjút vagy fontos tárgyalást tervezel a mai napra, minden sikerülni fog. A problémás bőr ápolásában segíthet a mélytisztítás és a ráncok kialakulásának megelőzését szolgáló kozmetikai kezelés.

Ne kelljen hiába vágyakoznod semmi után, amit nem érdemelsz meg- Egymondatos horoszkóp - január 15. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Igyekezz elérni az önfegyelemnek és a kitartásnak azt a fokát, amely lehetővé teszi, hogy ne kelljen hiába vágyakoznod semmi után, amit nem érdemelsz meg.

Bika (04. 21-05. 20.) Vidd el vakációzni a családot, akár van rá pénzed, akár nincs, hiszen a szép emlékek megfizethetetlenek, de ha van egy valamirevaló pénzügyi ötleted, tedd próbára.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne feledd: a látványos üzleti eredményeket legalább néhány év kitartó erőfeszítés előzi meg, és ha valamire várnod kell, találj valami más hasznos elfoglaltságot.

Rák (06. 22-07. 22.) Becsüld partneredet azokért az értékekért, amiket megtalálsz benne, és ne azt keresd, ami esetleg hiányzik belőle, hiszen ő az az ember, akire támaszkodhatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne rágódj a szakmai vagy üzleti ballépéseiden – felesleges időpocsékolás, viszont a vonakodva végzett

Szűz (08. 24-09. 23.) Azért formáltad tökéletessé magad, hogy megúszd a lelki sérüléseket, de bármilyen hasznos is ez a maszk, páncéllá keményedik, ami a párodat csak elriaszthatja.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Függetlenül attól, hogy mit "csinálsz" foglalkozásszerűen, befektetőként is jövedelemhez juthatsz azáltal, hogy lakásba vagy ingatlanokba fektetsz be.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Síeléskor kíméld a térded, de ha üzleti megbeszélésre invitálnak, nehogy kihagyd, és ha már egyszer kimozdultál otthonról, a kozmetikába is belátogathatnál.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Számodra fontos a pénz, de nem akarod úgy leélni az életedet, hogy keményen kelljen érte dolgoznod, egy biztonságos befektetésben viszont nem csalódhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel fontos számodra a karrier, minden erődet beleadod munkahelyi kötelességeid teljesítésébe, de a mai nap álláskeresésre, felvételi beszélgetésre is alkalmas.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A gond, ami csemetédet vagy kedvesedet annyira nyomasztja, hogy meg kell osztania veled, nehéz perceket okoz, utána mégis mind a ketten megkönnyebbültök.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedveled az élénk fantáziájú emberek társaságát, de biztonságosabb, ha olyan emberekkel társulsz, akik bölcs előrelátással járulnak hozzá kapcsolatotokhoz.

Ez is érdekelhet

5 kultfilm, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre

5 kultfilm, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.