Nehéz időszaknak nézünk elébe, készülj fel - Ezt ígéri az áprilisi horoszkópod

2020.április.1.

Áprilisban két fantasztikus színésznő születésnapját is ünnepeljük, Emma Watson és Saoirse Ronan, mindketten generációjuknak legtehetségesebb csillagai, akik ráadásul Greta Gerwig sikeres Oscar-díjas filmjében, a Kisasszonyokban szerepeltek együtt tavaly. A film pedig szintén ebben a hónapban jön ki dvd-n. Ezért az áprilisi horoszkópodat a Kisasszonyok gifjeivel illusztráltuk.

Mit tartogatnak neked a csillagok áprilisra?

Kos (március 21.-április 20.)

A HÓNAPOD Ez az elmúlt időszak legvadabb hónapja. Potenciális várományosa lehetsz a vezetői posztnak, de szakmai vagy üzleti ellenfeled csapdát állíthat neked. Meggyőződéseid beható felülvizsgálata kétségeket ébreszthet benned a múltban igaznak vélt dolgokat illetően, de ami kiállja a próbát, az erősebb lesz, mint valaha. A pasik a tenyeredből esznek, még a vetélytársnőid is megcsodálják hihetetlen ragyogásodat, annak ellenére, hogy vonzerőd igencsak nagy tüske a szemükben. Ha jó kedvedben vagy az ünnepnapokon, alig lehet ellenállni neked, illetve a kívánságaidnak. Ilyenkor varázslatos módon tudsz szinte bárkit az ujjaid köré csavarni. De ha nincs hozzá kedved, mert bal lábbal keltél fel reggel, vagy valaki megrövidített, leblokkolsz.

AZ ÉVED A munkahelyeden vagy hasonulsz a csapathoz, vagy csatlakozol a munkanélküliekhez. Nem kerülhetsz fel a csúcsra a főnököddel való kielégítő kapcsolat és együttműködés nélkül. Szükséged van arra, hogy egy célért harcolj, hogy gondolataidat és ideáljaidat megismertesd, hogy a lehető legszélesebb hallgatóságra gyakorolj hatást. Ha minden barátnőd és a pasid is nyakig merül a munkába, rajtad a sor, hogy utána szervezz nekik egy jó kis tombolást. Ami a pénzügyeidet illeti, jól gondold át minden egyes lépésedet Ha pedig meghoztad a döntésedet, ne engedd, hogy mások befolyásoljanak, hanem tarts ki a véleményed mellett. Ha végül rosszul jársz, csak tanulni fogsz a dologból.

Bika (április 21.-május 20.)

Fényes csillagként ragyoghatsz a politikai élet egén, megszerezheted a diplomádat, de ha egyetlen irodában sem akarnak fölvenni, lehet, hogy megnyitod a sajátodat, ami jelenleg túl merész lépésnek számít. Ha arra törekszel, hogy legyőzd a munkahelyed biztonságával szembeni félelmedet, vagy elsajátíts néhány új módszert, nagyban segít, ha felidézed, milyen sikeresen oldottál meg egy hasonló helyzetet a múltban. Nagyon nem szívesen vallod be magadnak, hogy nemcsak dühös vagy. Úgy érzed magad, mint egy olyan nő, aki némi vonzalmat érez főnöke vagy egyik megbízója iránt, de az visszautasít. Pedig van benne együttérzés és kedvesség, csak azt másoknak tartogatja.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Ha a hónap elején kelepcébe akarod csalni a főnöködet, jobban jársz, ha inkább megkérdezed tőle, amit tudni szeretnél. Felettesed ugyanolyan kevéssé bízik szakmai és pénzügyi hozzáértésedben, mint a párod. A Vénusz viszont megsokszorozza önbizalmadat és szexepiledet. Okos fickó kelti fel a figyelmedet, vicces e-maileket ír neked. De mivel áprilisban világbajnok vagy a flörtölésben, az egyetlen hátránya az, hogy nem kérdezheted meg tőle, hogyan csábíts el más pasikat. Vidám társaságod, barátaid a tavaszünnepen jó kedvre derítenek, sőt bővíthetik szakmai előmeneteled lehetőségeit is. Párban? Hitvesednek fut a szekere, azt csinálja, amihez a legjobban ért: pénzt keres. És ha szereted a ragadozó típust, még szexinek is találod.

Rák (június 22.-július 22.)

Nehezen tudod elképzelni, hogy karrierista és mindig mogorva partnered képes lehet gyengéd érzelmeket ébreszteni benned. Lehet, hogy magányodban végül egy teljesen más típusú pasi felé fordulsz, de veszélyes lehet számodra az a férfi, akinek túlságosan nagy hatalma van feletted. Szerencsésnek mondhatod magad, ha a párod nem lett munkanélküli, vagy az adóhivatal nem rendel el vizsgálatot a céged ellen. Ha vállalati kölcsönre vagy fizetésemelésre van szükséged, egyszerűen és megindítóan magyarázd el, mire kell az összeg. Eltemetett érzések és családi titkok kerülhetnek napvilágra és tehetik intenzívvé a húsvétot. A rég elrejtett igazságok felfedése lehet gyógyító hatású, de meglehetősen zaklató operáció is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Ha elfelejtetted rendezni a számláidat, adósságaid ijesztően felhalmozódnak. Mostantól kezdve már csak jobb lehet, hiszen idővel a boldogtalan szerelem sebei is begyógyulnak. Ha a munkád nem engedi, hogy mindig a közeledben tudd a párodat, kedvelitek ugyan egymást, de a kapcsolatotok kezd kihűlni. Ha a pasid, miután mindent beleadott, hogy megnyerjen magának, már csak az érvényesülésével törődik, nem lesz időtök felépíteni egy normális kapcsolatot. Eddig csak játszottál a tűzzel, de a dolog egyik barátoddal vagy kollégáddal kezd komolyra fordulni, de ha neki nincs felelősségérzete, akkor neked lesz. Akár munkáról, akár szerelemről van szó, ne merészkedj bizonytalan talajra!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

A hónap első harmadában jellemző főnöködre és a párodra is, hogy sok dologra utal, de igazából semmit sem mond. Szeretnéd, ha a párod őszinte lenne veled, és nem takargatná a véleményét. De vajon miért erőlteti a személyes találkozást, amikor alig ellenkezett, amikor ki akartál lépni az életéből? – töprengsz. De inkább találkozz vele, csak hogy túl legyél a dolgon. De mi van, ha azt akarja, hogy frissítsétek fel a kapcsolatotokat? Ha együtt dolgozol a fiúddal, és a cégnél nagyon megnő a forgalmatok, annyi lesz a munka, hogy nem tudtok elég időt fordítani sem egymásra, sem az ügyfelekre. Ha állásod van, nagyot tévedsz, amikor azt hiszed, hogy ha keményen dolgozol, akkor észre fognak venni és megjutalmaznak. Jobb stratégia, ha munkahelyet váltasz.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Ne pazarold rokonaidra és munkaadóidra a háládat a hónap első harmadában, amíg nem tudod pontosan, mit várnak el tőled. Ha nem teszel semmit, ha nem mész elébe a dolgoknak, a potenciális ügyfelek ugyanúgy nem fedezhetnek fel, mint a lehetséges üzletfelek. Ha új megbízásokat vagy ügyfeleket akarsz, meg kell őket keresned. Elvileg akarsz gyereket, de persze csak a megfelelő időpontban. A párod úgy látja, hogy ez az idő elérkezett, mert láthatóan elszánta magát, hogy felvállalja az apai szerepet. Ha anyagilag nem érzed magad biztonságban, akkor te nem állsz készen arra, hogy ezt engedd is. Ha néha eléggé szörnyű a hangulat közted és a párod között, kapj magadra valamit a szexi alsóneműs fiókodból és "véletlenül" villants ki valamit.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Semmi mást nem akarsz, csak némi anyagi és érzelmi biztonságot, de miféle biztonságról lehet szó áprilisban? Talán egy olyan rokon vagy pasi házában élj, aki folyton összezavar? És akárhányszor megérint, az az érzésed, hogy ezer darabra hullasz szét. Ha számodra nem jelent semmit a húsvét, akkor sem illik elrontanod rokonaidét. Titkos szeretődet, akinek van mit a tejbe aprítania, és valóságos művész az ágyban, ne próbáld magadhoz láncolni. Inkább csak az ágyhoz. Jól fontold meg a szavaidat, mert kiforratlan gondolatok hagyhatják el a szádat. De emberismereted remekül működik nagy nyomás alatt is, és pillanatok alatt megfordítasz egy veszélyes szituációt.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Áprilisban pénzügyi sikerek várnak rád, és megmutathatod másoknak, mennyit is érsz. Megeshet, hogy egy másodperc alatt szeretsz bele valakibe, aki kalandvágyó, energikus és őszinte. Az viszont nem szerepel a forgatókönyvedben, hogy az autód lerobban. Ha ez a pasi véletlenül beletolat a járgányodba, őrjöngeni kezdesz, mint egy fúria. De amikor kiszáll, hogy néhány kedves bók kíséretében bocsánatot kérjen tőled, már azt sem bánnád, ha porrá törte volna az autót.

Bak (december 22.-január 20.)

Mivel munkádban, kapcsolataidban szaporodnak a bizonytalan helyzetek, legalább az anyagi biztonságodat meg kellene teremtened. Azért van erre szükség, hogy ne kelljen megalkudnod. Biztonságod megrendülhet, de teljes mértékben irányíthatod azokat a képességeidet, amelyekkel megtanulsz új alternatívákat felállítani, bármilyenek legyen is a körülmények. Munkahelyeden viszont már vicceket gyártanak arról, hogyan próbál bekeríteni kiszámíthatatlan, szellemes kollégád. Neked nem való egy kétséges kimenetelű röpke viszony, ezért aztán nem hiszed, hogy komoly a dolog. A pasi csillapíthatatlan érdeklődése viszont hamarosan durva túlórázáshoz vezet.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Ha rajongód számára eddig a kemény és sikeres nőt testesítetted meg, aki nem bonyolódik románcokba és izgalmas kalandokba, és akinek eddig ez úgy tűnt, nem is hiányzott, akkor áprilisban mind közelebb kerültök egymáshoz. Házasságod kiegyensúlyozott, egyaránt épül az érzelemre és az értelemre, de a jól felfogott érdekre is. Pénzzel kapcsolatos megállapodásaid a hónap második harmadában rendre beválnak, képes vagy kiaknázni kiváló elméd előnyeit, sőt, egy családi vállalkozás is fellendülhet. De vigyáznod kell, mert kisebb baleset érhet, leginkább bokaficam fenyeget. Ha valaki a rokonságból váratlanul ellened fordul, ne veszítsd el az önuralmadat!

Halak (február 20.-március 20.)

Kissé unalmasnak találod az életedet, sehol a nagy szerelem, az egész világot bámulatba ejtő nagy felfedezés. Lehet, hogy túlságosan sok szappanoperát vagy filmet nézel? Ne feledd: a filmtörténetek nagy részének semmi köze nincs a valósághoz. Olyan időszak következik, amely szakmai és anyagi téren korlátozza lehetőségeidet. Mindenesetre a Jupiter egész hónapban, a Merkúr és a Vénusz pedig az első héten támogatást nyújt. A stressz és a fáradtság azonban aligha kerülhető el. A veszekedések, félreértések és idegesség arra késztethet, hogy véget vess egy kapcsolatnak. Problémák merülhetnek fel kollégáiddal, főnökeiddel az együttműködésben. Kedvesed szívesen visz ágyba, de nem akar együtt élni veled, és a hónap végén még a gondolatait sem akarja megosztani veled.

Ez is érdekelhet

Ezek voltak a 2010-es évek legjobb sorozatai

Ezek voltak a 2010-es évek legjobb sorozatai

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.