Nehéz hónap áll előtted minden szempontból - Itt a nagy novemberi horoszkóp

2020.november.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mit tartogatnak neked a csillagok novemberre? Ebben a hónapban startol el a GLAMOUR Krimimaraton, ahol a legjobb krimiket - legyen szó könyvekről, filmekről, sorozatokról - gyűjtöttük egy helyre további izgalmas meglepetés és téma kíséretében. Nyomozz velünk, de addig is olvasd el, hogy mi vár rád novemberben! A havi horoszkópot a leghíresebb nyomozók és társaik gifjeivel illusztráltuk.

Skorpió (október 24.-november 22.)

A HÓNAPOD A november ugyan a te hónapod, de ebben az évben nem ez lesz a legkedvezőbb, mivel az emberek nem mind őszinték és jóindulatúak. Ne vállald magadra a párod és barátaid terheit, mert ez túl sokba kerülhet. A párod sem lesz elégedett, mert túlságosan gyakran magára hagyod - házon kívül igen sok tennivalód adódik. A hónap elején aggodalmaskodsz az anyagiak miatt, valami kiüríti a számládat, sok időt és energiát vesz igénybe, amíg mindent rendbe teszel. Később viszont még több pénzed lesz, mint ahogy azt el tudod képzelni. Azzal is tisztában vagy, hogyan lehet bekapcsolódni a munkába és az üzleti életbe. De éppen ideje lenne a pasidat rövidebb pórázra fogni. Ám ha ki kell golyóznod egy nőt a közeléből, a legrondább trükkökhöz folyamodsz.

AZ ÉVED Valóban olyan ravasz vagy, mint egy róka, homlokod mögött pengeéles elme dolgozik, s könyörtelenül törsz célod megvalósítására. Az üzleti életben sokat tanulsz a tárgyalási és befolyásolási technika mibenlétéről, és el is követsz mindent, hogy követeléseidet keresztülvidd. Az év végén és 2021-ben nagyobb felelősséget kell vállalnod a családi összetartozás megerősítésében. Ha az új évben alapjaiban rendül meg a párkapcsolatod és válással szembesülsz, nem kerülheted el a lakás- és vagyonmegosztással járó hercehurcákat. Emiatt azonban nemcsak az anyagi javaktól eshetsz el, hanem még egy bizonytalan kimenetelű pereskedésbe is bonyolódhatsz. Könnyen kiborít, ha szembetalálod magad a váratlannal, amelyet az új technológia vagy az otthoni munkavégzés hoz, de a jövő változásainak megértése igen fontos.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Ez a hónap számodra a kapcsolatépítés időszaka, használd ki, mert ilyen lehetőségek nem minden nap bukkannak föl. Ebben a hónapban nem panaszkodhatsz a pénzhiány miatt, ráadásul a közmondás sem rád vonatkozik, mely szerint, aki szerencsés a szerelemben, annak nincs pénze. Egyik barátod vagy kollégád viszont igencsak közönséges módon akar kiszedni pénzt a zsebedből, csak te ezt későn veszed észre… Remélhetőleg tisztában vagy vele, hogy bizalmas feladatot kaptál a főnöködtől, ezért nagyon fontos, hogy senki ne szerezhessen tudomást arról, amit egy magállapodásban megfogalmaztatok. Lehet, hogy szégyenteljes gondolat ez részedről, de a hónap végén neked is lehet szerelmi kalandod vagy titkos viszonyod. Te mindenesetre semmi bűntudatot nem érzel.

Bak (december 22.-január 20.)

Jóllehet rendkívül precíz és szorgalmas vagy, de ebben a hónapban nem leszel sikeres, annak ellenére, hogy nyár óta keményen dolgozol és befektetsz valamibe, amit el akarsz érni. A párkapcsolatodba viszont nem fektetsz be sokat, mert jelenleg más tervekkel vagy elfoglalva. Ha eddig szigorúan kettéválasztottad a munkát és a szerelemet, akkor a hónap második harmadában miért szeged meg ezt a szabályt? Novemberben még nem lesz sok pénzed, kissé csalódhatsz is emiatt. De hidd el, hogy sokkal többet érsz, mint gondolnád. Amikor rájössz erre, bízol abban, hogy többet is tudsz keresni. De mielőtt belefognál egy tárgyalásba, összpontosíts a legfontosabb részletkérdésekre, és kerüld el, hogy eltérjetek a tárgytól. Lehet, hogy nagyobb összeget fektetsz be egy lakásba vagy ingatlanba.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Új kihívások, innovatív ötletek, kreatív munka, utazás és tanulás vár rád, ez a te világod. Gondoskodnod kell az otthonodról is, ami egy kicsit hátráltatja magasröptű gondolataidat. Novemberben a család, a hivatás, az ismerősök miatt nincs sok időd a párod számára, és akit a barátodnak és pártfogódnak tartasz, a legnagyobb ellenséged. Néhány új ötlet gazdagságot hozhat, de ami a főnöködet illeti, egy pillanatra sem veszítheted el vele kapcsolatban a józan ítélőképességedet, bármennyire vonzónak találod is. Ám ha a hitvesed ambiciózus, támogasd. Sor kerülhet cégeladásra, hatalmi harcokra a munkahelyeden, amiből igyekezz kimaradni, mert nem biztos, hogy a jövőd szempontjából jó oldalra állsz.

Halak (február 20.-március 20.)

Ha az utóbbi időben olyan anyagi gondoktól terhes időszakot éltél át, amelyből nem tudtad, hogyan kell kijönni, és olyan partnerről álmodozol, aki kihúzza cégedet a válságból, a megoldások nem másoktól jönnek, hanem célokból és motivációból fakadnak, hogy előbbre juss jobb irányba. Barátaid, szeretteid, de még a főnököd is arra vár, hogy konkrét lépéseket tegyél előre, ezért kelj fel bátran a padlóról és menj tovább. Ebben a hónapban a szerelemben nem lesz semmi új, mivel inkább a saját aggodalmaidra koncentrálsz. Ez azonban nem a boldogság és a gazdagság, és még kevésbé a partner felé vezető helyes út. Partnered és rokonaid azt várják tőled, hogy nyereséget hozó megállapodásokat köss, de néha azt kérded magadtól, vajon tényleg ez a legfontosabb az életben, a felfelé törekvéseidben nem veszítesz-e el ennél valami fontosabbat?

Kos (március 21.-április 20.)

Mindig csak önmagadra, az erősségeidre és képességeidre támaszkodsz: egyetlen dolog, ami megállíthat, az a saját makacsságod. Novemberben boldog leszel, tele szeretettel önmagad és mások iránt. Ha nincs partnered, akkor most a horgodra akad egy elegáns, extravagáns pasi, csak ne jajgass később, hogy valami szerényebb, igénytelenebb fickó után vágysz. De vigyázz, ne bízz meg mindenkiben, gondolkodj inkább racionálisan, mint érzelmekkel, mert ráfázhatsz. Ez a hónap valóban neked kedvez, a gazdagság csak úgy árad rád. A november közepe ki válóan alkalmas a munkahelyváltáshoz, új állásod magasabb jövedelmi szintet ígér, ráadásul a főnöködnek is bebizonyíthatod a céges bulin, hogy nálad dekoratívabb társat senki sem hozhat magával.

Bika (április 21.-május 20.)

Ez a hónap meglehetősen fárasztó lesz, néha úgy érzed, hogy elveszíted a talajt a lábad alól. Ám a csillagok olyan változásokat és újdonságokat ígérnek, amelyeket előnyödre felhasználhatsz. Ha válságba jutott a kapcsolatod, itt az ideje eldönteni, hogy mi lesz a következő lépésed. De új hódolóiddal szemben legyél kissé gyanakvó, mert nem mindenki lesz őszinte. November sok változást hoz számodra, ha úgy kívánod. Ha súrlódás támad a házasságodban, jó lehetőséged van arra, hogy ezt akár többféle módon rendezd. Közelebb kerülhetsz a társadhoz, de az sem kizárt, hogy vissza kell ülnöd az iskolapadba, hogy új szakmát tanulj. Ebben a hónapban lehetőséged adódik új munkára vagy vállalkozásra, valamint arra, hogy több pénzhez juss, de meg kell győződnöd arról, hogy hű maradtál-e önmagadhoz és erkölcsi elveidhez.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Mivel ebben a hónapban boldog leszel és olyan, mint a forgószél sokan rajonganak érted, és meg akarják osztani veled az életüket. Ha szingli vagy, megtalálod a szerelmedet ebben a hónapban, de nem azonnal, mert nem minden ajánlat őszinte, ezért gondolkodj el igazán azon, hogy valójában mit szeretnél egy kapcsolatban. A pénzügyekkel viszont nem leszel elégedett, nem keresel annyit, mint amennyit megérdemelsz. A jómódtól az választhat el, hogy túlságosan megbízol mindenkiben, és kissé naiv is vagy, amikor a kedvezőtlen lehetőségeket is elfogadod. A pénzügyekben az érzelmeknek nem szabad túl nagy szerepet játszania, és akkor minden rendben lesz. Ebben a hónapban nagyszerű lehetőségeid adódnak a szolgáltatások területén, ha tudod, hogyan kell kiválasztani a megfelelőt, és a kevés hasznot hozó tevékenységeket elengeded.

Rák (június 22.-július 22.)

Novemberben a markodba kell köpnöd, mert kezdetben nagyobb problémáid lehetnek. Ám ez csak azt jelenti, hogy mindent megtanulsz, amire szükséged van a sikerhez az élet minden területén. Egyedülállóként olyan társara bukkansz, aki virággal, ajándékkal és szeretettel áraszt el. Néhány, hosszú távú kapcsolatban élő Rák megházasodik, vagy az esküvőt tervezi. Még keresed őt? Tisztességes lány csak jól végzett munka után fekszik ágyba. Hogy ágyon kívül is lehet szexelni, ez néha meghaladja képzeletedet. A pénzügyek szempontjából a november nem neked kedvez, mert eddig nem dolgoztál eleget ezen a területen. Éppen ezért ideje konkrét lépéseket tenni, hiszen az álmaid nem pénzt hoznak, hanem csak kemény munkát.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Önbizalmad csökken, mert nem kapsz elég megerősítést a környezetedtől erőfeszítéseidhez, és emiatt csalódottnak érzed magad. Ami az anyagiakat illeti, a november nem lesz túl nagylelkű számodra, de ezen változtathatsz, ha leküzdöd a bizonytalanságból fakadó félelmedet. Félő, hogy olyan munkákkal találnak meg, amelyek nem hoznak sok pénzt. Bár egy csúnya szakítás után az eszed azt mondja, hogy egy munkahelyi kaland jó móka, de cseberből vederbe kerülsz, ha összeadod magad a főnököddel. Este együtt aludni az ágyadban és reggel még esetleg együtt is reggelizni – ennyit még el lehet képzelni, de több úgysem lesz belőle, és ez is csak akkor, ha felettesednek úgy hozza a kedve.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Valóságos újjászületést tapasztalhatsz ebben a hónapban, rengeteg ugyan a papírmunka, de anyagi helyzetedre nem panaszkodhatsz. Az egyetlen akadály az lehet, hogy hagyod, hogy mások irányítsanak. Józan megfontolásból választasz társat, s titokban élvezed, ha egy ilyen megbízható, végtelenül unalmas és karrierista pasit időnként ki tudsz billenteni az egyensúlyából. Sőt, nemcsak élvezed, de kényszert is érzel, hogy ezt minél gyakrabban tedd. Ha esküvőt tervezel, akkor ez a megfelelő alkalom, de ha repülnöd kellene, a járványveszély miatt gondolkozz el az online konferenciák kínálta lehetőségeken. Korábban keményen kellett harcolnod a pénzért, de ebben a hónapban nem kell attól tartanod, hogy kiürül a zsebed. Ám ha többet keresel a párodnál, az impotensnek érezheti magát.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A november ideális üzleti vagy marketingtevékenységekre, de ha a pasidra vagy a rokonaidra bízod a pénzedet, utóbb felfedezheted, hogy elpocsékolták vagy ellopták. Hagyd a kirakatban a drága cuccokat, ez most nem jó alkalom a költekezésre. Talán még soha nem voltál ennyire tudatában női mivoltodnak, de erőszakos hitvesed jelenléte még soha ennyire nem bosszantott. Néha emlékeztetned kell magad arra, hogy őt szereted, és hagynod kell, hogy kitombolja magát. Szingliként egy kaland jó móka, de ne engedj az ösztöneidnek, zárj le egy kapcsolatot, amely már régóta csak veszteséget okozott. Hálás lehetsz a sorsnak, hogy az utolsó pillanatban megkímél attól a végzetes lépéstől, hogy olyan emberhez kösd magad, aki a fejedre nőhet és arra törekszik, hogy a hatalmi harc győztese legyen.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője