Ne legyél áldozat - Egymondatos horoszkóp: December 1.

2016.december.1.

A barátságtalan Nap-Neptunusz fényszög kötelességmulasztásra hajlamosít, az önérvényesítéssel is nehézségeink adódhatnak, és mivel nehezen őrizzük meg a valóság iránti érzékünket, csalás áldozataivá válhatunk. Az emberek a hét közepén hajlamosak lesznek az ésszerűtlen, minden józan megfontolást nélkülöző döntésekre. Anyagi ügyeinket kezeljük óvatosan, ne bonyolódjunk gyanús vagy bizonytalan vállalkozásokba, kerüljük az alkoholt, a drogokat és a nyugtatókat, próbáljuk meg felismerni az ártó szándékot, s legyünk résen, mert jóindulatunkkal, engedékenységünkkel egyesek csúnyán visszaélhetnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha teheted, napold el utazási tervedet, és ha a kedvesednek messzire kell utaznia, akkor a tartósan harmonikus kapcsolat fenntartása komoly áldozatokat kíván tőled.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyekben ne számíts másokra, de ne hagyd magad pumpolni, és ne tételezd fel, hogy akikkel üzleti kapcsolatba kerülsz, azok mind korrekt módon járnak el!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nehézségeid támadnak az önérvényesítéssel, családi és munkahelyi bonyodalmakra is számíthatsz, amelyeken csak realista gondolkodással tudsz úrrá lenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazással, anyagiakkal, tanulmányokkal kapcsolatos ügyeid nem az elvárások szerint alakulnak, és amíg nem látod tisztán a helyzetedet, ne hozz fontos döntést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha vállalod a titkos szerető szerepét, afférodnak koppanás lehet a vége; valaki átverhet, lenyúlhatja a pénzedet, esetleg nagyobb adósságba kevered magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tudatodból hajlamos vagy kirekeszteni a családi és házassági problémákat, és könnyen beleeshetsz az áldozat vagy a megmentő szerepének csapdájába.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Valaki a munkahelyeden vagy a rokonságban ködösít, és mivel könnyen befolyásolható vagy, nem szabad mérlegelés nélkül elfogadnod mások véleményét.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Járj utána a szakmai és pénzügyi ajánlatok megbízhatóságának, ragaszkodj a tényekhez, különösen akkor, amikor szerelemről vagy üzletről van szó.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel hamisság mérgezi környezetedet, üdvös lenne, ha kerülnéd a rokonságot, és az olyan döntéseket, amelyek családodat vagy lakáskörülményeidet érintik.

Bak (12. 22-01. 20.) A most kapott ajánlatot ne vedd készpénznek, akadnak zavaró tényezők és megbízhatatlan emberek; a körülményeket nem irányíthatod, de a reakcióidat igen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha megfelelően lenne kalibrálva a belső iránytűd, ösztönösen tudnád, mit kell tenned, hogy a kapcsolatok és a pénzügyek terén elkerüld a csapdákat.

Halak (02. 20-03. 20.) Talán úgy képzeled, hogy semmi sem árthat neked, mégis maradj ki a munkahelyi intrikákból, ne szerezz örömet azoknak, akik alig várják, hogy elbukjál!

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Vigyázz, New York ez aztán a visszatérés: Meghan Markle és Harry herceg a két szuperstílusos ikon megérkezett

Vigyázz, New York ez aztán a visszatérés: Meghan Markle és Harry herceg a két szuperstílusos ikon megérkezett

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Válás, szakítás helyett gondolkodj - Szeptember 23.

Napi horoszkóp: Válás, szakítás helyett gondolkodj - Szeptember 23.

G-Életstílus

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek