Nehéz időszak jön, erőszak, balesetek, hatalmi harcok várnak rád - Egymondatos horoszkóp: Február 2.

2019.február.2.

A rossz hírű és veszélyes Mars-Plútó négyszög ezeken a napokon hatalmi harcokat, kiszolgáltatottságot, erőszakos tetteket, zaklatást, baleseteket, tömegszerencsétlenségeket válthat ki. A helytelenül kezeld harag és az agresszív kitörések komolyan károsíthatják egészségünket. Kerüld ebben az időszakban az erőszakos és hatalmaskodó viselkedést és az olyan embereket, akik fizikailag bántalmazhatnak. De ne hagyd magad megfélemlíteni, haragodat inkább arra használd, hogy tisztázd a helyzetedet konfliktusokkal terhes kapcsolataidban.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha úgy érzed, ki vagy szolgáltatva a hatalomnak, felveszed a harcot hatalmaskodó főnököddel vagy egyik gátlástalan üzletfeleddel, aki visszaél pozíciójával.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazás közben baleset érhet, valaki a háttérből összeugraszthat a pároddal, de ha egy nálad erősebb ellenfél komolyan akar bántalmazni, állj be önvédelemre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A barátok, kollégák vagy üzletfelek kihasználhatnak, és ha valaki zsarolni próbál, visszautasíthatod anélkül, hogy a másik haragjától zavartatni kellene magad.

Rák (06. 22-07. 22.) Mind a hivatásodban, mind a kapcsolatodban hatalmi harcokra számíthatsz, de ne hagyd, hogy méregbe hozzanak a pasid által kezdeményezett változások.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Közlekedj figyelmesen, és mivel a munkáddal, a joggal vagy a hatóságokkal kapcsolatos ügyeid nem állnak jól, talán mellőznöd kéne a túl heves reakciókat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Sportolás közben baleset érhet, az üzleti világ meglehetősen veszélyes terep számodra, szexuális zaklatásnak is ki lehetsz téve, ezért be kell állnod önvédelemre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha erőszakos partnered vagy pénzéhes rokonaid miatt megalázottnak, kihasználtnak érzed magad, akkor olyan helyzetben vagy, amelyből muszáj megszabadulnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Baleset érhet, és ha kemény összetűzésbe keveredsz egyik munkatársaddal vagy rokonoddal, gondoskodj róla, hogy véget érjen ez a bosszúhadjárat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vonzalmad a kockázatos vállalkozásokhoz csak veszteséget okozhat, és csak ártasz magadnak, ha olyan lépésre szánod el magad, amelyre még nem készültél fel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha túl sok hatalmad van mások felett, az legalább annyira rossz lehet, mintha olyan emberekkel élsz egy fedél alatt, akik úgy érzik, joguk van irányítani az életedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Balesetveszélyes, indulatokkal teli időszak következik, de nem hagyod szó nélkül főnököd húzásait – amit most tőled kap, azt nem teszi ki az ablakba.

Halak (02. 20-03. 20.) Jó kislányként nem sikerül pénzhez és hatalomhoz jutnod, hiszen ahol üzletről és nagy pénzekről van szó, ott tisztességes játszmának még a nyomát sem leled.

Ez is érdekelhet

Ismerd meg a Margitkát, a belváros egyedülálló vintázsgalériáját

Ismerd meg a Margitkát, a belváros egyedülálló vintázsgalériáját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói