Ne ragaszkodj ma a szigorú napirendhez - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 18.

2020.augusztus.18.

A Rák-Vénusz és a Bika-Uránusz harmonikus rezgései nem csak az online társkeresésnek, hanem a számítógépes üzletkötésnek és egy kifizetődő ingatlan-tranzakciónak is kedveznek. Szervezhetsz bulit a barátaidnak vagy rokonaidnak, de bátran felrúghatod a szórakozás eddig megszokott módjait. Ne ragaszkodj ma a szigorú napirendhez, mert ez a fényszög spontán találkozásokat, váratlan ismeretségeket ígér - szokatlan körülmények között. Párkapcsolatodat megóvhatod a berozsdásodástól, a meglepetés izgalma ugyanis minden afrodiziaktumnál erősebb ajzószer. Ez a konstelláció váratlan szerelembe esést is jelez, de a kapcsolat tartóssá csak akkor válhat, ha tiszteletben tartod partnered igényét az önállóságra.

Kos (03. 21-04. 20.) Ingatlan befektetésre igent mondhatsz, egy fészeklakó, házias pasi, aki mesés fogásokat főz, biztos, hogy nem csak azért hív fel a lakására, mert lakótársat keres.

Bika (04. 21-05. 20.) Valami gazdagító ötlet, inspiratív gondolat bukkan a felszínre, könnyen találsz állást, és ha a szíved még nem foglalt, akkor egy váratlan nyári kaland is összejön.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Érdemes értékes régiségekkel, modern háztartási gépekkel gazdagítani gyűjteményedet, de a pasid ma előadást tart neked a fölösleges pénzkidobás káros szokásairól.

Rák (06. 22-07. 22.) Megvásárolhatod leendő házad telkét, s egy családi vagy üzleti összejövetelen kiderül: számíthatsz egyik ismerősödre, aki anyagilag is segítségedre lehet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a főnököd személyében lelted meg az ideális férjanyagot, tartsd féken az érzelmeidet, ne hidd, hogy kivételezni fog veled vagy kalandotoknak lesz folytatása.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha utazás során vagy üzleti találkozódon, ahol családias a légkör, összejössz egy különc számítógépes guruval, tegyél meg mindent azért, hogy meg is tartsd.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hivatásodban, társas vállalkozásodban meglepetésre számíthatsz, megmentheted az üzletedet, de egy váratlan ajánlat is kedvezően befolyásolhatja sorsodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy vakációs románc több lesz számodra, mint egy kellemes kaland, de ha egy független pasiba zúgtál bele, ne akarj máris méretet venni az esküvői ruhádhoz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A cégnél előterjesztheted a lazább légkörről szóló elképzeléseidet, nyerő ötleted támad, ráadásul az ágyban is átélsz valamit, ami nem szerepelt a terveidben.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha mersz kockáztatni, ma sokat nyerhetsz, egy vakrandin vagy egy szakmai összejövetelen pedig megvan rá az esélyed, hogy megtalálhasd az ideális partnert.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy a családban te vagy a fekete bárány, olykor viszont a te agyadra megy a rokonság - a mai napon viszont éppen ők közvetítenek kellemes munkát.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha átböngészed az online társkereső rovatot, rábukkanhatsz az igazira, de ne ezen a fórumon kutass szex után, a művészvilágban viszont nagy áttörésre számíthatsz.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban