Ne legyél kishitű ma sem - Egymondatos horoszkóp - november 8. kedd

2016.november.8.

A Vízöntő-Hold és a Skorpió-Merkúr barátságtalan fényszöge a nap első felében arra figyelmeztet, ne légy kishitű, hanem fogd ki a szelet rossz hozzáállásod vitorlájából, és összes összegyűjtött energiád használd fel céltudatosan a megváltoztatására! Érdemes erősíteni és formálni a vádlid izmait, de kerüld a sorban állást, nehogy begyulladjanak az ereid. Az éjszakai vádligörcs majdnem mindig a magnéziumhiány jele, ezért gondoskodj szervezeted magnéziumszükségletéről. Mivel a Hold a nap második felében a Nyilas-Vénusszal barátkozik, ha randira készülsz, legyél laza, fesztelen – és semmiképpen sem túl komoly!

Kos (03. 21-04. 20.) Jóformán minden idődet a közös tevékenységekre fordíthatod, ám ha a nap második felében teszteled kontaktusképességedet, valaki örülni fog a közeledésednek.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne ragadj benn a régi, begyöpösödött mintában, és ha nem akarod újra és újra elkövetni ugyanazt a hibát, fogadd meg mások tanácsát, vagy mások hibáiból tanulj.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ügyesen használod ki a kiskapukat, de vigyázz, mert kétértelműséged sokakat idegesít; ma csak elbűvölni érdemes valakit, rábeszélni egy kapcsolatra sohasem.

Rák (06. 22-07. 22.) Szabadulj meg néhány élősködő ismerőstől, de a mai napon nem szabad arra alapoznod, hogy kedvesed vagy szeretteid azért szeressenek, mert sok a pénzed.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vedd tudomásul, hogy nem dönthetsz a párod helyett, kedvesed most szabadságra, függetlenségre vágyik, nem kötöttségre, irányításra és ellenőrzésre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy tisztázó kérdéseket tegyél fel egy megbeszélésen, többen is elismeréssel adóznak, amiért magadra vállaltad a kezdeményezést.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma szórakozásra van szükséged, nem arra, hogy pénzügyekről tárgyalj; minél lazább vagy, annál vonzóbb leszel egy Nyilas vagy Vízöntő szemében.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem illik egy megkezdett dolgot félbehagyni, de a legnagyobb feladat a mai napon elfogadnod hozzátartozóid egyediségét, és megtalálni a közös pontokat

Nyilas (11. 23-12. 21.) A kétszínű embereket úgy szembesítheted a hibáikkal, ha eléjük tárod a problémát, de nem baj, ha egy szerető partnerrel elveszíted a kontrollt és elengeded magad.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy értekezlet vagy kellemes munkaebéd gyógyír magányodra, és ürügy arra, hogy összejöjj néhány szakmabelivel, de ha béralkura kerül sor, ne legyen szemtelen!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Érzed az összetartozás érzését családod tagjaival vagy munkatársaiddal, de ne hagyd, hogy az ítélkező emberek büntetlenül megússzák az ítélkezést.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha elakadsz egy tevékenységben, vonulj vissza egy kis időre, s ne bújj ágyba egy kollégával, ha attól tartasz, hogy az illető nem éppen a diszkréciójáról híres.

Ez is érdekelhet

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai