Ne vállalj túl sokat, mert megbánod - Egymondatos horoszkóp: Január 26.

2017.január.26.

A Bakban lévő Hold ma együttállásba kerül a Plútóval, barátságtalan quadrát fényszöget alkotva az Uránusszal és a Jupiterrel, de az esti órákban harmonikusan kapcsolódik a Halak-Vénuszhoz: igyekszel teljesíteni a különböző helyzetekkel és személyekkel szemben vállalt kötelezettségeidet, de rá kell jönnöd, hogy mindenkit nem elégíthetsz ki. Ne vállalj túl sokat, különben kénytelen leszel csalódást okozni valakinek. Mai feladatod: néha engedd át magad az érzelmeidnek, ami egy jól működő kapcsolatban alapfeltételnek számít.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha valaki felajánlja, hogy segít egy szakmai probléma megoldásában, azt úgy értelmezed, nem tart elég kompetensnek ahhoz, hogy saját magad megbirkózz vele.

Bika (04. 21-05. 20.) Ideális nap bőrhámlasztásra, szőrtelenítésre, a főiskolán vagy külföldi tartózkodásod során pedig megtalálhatod azt a pasit, akit akarsz, és aki téged is akar.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Áruba bocsáthatod kreativitásodat, művészi képességeidet, s jól teszed, ha érdekeidet szem előtt tartva alkudozol, de ne akard birtokolni vagy ellenőrizni kedvesedet.

Rák (06. 22-07. 22.) A birtoklás-megadás ma úgy nyilvánul meg párkapcsolatodban, hogy előbb teljesen birtokolni akarod partneredet, azután pedig meg tudod adni neki magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Azt, hogy ma keményebben dolgozol, a mások fölötti hatalom elérésére használhatod fel, de a párod nem érti, meg, mennyi minden elintézése vár rád.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha abban a tévhitben élsz, hogy egy jó kapcsolatot sohasem terhelhetnek problémák, talán elszalasztasz egy jó alkalmat, mikor megtalálhatnád a nagy Őt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A munkába mindent beleadsz, de hazaérve szeretetet szeretnél kapni: ha kiégve mész haza, próbálkozz olyasmivel, ami alkalmas apró örömök előidézésére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hajlamos lehetsz végletekben szemlélni a dolgokat: "Vagy a barátom, vagy az ellenségem", de az esti órákban éreztesd a pároddal, hogy számíthat rád.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pénzről van szó, aligha úszol meg büntetlenül valamilyen tilalmas dolgot, de joggal elvárhatod, hogy szeretteid méltányolják munkádat, önfeláldozásodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Mestere vagy a kontroll és az uralmi helyzet fenntartásának, ám ha képes vagy őszintén önmagadat adni, partnered ilyenkor érzi, ő is lehet nyugodtan őszinte.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vásárolj kevesebbet, de jó minőségűt, a hivatásbeli túlélés érdekében pedig tanuld meg felismerni mások gyenge pontját, mielőtt még ők találnák meg a tiédet.

Halak (02. 20-03. 20.) Nagyon sokat dolgozol a baráti és üzleti kapcsolataid tisztaságán, de a mai napon próbára teszed azokat, akikkel törődsz, hogy kapcsolataidat biztosnak érezhesd.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

4 ok, amiért jó, ha van introvertált munkatársad

4 ok, amiért jó, ha van introvertált munkatársad

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk