Ne zárkózz el attól, ami új és ismeretlen számodra - Egymondatos horoszkóp: február 4. hétfő

2019.február.4.

A Merkúr-Jupiter szextil fényszög és a Vízöntő-Újhold kihívása a mai napra: nyisd meg elmédet az újdonságok előtt, ne zárkózz el attól sem, ami új és ismeretlen számodra. Ha puszta kíváncsiságból csak néhány pillanatot szentelsz valaminek, tartós érdeklődés ébredhet benned merőben új dolgok iránt! Dolgozz csapatban, kapcsolódj be inspiráló csevegésekbe, de a fontosabb tárgyalásaidat is érdemes a mai napra időzítened. Bizakodó hangulatba kerülsz, gyakorolhatod a nagyban gondolkodást, ráadásul most nem a negatívumokra összpontosítasz, hanem minden helyzetnek képes vagy észrevenni a pozitív oldalát.

Ne zárkózz el attól, ami új és ismeretlen számodra - Egymondatos horoszkóp: február 4. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Barátaid, kollégáid megadják neked azokat az információkat, amelyekre szükséged van, és ha a vizsgáid után külföldön szeretnél dolgozni, nyújtsd be a pályázatodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha másik foglalkozást választasz, tudnod kell, hogy hivatásodban és az üzleti életben magasak a követelmények, de a szellemi erőfeszítést igen izgalmasnak találod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szükségesnek találod, hogy továbbtanulj, és talán te vagy az első nő, akivel függetlenségét védelmező partnered szeretné megosztani az életét – és ezt értékeled.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha tárgyalásról vagy jól csengő állásajánlatról van szó, most elérkeztél arra a pontra, amikor higgadtan alátámasztott érveléssel helyénvaló a pénzről beszélni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerezz új vevőket, ám ha valaki, akivel üzleti kapcsolatot tartasz fönt, élénk érdeklődést mutat irántad, szoktasd le arról, hogy kizárólag a telefonjának éljen.

Kínai szerelemhoroszkóp: ezt hozza neked a Disznó éve

Kínai szerelemhoroszkóp: ezt hozza neked a Disznó éve

Szűz (08. 24-09. 23.) Új megbízatásod izgalmas, kihívást jelent, de ilyenkor nyújthatod tudásod és üzleti képességeid legjavát, csak hogy bebizonyítsd, nincs lehetetlen feladat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Te vagy a mai társasági összejövetel fénypontja, de a munkádban, és a szerelemben is hasznosíthatod azokat a képességeidet, amelyekkel megáldott a természet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ingatlanügyben jó megoldás születik, de ha ötletszerű vásárlással jutalmazod magad, akkor találj ki másféle tevékenységet, amely ugyanezt a célt szolgálja.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sikeres felvételi interjúban reménykedhetsz, és végre olyan fickóval hoz össze a sors, akit inkább a szürkeállományod mérete érdekel, nem pedig a mellbőséged.

Bak (12. 22-01. 20.) Szolgáltatásaidat több pénzért értékesítheted, és ha befejezted céged üzleti elemzését, készíts egy listát a javaslataiddal, hogyan lehetne javítani a marketingen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Akár kedvenc időtöltéseddel is megkeresheted a kenyeredet, de ha pasira van szükséged, könnyen akad partnered üzleti utadon – minden kötelezettség nélkül.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne akarj olyan nő lenni, aki csak a munkáját ismeri – ha többet akarsz kapni az élettől, de ha valaki megbántott vagy becsapott, mondd el nyugodtan a párodnak.

Ez is érdekelhet

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet