Ne legyél ma túl hiszékeny - Egymondatos horoszkóp: November 24. szombat

2018.november.24.

Az Ikrek jegyében lévő Holdat a reggeli órákban a Neptunusz támadja: ha valaki kérdezz-felelek játékot akar játszani veled, inkább ne adj választ. Ne hagyd magad megtéveszteni! Valaki nem tartja be a neked tett ígéreteit, partneredtől, rokonaidtól viszont kiharcolhatsz egy beszélgetést, hogy rendbe hozd a kapcsolataidat. Lehet, hogy a családi tűzhely melegét szívesen lecseréled a barátnőid társaságára, különleges leveleket és telefonhívásokat is kaphatsz, de gondolj arra is, miként tartsd a kapcsolatot rokonaiddal.

Ne legyél ma túl hiszékeny - Egymondatos horoszkóp: November 24. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A reggeli órákban ne veszítsd el a fejed, tudd, mikor kell megszólalni, de napközben legyél nyitott az új ötletekre, este pedig csavarogj egy nagyot a belvárosban!

Bika (04. 21-05. 20.) Egy adott baráti vagy rokoni kapcsolatról a nap első felében úgy dönthetsz, hogy az egyetlen megoldása a veszteségek elkerülésének, ha véget vetsz neki.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ajánlatos kerülnöd a huzatos helyeket, de amikor véleményed kifejtésére vagy rögtönzött ékesszólásra kapsz lehetőséget, csillogtasd meg humorérzékedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha rokonaidnak tojásokon kell járniuk, amikor hozzád szólnak, azt is árulásnak vélheted, amit mások legfeljebb a sajátjuktól ellenkező véleménynek érzékelnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igyekezz visszaszolgáltatni a barátoktól kölcsönkért pénzt vagy tárgyakat, de később már kicserélheted tapasztalataidat különösen intelligens barátnőiddel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha valaki megpróbál délelőtt átverni, próbáld meg kideríteni, hogy vajon egyedi esetről van-e szó, de ne azzal teljen a napod, hogy a számítógép előtt ücsörögj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha bizalmas munkakört látsz el, akkor beszédtilalom van érvényben a rokonoknál, de ha a munkád miatt külföldre készülsz, menjetek együtt egyik kollégáddal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Azzal, hogy félrelépsz, vagy megosztasz egy szerelmi vagy üzleti titkot, csalódásokat, kiábrándulásokat idézhetsz elő, de te se legyél ma délelőtt túl hiszékeny.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A pasid ma remekül ért hozzá, hogyan teremtsen felszabadult légkört maga körül, de ne gondold komolyan, hogy kettőtök viszonya több lehet egy futó kalandnál.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha reggel indulsz útnak, kifogyhat a benzined a járgányból; ha túl sok munka szakadt a nyakadba, akkor kérj elnézést a párodtól, amiért nem tudsz vele találkozni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyaként szívesen sütkérezel intelligens gyermeked fényében, a pároddal is megtalálod a közös hangot, de kapcsolatodat ne kezeld matematikai egyenletként.

Halak (02. 20-03. 20.) A párod nem kíván egyelőre családalapításról, együttélésről beszélni, és az, hogy csűri-csavarja a dolgokat, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy melletted döntött.

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke